pondělí 3. října 2016

SALOOS I HARMONIZUJÍCÍ TĚLOVÝ OLEJ VANILKA

Pokud mě sledujete již delší dobu, tak určitě víte, že mám velice ráda kosmetickou značku Saloos. Na předešlém blogu jsem měla s touto značkou navázanou dlouhodobou spolupráci. Jelikož se vyskytl problém s blogem a mým účtem, nemohla jsem na předešlém blogu zveřejnit recenze na výrobky, které mi byly zaslány na otestování. Jelikož jsem si řekla, že se nevzdám něčeho co miluji - a to je blogování - založila jsem si tento blog, kde budu pokračovat.

Dnes tu pro Vás mám recenzi na výrobek právě od Saloos, který mi byl zaslán zdarma  k testování. Jedná se o výrobek z řady BIO kokosové péče - konkrétně o Harmonizující tělový olej kokos - vanilka.

Balení výrobku je plastové, ale přesto jednoduché a moc pěkné. Po otevření je cítit nádherná a silná vůně kokosu a vanilky. Pokud jste příznivci této vůně, určitě Vám tento produkt doporučuji! Tady se vůně nabažíte až až. Konzistencí je to kokosový olej, který je v teple tekutější a v chladu hustější. Na pokožce se dá rychle rozetřít. Roztírání je příjemné a relaxační. Co se týče vstřebávání, tak je potřeba počítat s tím, že se jedná o olej. Tudíž se nevstřebá ihned a na pokožce nějakou dobu zkrátka zůstane sedět. Pokud nejste příznivci olejíčků, které na sobě cítíte, asi to nebude nic pro Vás. Já si však ráda vychutnám pocit, že mám na těle vrstvu oleje, který pečuje o mou pokožku. Záleží tedy čistě na Vašich preferencích. Hydratační účinky jsou střední. Hydratace není extrémní, ale ani malá. Jednoduše takový pěkný střed. Plusem je rozhodně to, že se jedná o přírodní produkt v BIO kvalitě. Já sama za sebe můžu výrobek doporučit!



Na produkt se můžete podívat: ZDE. K zakoupení je na internetu nebo v různých prodejnách se zdravou výživou, bylinkářství nebo v síti drogérie DM. (129 Kč - 260 Kč)
_________________________________________________________________________________

*Produkt mi byl poskytnut zdarma k testování
www.Saloos.cz


13 komentářů:

  1. Miluju kokos a vanilku a celkově produkty Saloos, s tím by se krásně masírovalo ♥ Doma mám Bio kokosový olej od Saloos, je nejlepší. Oceňuju na něm všestranné využití :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ako prvé musím pochváliť obal tohoto výrobku. :)telové Oleje som zatiaľ ešte neskúšala, ale doma vlastním jeden od Avonu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kokos a vanilka? Skvělá kombinace, musí úžasně vonět. Oleje mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Značku Saloos nepoznám, najbližšie si ju v dm-ke všimnem :)

    OdpovědětVymazat
  5. S podobnou vůní jsem zkoušela tělový peeling od Soaphorie a musím říct, že jsem ho skoro snědla :D

    Piosek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, někdy něco voní tak božsky, až by to člověk snědl :)

      Vymazat
  6. Já úplně zbožňuji tyto produkty a nejvíc s vůní kokosu nebo teda s kokosovým olejem! určitě jej vyzkouším BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to by bolo niečo pre mňa, telové oleje mám veľmi rada a čo sa týka vôní tak presne kombináciu kokosu a vanilky priam zbožňujem. Podľa mňa sú oleje oveľa lepšou alternatívnou pre pokožku ako bežné telové mlieka, po telovom mlieku nemám žiaden pocit hydratácie, akoby som sa ani ničím nenatrela.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)