úterý 25. října 2016

Trend it up v DM drogérii - Aneb novinky do sbírky!

Krásné úterní dopoledne Vám všem!

Jak se dnes všichni máte? Věřím, že se máte skvěle! Já jsem se dnes musela probudit brzy ráno, jelikož jsem včera při kontrole na kardiologii dostala na své tělo připevněný přístroj, který jsem musela ráno mezi sedmou a osmou odevzdat zpět lékaři, aby mohl zkontrolovat vše, co se událo za 24 hodin, kdy jsem ho měla nasazený. Řeknu Vám, že se mi už hodně dlouho nestalo, abych těsně po sedmé hodině vyrazila z bytu ještě za tmy někam pryč. Ráno pršelo a byla obrovská tma. Ale i tak jsem si tuhle raní probouzečku a procházku užila a jsem ráda, že to mám ze sebe dole, protože spátjen na zádech není nic pro mě.

V posledních několika dnech si neustále nakupuji haloweenské doplňky do bytu. Rozhodla jsem se, že chci Haloween slavit a užít si ho. Nakoupila jsem si keramické dýně, světýlka ve tvaru dýní, třpytkaté pavouky a dostala jsem mini dýni na vydlabání. Je to první rok, kdy Haloween nějak prožívám a užívám si každý nový doplňěk do bytu. Je to paráda! Při příležitosti nákupů doplňků do bytu jsem zběhla i do DM drogérie, abych se podívala na značku Trend it up, která je nově v drogérii. No a nebyla bych to já, kdybych si něco neodnesla. Prvním úlovkem byl nádherně tmavě fialový shimmerovaný lak, který je podle mě na podzim i Haloween jak dělaný. Určitě v nejbližší době očekávejte celý článek, věnovaný tomuto laku i jeho detailní podobě na nehtech. 

Zajímalo mě, jaké má značka Trend it up výrobky na rty. Vzala jsem si tudíž konturku a rtěnku, obě v odstínu 430, což je taková lepší a výraznější barva mých rtů. Velice se mi líbí k momentálnímu podzimnímu počasí. O výdrži a detailní barvě Vám povím až oba kousky pořádně vyzkouším. Ale myslím si, že je na co se těšit.

Slavíte Haloween? Líbí se Vám haloweenské dekorace? Máte už něco od značky Trend it ip?

Mějte se krásně a užívejte si podzim!


12 komentářů:

  1. Halloween moc neslavime, ale ty dekorace se mi vzdy moc libi :) Jinak Trend it up jsem jeste omrknout nebyla, ale budu to muset napravit :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  2. Halloween neslavím, ale dekorace se mi moc líbí. Někdy bych taky chtěla zkusit vydlabat dýni. Musí to být skvělá zábava. Od Trend it up doma ještě nic nemám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dýni jsem vydlabávala tenhle rok po prvé a bylo to skvělé :)

      Vymazat
  3. Rúž a lak ma super farbu. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. TREND IT UP je skvělá značka. Krásné obaly a produkty jsou taky moc fajn :) Ty ULTRA MATTE rtěnky mám dvě a obě nosím moc ráda :)

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda! Já jsem si pořídila nový pudr a je skvělý :)

      Vymazat
  5. Já si od této značky koupila červenou matnou rtěnku a jsem spokojená. Výdrž bych řekla, že je taková průměrná. Asi si půjdu ještě koupit jejich bázi pod rtěnky, abych zjistila, jestli prodlouží výdrž. :)
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)