neděle 13. listopadu 2016

NEW YORKER aneb VŠE ZA 29 Kč!

Krásnou slunečnou neděli Vám všem!

Ano ano, vím. Článek měl být už včera, jelikož byla sobota. Ale nějak jsem večer vytuhnula a usnula. Takže Vám ho píši až nyní. Dnešní článek bude o velkých slevách v prodejně New Yorker, kde ráda nakupuji. Tentokrát jsem zbystřila u stojanu s plavkami, které byly ve výprodeji. Konkrétně u těch, které byly v tomto výprodeji za 29 Kč. To si myslím, že je nejlepší a nejnižší cena, za kterou se dá v New Yorkeru něco pořídit. Takže jsem neváhala, prohrabala se posledními zbytky plavek a vybrala si několik kousků na nadcházející léto. Myslím, že jsem ušetřila pěkný balík peněz a ještě k tomu mám krásné plavky, takže se moc těším. 


Nedivte se, že u plavek mám jiné vrchní a spodní díly. Ale já ráda kombinuji jakkoliv barevný vršek s klasickým černým spodkem, který mám doma. Taktéž ráda mixuji spodní díly s vrchními, takže i proto mi nevadí, že nemám komplet, ale vždy jen jednu část. Vyhovuje mi to tak více. Nakoupila jsem si dva spodní díly, které mě nejvíce zaujaly a byly ve velikosti XS, což jsem se divila, že tam ještě taková velikost spodního dílu zůstala. 

Dále jsem si vybrala čtyři vrchní díly. Každý má jiný typ zavazování ramínek. Zaujala mě námořnicky modrá barva s pruhem a kotvou uprostřed, poté plavky s jemnou krajkou okolo horní strany, která je doplněná třásněmi. Dokonce jsem si konečně vzala i plavky, které jsem okukovala už dříve, ale nechtěla jsem za ně dát plnou cenu. Jsou to ty modro bílé. No za 29 Kč jsem už samozřejmě neodolala a vzala jsem si je. Poslední typ plavek je s mírným push-up efektem a černo béžovým vzorem. Já jsem ze svých úlovků více než nadšená! Konečně mám kopu plavek na kombinování a ještě za hubičku!

Taky máte nějaký pořádný úlovek z výprodejů a slev? Pochlubte se dole v komentářích! 

Mějte krásný zbytek víkendu!




12 komentářů:

  1. Už aj ja som vychytala pár takýchto super akcií :)

    OdpovědětVymazat
  2. Neviem ako v ČR, ale v SR má New Yorker už niekoľko rokov v ponuke to isté :( takže tu sa oplatí naozaj iba vo výpredaji, lebo ďalšiu sezónu nájdete to isté za plnú sumu...príklad: na jar som si kúpila jesennú bundu v zľave za 15€ a teraz ju znovu majú za 39,90€ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, zas nějak detailně to nesleduju, ale ráda nakupuju až v těchto posledních výprodejích :)

      Vymazat
  3. Ja som naposledy vo výpredajoch ulovila krásnu červenú blúzu za 90 korún :) Mala som z nej ohromnú radosť :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pokoupila jsi parádně. Já v srpnu koupila v NY za 29 Kč 2 horní díly a jeden spodní, no báječnej kup

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou úplně super kousky a za tu ceny tyjo! taky bych si vybrala BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  6. To jsou super úlovky. Zásoba plavek se vždycky hodí. Já už jsem dlouho na výprodejích nebyla, asi půjdu až na povánoční

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)