sobota 5. listopadu 2016

OBJEDNÁVKA AVON - ZA PÁR KAČEK VELKÁ SLÁVA!

Krásnou sobotu Vám všem!

Nevím jak Vy, ale já mám poměrně ráda objednávání kosmetiky z katalogů. Konkrétně kosmetiky značky Avon. Oriflame mě už  nějak nebere a připadá mi i předražený, ale Avon - to je za mě pecka! V poslední době si vždy něco objednám a musím se hodně krotit, abych si neobjednala plnou tašku věcí, které nepotřebuji, ale lákají mě a tak hrozně ráda bych je vyzkoušela. Jenže to bych se pak mohla ze svého mini bytu vystěhovat a nastěhovat tam jen kosmetiku. A to přeci nejde.



Nejlepší na tom všem je, že mám přístup k polskému katalogu za jejich ceny, takže mě krém vyjde třeba za 25 Kč, což je naprostá pecka! Tentokrát mi došel krém na obličej a tak jsem si řekla, že sáhnu po nějaké variantě z Avonu. Zaujal mě krém s bobulovitými plody a vitamínem C. Používám ho asi dva týdny a musím Vám prozradit, že je báječný! Skvěle se roztírá, je výživný a vhodný i pro mou mastnou pleť. Věc, která mi také došla byl sprej na tepelnou úpravu vlasů - konkrétně tedy na jejich ochranu. Opět sem sáhla po kousku za pár korun z katalogu a jsem zvědavá na to, jaký bude. 

Dvě věci z dekorativní kosmetiky mě nenechaly chladnou, ale můžu Vám naznačit, že jsem za to ráda. Nechci Vám prozrazovat moc, protože více se dozvíte v samostatných recenzích, ale oba výrobky mi moc vyhovují. Korektor chci pasovat na nejlepší korektor, který jsem kdy za život měla, to je naprostá bomba! A báze pod oční stíny je také velice dobrá a vyhovuje mi. Těšte se na detailnější recenze, budou stát za to!

Co Vy a kosmetika Avon? Objednáváte si něco? Máte ji rádi? Zaujalo Vás něco z mého nákupu? 

Mějte se krásně a užívejte víkend!

43 komentářů:

  1. Nejvíce mě zaujal korektor :). Taky teď čekám na objednávku, objednávala jsem si 3 rtěnky, lak na nehty, masku na vlasy a 2 parfémy

    OdpovědětVymazat
  2. Z avonu objednávam často,mne sadli skoro všetky produkty, kt. od nich mám. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Mě osobně Avon nevyhovuje, jenom jejich pěny :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  4. Avon mám veľmi rada, hlavne ich krémy, peny do kúpeľa, masky...je toho veľa:) Jediné čo som ešte neskúsila, je dekoratívna kozmetika, ale ten korektor vyzerá super, rozmýšľam, že si ho tiež kúpim:)
    pieces of me

    OdpovědětVymazat
  5. Dřív jsem si kupovala Avon pravidelně ale uz me to přešlo. Přesto si ráda listuju katalogy s kosmetikou😊

    OdpovědětVymazat
  6. Suepr článok! :) A takisto chválim aj design blogu! :) Veľmi pekné :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám Avon moc ráda! objednávám si jej na Parfums nebo u mojí tety. Nejraději mám od Avonu parfém Celebré, rtěnky a masky od Planet Spa. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  8. teším sa na recenziu korektora, keď je taký skvelý :) a báza ma ešte zaujíma :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  9. Já to mám právě naopak, já zase nemůžu odolat Oriflamu. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. Ten korektor bych moc ráda vyzkoušela, když je tak skvělý :) Já z Avonu moc neobjednávám, mám odtud jen pár věcí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Jednou jsem měla z Avonu nějakou věc, ale už si nevzpomenu co. Mamka tam vždycky čas od času něco objednávala, ale pak nějak přestala a já se k tomu už nedostala :D

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu :) Třeba se někdy dostaneš k něčemu zajímavému :)

      Vymazat
  12. Já si z Avonu nejčastěji objednávám SHOCK řasenku, ta je nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  13. Avon jsem si objednávala, když mi bylo tak 12. Přišlo mi super, že mají takovou levnější sekci pro studenty s laky na nehty a podobnými drobnostmi. Vždycky jsme si s mamkou sedly a společně ovoňávaly stránky a zdlouhavě listovaly. Postupně mě ale nadšení přešlo, když jsem se dozvěděla, že kosmetika je testována na zvířatech (ač tvrdí, že není, což je ještě horší). Postupně jsem přešla na přírodní kosmetiku, ale spousta lidí v mém okolí Avon kupuje, takže s ním občas do styku stejně přijdu.

    Piosek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu rozumím. Já používám také hodně věcí z přírodní kosmetiky :)

      Vymazat
  14. Avon sice není moje nejoblíbenější značka, ale mám od nich spoustu oblíbených produktů :) Trochu mě naštvali se změnou produktů, protože už v katalogu není ani tento korektor, který jsem moc chtěla vyzkoušet, ani má oblíbená SuperShock řasenka :(

    OdpovědětVymazat
  15. Značku Avon mám celkom rada. Vyskúšala som pár produktov, ktoré ma milo prekvapili. Ako napríklad krém s chia semienkami.

    MargiFashion

    OdpovědětVymazat
  16. Avon som dávnejšie prestala objednávať, akosi mi produkty nikdy nesadli, no viem, že celkom rada som používala podkladový očný tieň Supershock a tiež som zvykla používať jeden dlhotrvácny rúž na pery, no ten mi prestali vyrábať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pitomé, vždy se to dobré přestane vyrábět! :D :)

      Vymazat
  17. Já jsem dřív hodně objednávala, ale poslední dobou už ne. Každopádně katalogy si pořád ráda pročítám a už mám i několik připravených objednávek :)

    OdpovědětVymazat
  18. Máš moc krásný blog :) http://nicoleshyblog.blogspot.cz/?m=1

    OdpovědětVymazat
  19. Na korektor a bazu som citala same chvali, vlastnu skusenost ale nemam. Zaujal ma sprej na ochranu proti teplu, ten mi nesmie v kupelni chybat :) v minulosti som si z Avonu hodne objednavala, teraz ma uz lakaju ine znacky :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  20. Na střední jsem si od kamarádky Avon hodně objednávala. Miluji jejich řasenky a super byl i kondicionér od nich. Ráda bych se v budoucnu zas spojila s nějakou Avon lady a začala zase objednávat.

    A vždy jsem měla ráda přičichávání ke stránkám s parfémy.

    OdpovědětVymazat
  21. Ja používam značku Avon už strašne dlho ... bazu pod očné tiene používam tiež , je skvela !!!!! Myslím si , že ich dekorativka je veľmi veľmi vydarená cela :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky na to začínám přicházet a oblibuji si tu dekorativku :)

      Vymazat
  22. Já jsem se nedávno přes https://avon-registrace.eu/ do AVONU registrovala a zatím jsem nad míru spokojená. Mají opravdu skvělý výběr kosmetiky a vždycky mi zatím vše od nich vyhovovalo.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)