středa 2. listopadu 2016

SALOOS - KONOPNÝ BALZÁM

Krásnou středu Vám všem!

Na měsíc listopad jsem si dala challenge - a to takovou, že každou středu a sobotu bude na mém blogu vycházet nový článek. Věřím, že se Vám tato změna bude líbit a že ji přivítáte. Dnešní článek bude věnovaný výrobku od kosmetické značky Saloos, se kterou spolupracuji. Již dříve jsem si vybrala z jejich sortimentu BIO karité balzám s konopím a konečně nadešel čas na to, zrecenzovat jej. 

BIO Karité konopný balzám ( 50 ml / 95 Kč)
Tento balzám s výtažky s konopí je vhodný na velice suchou, popraskanou a nebo jinak problematickou pokožku. Základem je bambucké máslo, konopný olej a vosky. Tato kombinace přináší pokožce hydrataci, zklidnění, zvláčnění a regeneraci. Produkt je vhodný jak na obličej, tak na celé tělo.

Co se týče konzistence, jelikož obsahuje bambucké máslo - jedná se o hutnější produkt. Ale na rozdíl od čistého bambuckého másla se dá dobře nabrat i roztírat. Voní po konopí. Je to slabší vůně, která mi nedráždila pleť ani oči a nijak mi nepřekážela při aplikaci výrobku. Samotný balzám je dost mastný a výživný, tudíž je potřeba s tím počítat.


Balzám jsem začala používat na vyrážku, která se mi vytvořila na hřbetu ruky a byla velice vysušená. Musím uznat, že balzám mi ji vždy zklidnil a vyživil. Sice mi po něm úplně nezmizela, ale bylo vidět, že je kůže zregenerovaná a v lepším stavu, než předtím. Navíc balzám zabránil pálení a nepříjemnému svědění.

Další využití našel balzám při péči o nehty, kdy jsem ho na noc nanášela v hrubší vrstvě na samotný nehet a kůžičku okolo. Ráno byly nehty o hodně hezčí z vizuálního hlediska, bylo vidět, že jsou vyživenější a celkově vypadaly zdravě. Kůžička okolo nehtu byla také krásná a zvláčněná.

Posledním využitím bylo, že jsem balzám nanášela na celý obličej - a to večer a kvůli tomu, aby se mi obličej pořádně zhydratoval. Upřímně jsem se nejprve bála balzám nanášet na celý obličej, ale riskla jsem to a dobře jsem udělala. Nanesla jsem hrubší vrstvu na vyčištěnou pleť, vmasírovala a šla si lehnout. Ráno byla pleť nádherná na pohled, byla o hodně méně šupinkovatá a bylo vidět, že je vyživená. Za sebe bych tedy balzám rozhodně doporučila.


Znáte konopný balzám od Saloos? Jaký je Váš TOP výrobek od této značky?


_________________________________________________________________________________

*Produkt mi byl poskytnut zdarma k testování
www.Saloos.cz

18 komentářů:

  1. Líbí se mi ta barva :D já na suchou pokožku moc netrpím, takže to asi nebude ten pravý produkt pro mě :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  2. Konzistenciou mi pripomína nejaký sliz :D Ale zaujalo ma zloženie, obsahuje práve veci, ktoré v produktoch vyhľadávam:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  3. Tento produkt by se mi hodil :) zatím jsem od Saloosu nic nezkusila, ale už bych to docela ráda napravila :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě něco vyzkoušej, mě zatím vyhovovalo 95% jejich výrobků.

      Vymazat
  4. I use Karite balm and Rose oil of this brand - love them!

    OdpovědětVymazat
  5. Od saloosu jsem zatím zkoušela jen 100% bambucké máslo.. Každopádně musím říct že ani tohle nevypadá špatně :)
    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bambucké máslo jsem měla taky, ale vadilo mi to, jak moc bylo hutné.. nebavilo mě čekat, než trochu povolí.. :D :)

      Vymazat
  6. Balzám nepoznám ale veľmi ma zaujala jeho farba!:)
    pieces of me

    OdpovědětVymazat
  7. Sallos má dobré produkty, tento má zajímavou barvu, ale typicky konopnou. Zkoušela jsem od této značky zatím jen kokosový olej :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  8. Můj TOP výrobek je rakytníkový balzám :) Asi má hodně podobné účinky jako konopný. Je to takový univerzální pomocník, ale používám ho hlavně na ekzém (nebo jako prevenci proti němu). Vždycky cítím ohromnou úlevu, když ho na sebe namažu. A na noc ho dávám místo očního krému a je to opravdu balada :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám nějaký mini balzámek od nich a dávám si ho také kolem očí a je super :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)