středa 16. listopadu 2016

SPOTŘEBOVÁNO 1 - MEGA NÁLOŽ PRODUKTŮ!

Krásnou středu Vám všem!

Dnes pro Vás mám mega nálož spotřebovaných produktů. Věřím, že si přijdou na své ti z Vás, kteří mají tyto články a mini recenze rádi. Příště už určitě nedopustím to, aby se mi to až takhle moc nahromadilo, protože mi to doma opravdu už překáželo a neustále se mi to vysypávalo z tašky. Ale už konec řečí okolo a pojďte se podívat na to, co jsem spotřebovala!

DOVE - SPRCHOVÝ GEL MANDLOVÝ KRÉM A IBIŠEK (39 Kč)
Překrásně vonící sprchový gel, který měl hutnější a výživnější texturu při vytváření pěny. Vysušoval méně než ostatní sprchové gely a to díky jeho krémovité konzistenci. Co mi hodně vadilo bylo to, že se ke konci balení velice špatně dostával z tuby.

BEBE - SPRCHOVÝ GEL GRANÁTOVÉ JABLKO (25 Kč)
Sprchový gel jsem si pořídila při návštěvě drogérie v Německu. Krásně intenzivně voněl a vytvářel hustou pěnu. Zda vysušoval posoudit nemohu, jelikož jsem se po sprše natírala tělovým mlékem nebo olejem.

AVON - PEELING JAHODA (39 Kč)
Nejkrásnější vůně peelingu, kterou jsem měla. Voněl jako čerstvě namíchaná jahodová jogurtová zmrzlina, zkrátka naprostá pecka! Peeling byl jemnější a šetrně odstranil odumřelé kožní buňky.
BIOPHA - INTIMNÍ GEL (129 Kč)
Intimní gel měl opravdu velice jemnou parfemaci, vytvářel jemnou pěnu a při jeho používání nevytvářel žádné nežádoucí účinky jako je např. pálení, podráždění apod.

PANTEHAIR - ŠAMPON PROTI LUPŮM (120 Kč)
Pořídila jsem si ho hlavně kvůli účinkům na lupy, jelikož jsem byla již zoufalá a nevěděla jsem, co použít a vyzkoušet, aby mi to pomohlo. Šampon příjemně voněl, vytvářel hutnou pěnu. Nechávala jsem ho vždy chvíli působit na vlasové pokožce a následně jsem ho řádně vymyla. Účinky se po několika použitích dostavily. Pokožka hlavy mě nesvědila a lupy se omezily. Neřekla bych, že úplně eliminoval lupy, to ne. Ale rozhodně je dost omezil.

BIONE COSMETICS - CANNABIS ŠAMPON PROTI LUPŮM (89 Kč)
Šampon vytvářel hutnou pěnu a dobře vlasy umyl. Úbytek lupů jsem však vůbec nezaznamenala.

BIONE COSMETICS - KERATIN VLASOVÁ MASKA (79 Kč)
Masku jsem používala jak na pár minut, tak i na delší časový interval. Přišla mi průměrná. Vlasy po ní byly viditelně vyživenější a uhlazenější, ale žádný zázrak se nekonal. Vůni měla maska zvláštní, ale poměrně příjemnou.
CIEN - SPREJ OCHRANU VLASŮ PŘI TEPELNÉ ÚPRAVĚ (49 Kč)
Sprej překrásně voněl. Připomínal mi drahé spreje z kadeřnictví. Zda vlasy ochránil posoudit nemohu, ale věřím, že ano.

HENNA 2X - HNĚDÁ (75 Kč/ kus)
Má první zkušenost s přírodní barvou na vlasy. Barvu jsem si nechala na vlasech několik hodin. Krásně mi sjednotila barvu vlasů, dodala ohromný a velmi výrazný lesk vlasů. Vlasy vypadaly zdravěji a hezčí na pohled. Barva se však z vlasů poměrně rychle vymyla.


AVON - CHERISCH (120 Kč)
Má nejoblíbenější vůně, která na mě dlouo vydrží vonět. Mám již asi 4. balení a doma mám v zásobě další.

WELEDA - MANDLOVÝ KRÉM NA PLEŤ (350 Kč)
Krém byl méně hutný než jsem předpokládala. Měl spíše jemnější konzistenci, do pleti se během chvilky vsáknul a dobře ji zhydratoval. Příjemně voněl a parfemace nedrážila ani oči, přes které jsem ho natírala.

INECTO - KOKOSOVÝ KRÉM NA RUCE (39 Kč)
Krém na ruce s velice jemnou gelovito krémovitou konzistencí, který se rychle vsáknul a krásně voněl. Spíše bych ho doporučila na léto. Mě moc nehydratoval, bohužel.
C-THRU - EMERALD (230 Kč)
Krásná  a výrazná vůně, která je velmi intenzivní.

ALVERDE - TĚLOVÝ SPREJ (cenu neuvádím, byl z vánoční sady)
Z minulého roku z limitované edice této značky. Používala jsem ho na stříkání koupelny a wc, jelikož mi na tělo nevyhovoval. Jeho vůně byla citrusově sladká, ale vonět dlouho nevydržel.
HIMALAYA - MULTIFUNKČNÍ KRÉM (39 Kč)
Používala jsem tento krém na pupínky na pleti a také na flekatá místa na ruce, která mám přesušená. Opravdu dobře fungoval. Pupínky omezil a po několika dnech používání mi fleky z rukou vždy zmizely. Byl výborný a určitě to není mé poslední balení.
HAVLÍKOVA APOTEKA - ČESKÝ KRÉM (129 Kč)
Můj první výrobek od Havlíka. Krém měl jemnou konzistenci. Rychle se vtřebal do pleti a pleť krásně vyživil.

FREEMAN - MASKA S HRUŠKOU A MINERÁLY (99 Kč)
Pleťové masky od Freemana mám všeobecně velice ráda. Na mou smíšenou pleť se sklonem k maštění jsou skvělou volbou. I tato maska nebyla vyjímka a perfektně mi vyčistila pleť. Dávejte si však pozor na to, že maska trochu vysušuje. Je potřeba si po aplikaci masky nanést hydratační krém. Jediné mínus, které jsem zpozorovala je to, že mě při používání hodně pálily oči (masku jsem nepoužívala v blízkosti očí), ale po nějaké chvíli to odeznělo.
BALEA - ODLIČOVACÍ UBROUSKY PRO PROBLEMATICKOU PLEŤ (39 Kč)
Čas od času si koupím odličovací ubrousky, které používám na odličování docela ráda. Tyto mi vyhovovaly. Krásně rozpustily makeup i řasenku a dobře odlíčily. Mohly by být trochu více vlhčené, ale byla jsem s nimi spokojená.
WELEDA - MANDLOVÝ KRÉM NA RUCE (210 Kč)
Opět to samé, co u předchozího krému. Přišlo mi, že konzistence byla jemnější. Myslím si, že na zimní období by pro mě nebyla hydratace dostačující. Vůně byla příjemná, jemná a nedráždivá.

PURITY VISION - RŮŽOVÁ VODA (199 Kč)
Naprostá pecka na dočištění, osvěžení a mírnou hydrataci pleti.
ALVERDE - OČNÍ KRÉM S MUČENKOU (69 Kč)
Hutnější oční krém, který nedráždil oči a krásně vyživoval a projasňoval oční okolí.

ESSENCE - OLEJÍČEK NA RTY (55 Kč)
Nejlepší olejíček na rty, který jsem kdy měla. Byl velice příjemný svou texturou, která byla gelovito olejovitá a na rtech držela. Navíc dobře hydratoval a mírně a zdravě zabarvil rty.
SALOOS - LEMON TEA TREE OBLIČEJOVÝ OLEJ* (155 Kč)
Olejíček byl skvělý. Dobře pleť zhydratoval, pleť projasnil. Při jeho používání se mi tvořilo méně pupínků a celkově pleť vypadala zdravěji.




KARLOVARSKÁ KOUPEL NOHOU (8 Kč)
Tyto malé sáčky se směsí na koupel nohou si v tomto zimním období ráda dopřávám. Krásně prohřejí celé tělo. Nohy zvláční, změkčí kůži a jsou skvělé například před tím, než si děláte pedikůru.
DUBOVÁ KŮRA (49 Kč)
Používala jsem na popálená a podrážděná místa na pleti. Mohu doporučit.
SALOOS - SANTALOVÉ DŘEVO KVĚTINOVÁ PLEŤOVÁ VODA* (80 Kč)
Opět jako předchozí voda - skvělá je na dočištění pleti, její osvěžení během dne a také na tonizaci a mírnou hydrataci.

ALVERDE - OLEJ S KOKOSEM NA CELÉ TĚLO (89 Kč)
Dost mě oslovilo balení produktu - s pumpičkou. Olejíček byl na těle příjemný, dlouho se vstřebával, ale jeho hydratační funkce se moc nekonala.

ISANA - LAK NA VLASY (29 Kč)
Klasický lak na vlasy, který dobře zafixoval vlasy po jejich žehlení. Poměrně slepoval.

EBAY - PÁSKY NA ODSÁTÍ MASTNOTY Z PLETI (2 balení / 20 Kč)
Pamatuji si, že jsem si koupila dvě balení a dohromady mě stály jen směšných 20 Kč. Byly velmi dobré. Odsály přebytečnou mastnotu z pleti bezproblému.
AQUAFRESH - PASTA NA ZUBY (35Kč)
Používala jsem jí pouze občas na vybělení zubů. Při častějším používání mi dost dráždila dásně.

Jak se Vám líbí má spotřeba? Jakou spotřebu máte Vy? Znáte nějaký z produktů?

Mějte se krásně!

20 komentářů:

  1. Ty jo, takových spotřebovaných produktů o.O jahodovej peeling? mám teď sto chutí si to také objednat :) a vlasové produkty od Bione Cosmetics s keratinem a arganovým olejem mám ráda :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. To je ale výrobků. Už dlouho chci na vlasy vyzkoušet něco s keratinem a přesvědčila jsi mě, že maska od Bione Cosmetic to nebude. Jinak já taky jednou zkusila přírodní barvu na vlasy a byla fajn, jen se taky docela rychle vymyla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Takový produktů teda! já jsem ten teatree olej od Saloos měla taky, ale mně se po něm hodně mastil obličej. Tu Hennu jsem taky zkoušela a je celkem super :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Pekna spotreba, to mas za mesiac? :D mas tu dost produktov, ktore by som chcela vyskusat. Laka ma ruzova voda, krem na ruky od Weledy a produkty od Saloos. V minulosti som tiez mala problemy s lupami a pomohol mi obyc kondicioner na vlasy. Vtedy som ho minula a uz si dalsi nekupila, vlasy mi to dali najavo, robili sa mi lupy a svrbela hlava :S mne stacilo hydratovat pokozku hlavy a problem zmyzol :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, to je asi za 3 měsíce :) Růžovou vodu můžu určitě vřele doporučit :)

      Vymazat
  5. Rozčilovala mě konzistence jahodového peelingu z Avonu :D. Sice krásně voněl, to je pravda, ale lítal mi všude kolem a o nějakém peelingovém účinku u mě nemohla být moc řeč, já už bych ho nechtěla. Měla jsem i kakaový a bylo to to stejné. Růžovou vodu bych ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já spotřebuju maximálně tak pět výrobků za měsíc :D Mandlový krém na obličej i na ruce mám a nemůžu si je vynachválit :) Růžová voda od PV je taky skvělá.

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
  7. Heh, asi nebudu uplně vyjmenovávat s čím vším se shodujem :D napíšu jen že článek je moc povedený a s tím co znám, nemůžu nic než souhlasit! :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  8. Wau, jsem si řekla, když jsem to viděla, tolik produktů. Líbí se mi ten olejíček na rty, teď je na zimu jak dělaný :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám spotřebu menší, ale začínám se do toho dostávat, víc o sebe pečovat a rozmazlovat se. Rozhodně jsou takovéhle články inspirací. Kokosový krém na ruce mě zaujal už balením, jak jsi ho měla vystavený v Allee na poličce Rozhodně si pořídím ten olejíček od ESSENCE. Moje rty teď potřebují péči obzvlášť.

    Lenča

    OdpovědětVymazat
  10. Asi bych si vybrala kokosový krém na ruce, protože úplně hrozně miluju vůni kokosu ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)