úterý 13. prosince 2016

ADVENTNÍ KALENDÁŘ BALEA - PRVNÍ ŠESTKA!

Krásné úterý Vám všem!

Minulý rok v listopadu jsem váhala, zda si mám pořídit adventní kalendář od značky Balea, ale nakonec jsem zaváhala a nevzala si ho. Potom jsem docela litovala, protože se mi líbil obsah, který v něm ostatní slečny nacházely. Řekla jsem si proto, že tento rok si adventní kalendář určitě pořídím, protože jsem ještě nikdy žádný kosmetický adventní kalendář neměla a moc jsem chtěla nějaký vyzkoušet. Psala jsem koncem října zastoupení DM, zda nějaký plánují vydat, ale dostalo se mi nejednoznačné odpovědi. Hlídala jsem si tedy stojany s vánočními balíčky již od začátku listopadu a když jsem kalendář uviděla tak jsem neváhala a hned jsem si ho vzala. Stál mě 399 Kč.

První co mě na něm velice mile potěšilo a zaujalo je jeho obal. Je opravdu krásný. Žádný prvoplánový vánoční motiv. Opravdu paráda. Krásně se mi vyjímá v koupelně, kde si ho každé ráno poctivě otevírám. A co jsem našla v prvních šesti okýnkách?



1. SPRCHOVÝ GEL z limitované vánoční edice
2. VANILKOVÝ ŠAMPON NA VLASY
3. MASKA NA NOHY

4. KRÉM NA RUCE z limitované vánoční řady
5. MYCÍ GEL NA OBLIČEJ
6. ŠAMPON NA VLASY z limitované vánoční řady

Z prvních šesti okýnek mě uplně nejvíc zaujal a potěšil krém na ruce z limitované vánoční edice, poté mě mile potěšilo i tělové mléko z této edice a mycí gel na obličej, protože jsem podobný už měla a moc mi vyhovoval. V nějakém z dalších článků si ukážeme obsah dalších šesti okýnek. Těšíte se? Máte tento adventní kalendář doma také?


Mějte krásný den!

6 komentářů:

  1. Wau kalendář je parádní!!! Baleu mám moc ráda a škoda, že se s ním na mě v DM nedostalo, jinak už bych ho měla v košíku :-) Tak snad příští rok ho stihnu...

    OdpovědětVymazat
  2. Kalendář vypadá skvěle, ale ani jsem ho nikde nezaregistrovala (beztak byl hned pryč). Ta vánoční edice se mi moc líbí, doufám, že bude k dostání i normálně, protože jsem ji taky nikde ještě neviděla:/
    Sim in the Bubblegum
    VÁNOČNÍ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás vydržel asi týden v drogérii, pak byl vyprodaný :)

      Vymazat
  3. Moc fajn produkty, to se vždycky hodí! :)
    Přidala jsem se k odběru, tvůj blog se mi moc líbí :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)