čtvrtek 29. prosince 2016

CO JSEM DOSTALA K VÁNOCŮM 2016?

Krásný čtvrtek Vám všem!

Tento typ článku jsem nikdy předtím netvořila. Vždy jsem chtěla, ale nakonec jsem stejně nikdy článek nevytvořila. O letošních Vánocích jsem si řekla, že článek vytvořím, ale udělala jsem jednu zásadní chybu. A to tu, že jsem si dárky nenechala na jednom místě, ale uklidila jsem si je do skříněk a poliček. Sesbírat je nazpět na jednu hromadu byl tedy docela boj. Protože už nevím, co vše jsem dostala a je tak možné, že jsem na nějaké maličkosti zapomněla. Avšak věřím tomu, že jsem vyndala vše. Pokud ne, tak se předem omlouvám. 

Ráda bych upozornila na to, že dárky jsou od hodně lidí, tudíž proto jich je takové množství. Nějaké dárky jsem zatím ještě nedostala a dostanu, ale čekat se mi již nechce. Ukáži Vám je popřípadě příště. Já jsem z letošních Vánoc velice nadšená a dárečky mi udělaly velkou radost. Protože i já se ráda dívám na to, co kdo dostal k Vánocům, věřím že i pro Vás bude článek inspirací a nebo jen ukojí zvědavost stejně tak, jako je to u mě :)

Myslím, že k jednotlivým dárkům nemá cenu něco psát a tak se kochejte fotkami...a samozřejmě na jednu maličkost jsem zapomněla a to je flashka, kterou jsem si taky moc přála.. :)







Co jste dostali k Vánocům Vy? Pochlubte se v komentářích. Klidně mi můžete poslat odkaz na Váš článek na blogu, který jste tomu věnovali. Ráda se podívám!Mějte se krásně!

8 komentářů:

  1. Pěkné dárečky :-) já jsem dostala nový mobilek, nějakou kosmetiku a měkké dárky v podobě oblečení, ty mám nejraději :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. ten batiste šampon je vlemi dobrý aj ho tiež používam ale iný druh na hnedé vlasy :)

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne darčeky, mne sa veľmi páči kniha a diár, taktiež kozmetika. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)