úterý 31. ledna 2017

MINI NÁKUP Z DMKA A AVONU!

Krásné úterý Vám všem!

Dnešní článek bude věnovaný novinkám, které se mi doma v posledních měsících nashromáždily. Předem chci upozornit, že jich není moc. Důvod je i ten, že jsem si v měsíci lednu dala nákupní stopku, co se kosmetiky týče. O té jsem Vám však už psala v jednom z předešlých článků. Je to tedy jen pár kousků, ale myslím si, že by Vás i tak mohl můj mini nákupní článek bavit a tak jsem se rozhodla ho sepsat. Jako první se vrhneme na pečující kosmetiku.


  • MIXA MULTI-KOMFORT TĚLOVÉ MLÉKO 400ml/139 Kč (DM)
Moje oblíbená youtuberka ukazovala ve svém videu už po několikáté, že spotřebovala toto tělové mléko. Jelikož si ho kupuje neustále dokola a já sama chtěla něco od Mixy vyzkoušet, tělové mléko jsem si taky pořídila. Jsem na něj moc zvědavá a věřím, že je opravdu super, když si ho pořizuje neustále znovu a znovu. Pro mě je to i celkem výzva, protože mi trvá hodně dlouho spotřebovat i malé tělové mléko. Natož tohle, které má 400 ml. Tak uvidíme!

  • NIVEA TUHÝ ANTI-PERSPIRANT  PROTECT AND CARE 40ml/49 Kč (DM)
Neustále si kupuju tuhé anti-perspiranty od značky Dove, takže jsem si řekla, že je čas na změnu. Vybrala jsem si klasiku v podobě modré Nivei a teď mi zbývá už jen doufat, že bude tak dobrá, jako je Dove. 



Z dekorativní kosmetiky jsem toho hodně vyřadila a snažím se dopotřebovávat vše, co doma mám a tak ji ani moc nenakupuju. Vyjímkou jsou věci, které potřebuju. 


  • TREND IT UP SKIN SUPREME KOMPAKTNÍ PUDR 9g/109 Kč (DM)
Došel mi pudr od Alverde a chtěla jsem náhradu od nějaké značky, kterou jsem moc neprozkoumala. Do oka mi padl levný pudr od nové značky Trend it up, která je už nějakou dobu v drogériích DM. Na pudru se mi líbí jak balení, tak i barva a jemnost.

  • AVON KOREKTOR IDEAL FLAWLESS 6ml/99 Kč (AVON KATALOG)
Zkrátka nejlepší korektor, který jsem kdy měla. Když mi došel, automaticky jsem si koupila nové balení. Určitě vyzkoušejte. 

  • ESSENCE PRŮHLEDNÁ ŘASENKA NA ŘASY A OBOČÍ 9ml/59,90 Kč (DM)
Vlasy jsem si v měsíci lednu přebarvila na tmavší barvu, což by nebyl až takový problém, protože tmavší stín na obočí doma mám. Ale čím obočí zafixovat, když mám doma jen světlý odstín řasenky na obočí? Pořídila jsem si průhlednou variantu, kterou všichni chválí, tak uvidíme, jaká bude!

  • TREND IT UP MONO OČNÍ STÍN SCARABEO 5g/99 Kč (DM)
Tuhle jedinou věc jsem opravdu nepotřebovala, ale naopak jsem ji opravdu a vážně musela mít. Kolem stínu jsem chodila asi dva měsíce a nakonec jsem se naštvala a vzala jsem si ho. Bála jsem se, že hnědá barva bude na mě moc teplá, ale je akorát. A ta pigmentace!


Co pěkného jste si pořídili Vy v poslední době? Líbí se Vám moje nákupy? Co byste rádi vyzkoušeli z toho, co tu vidíte?



13 komentářů:

  1. S tím tělovým mlékem Mixa budeš spokojená , je super :-) korektor Avon chci vyzkoušet

    OdpovědětVymazat
  2. Antiperspiranty jsem léta měla jen sprejové, většinou Dove. Až nedávno jsem si koupila tuhý a je moc fajn, aspoň nezamořím při aplikaci celé okolí. Jen mám občas pocit, že víc dělá bílé skvrny :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě dělají víc bílé skvrny, alespoň mě..

      Vymazat
  3. super si nakúpila, veľmi sa mi páči ten očný tien,fakt krásna farba ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si pořídila tekutý Liquid Camouflage od Catrice, to je zase moje topka v korektorech, pak balzám na rty od Baley.. Pak už spíš nějaké to oblečení, já mám ten um, že umím kosmetiku nenakupovat, když ji nutně nepotřebuju..:)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ten Catrice nesedl pod oči, pod které si korektor právě dávám :)

      Vymazat
  5. Modré Nivea deodoranty moc krásně voní. Sice se teď hodně zajímám o přírodní kosmetiku a tak se snažím chemickou trochu omezit ale tato řada je vážně super.

    OdpovědětVymazat
  6. Mixa má všetky telové mlieka perfektné. Odporučam ešte vyskušať aj dvojfázový odličovač na oči Mixa, to je u mna topka odličovačov.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)