čtvrtek 5. ledna 2017

SALOOS - JASMÍNOVÝ PLEŤOVÝ OLEJ & PLEŤOVÁ VODA ROSALINA

Krásný čtvrtek Vám všem!

Od kosmetické značky Saloos jsem si mohla opět vybrat nějaké kousky na zkoušku. Vybrala jsem si další 4, které mě nejvíc zaujaly a o kterých si myslím, že by se mohly líbit i Vám. První z výrobků, který jsem otestovala, je pleťový olejíček s vůní Jasmínu (140 Kč), v krásném balení s kapátkem. Druhý výrobek, který záměrně zmiňuji ve stejném článku je květinová pleťová voda Rosalina (110 Kč). Jako je u této značky zvykem, balení olejíčku je skleněné s plastovým držátkem na kapátku a s krytkou z průhledné umělé hmoty. Stejně tak, jako balení květinové pleťové vody.


Začneme olejem. Olejíček si na pleť aplikuji na noc, kdy má šanci se krásně vstřebat a pleť pořádně vyživit. Nejlepší je, když olejíček nanáším na navlhčenou pleť. Lépe se pak vstřebá a i roztírání je lehčí. Pleť si navlhčuji právě květinovou pleťovou vodou Rosalina, která je pod olej skvělá! Vždy si pleť chvíli masíruji a následně nechávám olejíčku čas na to, aby se vstřebal. Někdy si obličej ještě před spánkem - znovu - přestříkám květinovou pleťovou vodou a nebo vodou termální.

A teď něco málo o těchto konkrétních výrobcích. Jasmínový olej je extra výživný a hodí se pro všechny typy pleti. Nejvíce se asi hodí na zralou nebo suchou pleť. Pleť by měl vyživit, zvláčnit, zklidnit a tonizovat. Olejíčky jsou všeobecně vhodné i pro předcházení stárnutí pleti a jinak tomu není ani u tohoto oleje, který plní stejnou funkci. Květinová pleťová voda je vhodná pro mastnou, mladou a nebo i problematickou pleť. Mírně pleť desinfikuje a dokonce má podobné účinky jako Tea Tree.

Mě osobně olejíček velmi vyhovuje. Pleť je po něm krásně vyživená, zvláčněná a i mírně tonizovaná. I přesto, že mám pleť mastnou - tak po probuzení je více matná, než když si dám na noc obyčejný pleťový krém. Nemusíte se proto bát toho, že máte mastnou pleť. Klidně si olejíček kupte a používejte. Myslím, že budete příjemně překvapeni. To, že se jedná o přírodní olej je ještě k tomu všemu co olejíček umí, velké a podstatné plus. A co se týče květinových pleťových vod - ty miluji všechny. Vyzkoušela jsem už více než 4 květinové pleťové vody a všechny byly skvělé! Jinak tomu není ani u této. Děkuji za poskytnutí výrobků k testování! Příště Vám povím o dalším z nich.

Znáte značku Saloos? Používáte od ní nějaký výrobek? Vyhovuje Vám? A co Vy a oleje na pleť?

Mějte krásný zbytek dne!

_________________________________________________________________________________

*Produkty mi byly poskytnuty zdarma k testování
www.Saloos.cz


16 komentářů:

  1. Od Salos som uz nejaky ten olej mala, a boli velmi dobre :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  2. Ešte som nič od značky Saloos nemala, ale chystám sa skúsiť ricínový olej a neskôr aj rakytníkový len čo spotrebujem niekoľko vecí z mojej starostlivosti o pleť :) ale inaak mám fakt rada ružovú pleťovú vodu :)

    CALLAESTHETICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ricinový jsem používala na obočí a je skvělý!

      Vymazat
  3. Já mám od této značky TeaTree olejíček a je super! tento bych určitě taky ráda vyzkoušela BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujímavý typ :) dakujem ! ja momentálne frčím na olejčeku od planet spa aj ten je super :)

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
  5. Pleťové olejíčky také ráda používám, ale přiznám se, že klasiku od Saloos jsem ještě nevyzkoušela :-) hodně jsem si oblíbila arganový olej.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. O tejto značke som nikdy nepočula, ale musím sa priznať, že rada používam takéto hlúpostičky (ako to ja nazývam) na tvár, za čo sa mi moja sestra niekdy smeje :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovědětVymazat
  7. Osobne mám Saloos celkom rada, no momentálne nemám žiadny výrobok od nich. Musím sa však priznať, že jasmínová vôňa musí byť úplne super

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)