úterý 10. ledna 2017

SPOTŘEBOVÁNO 2 - KUPA PRÁZDNÝCH OBALŮ!

Krásné úterní dopoledne Vám všem!

Dnes tu pro Vás mám opět nálož spotřebovaných produktů. Tuto várku jsem dokázala spotřebovat během cca měsíce a půl. Musím uznat, že mě spotřebovávání a dodělávání kosmetiky opravdu baví. Určitě budu ráda, když mi dáte vědět, jak to máte Vy! Teď už jdeme na ukázku mých prázdných obalů a na souhrn minirecenzí.



1. ESSENCE PÁSKY NA ČIŠTĚNÍ PÓRŮ NA NOSE (49,90 Kč)
Musím uznat, že mě všeobecně sedí skoro všechny pásky na čištění nosu. Vždy mi vytahají hromadu nečistot a jsem s výsledkem spokojená. Jinak to nebylo ani u těchto.

2. BALEA PÁSKY NA ČIŠTĚNÉ PÓRŮ NA NOSE (59,90 Kč)
Opět jako u předchozích pásků. Jsem spokojená a určitě koupím znovu.




3. ZENDIUM ZUBNÍ PASTA (95 Kč)
Pasta mi nepřišla nějak převratná a ani mi chuťově nesedla. Nedráždila dásně. Můj celkový pocit z pasty je nic moc, znovu bych si ji nepořídila.

4. ELMEX ZUBNÍ PASTA (59, 90 Kč)
Tuto zubní pastu si kupuji pravidelně. Nedráždí dásně, dobře chutná a navíc předchází zubnímu kazu.


5. BALEA SPRCHOVÝ GEL Z ADVENTNÍHO KALENDÁŘE (adventní kalendář Balea 399 Kč)
Příjemně vonící gel do sprchy. který dobře pěnil.

6. BALEA ŠAMPON Z ADVENTNÍHO KALENDÁŘE (adventní kalendář Balea 399 Kč)
Šampony Balea moc v oblibě nemám a ani tento nebyl vyjímkou. Připadalo mi, že se mi po něm rychleji mastí vlasy.


7. SALOOS KOKOSOVÝ OLEJ* (195 Kč)
Kokosový olej je univerzální pomocník. Já ho používala především jako masku na vlasy, kdy jsem si ho nanesla v hrubé vrstvě na navlhčené vlasy a nechala pod koupací čepicí působit několik hodin - a nejlépe přes noc. Vlasy byly poté krásně lesklé, hydratované a vypadaly lépe.

8. GLISSKUR MASKA NA VLASY INTENZIVNÍ REGENERACE (89, 90 Kč)
Překrásně vonící maska na vlasy, která je zjemnila a mírně usnadnila rozčesávání. Vlasy byly pěkně lesklé. Jinak jsem žádné regenerační zázraky nezpozorovala.




9. LYBAR SUCHÝ ŠAMPON (97 Kč)
Suchý šampon pěkně voněl, ale vytvářel hodně viditelné bílé fleky na vlasech. Jeho odmašťující schopnost byla dobrá na pár hodin, ale pak byly vlasy zase mastné a bez života.

10. ISANA PĚNA NA HOLENÍ (49,90 Kč)
Pěny na holení od značky Isana jsou jedy z nejlepších a dle mého nejkvalitnějších. Vytváří hustou pěnu, která vydrží a žiletka po ní skvěle klouže. Navíc nádherně voní a má i krásnou barvu.


11. GLISSKUR ŠAMPON OIL NUTRITIVE (86 Kč)
Krásně voňavý šampon, který vytvářel hustou pěnu a vlasy dobře umyl. Bohužel mi připadalo, že se mi po něm vlasy rychleji mastí.

12. BIONE COSMETICS VLASOVÁ VODA PROTI LUPŮM (35 Kč)
Toto je jeden z výrobků, který mi absolutně nesedl. Přišlo mi, že voda nic nedělá, pouze krásně provoní vlasy, protože  má opravdu luxusní vůni. Ale to je vše. 


13. SCHWARZKOPF ANTI-BREAKAGE ŠAMPON NA VLASY (159,90 Kč)
Šampon, který příjemně voněl a dobře pěnil. Vlasy umyl dobře, ale žádné zázračné účinky jsem při jeho používání nezaznamenala.

14. EUCERIN TĚLOVÉ MLÉKO PH5  (407 Kč)
Překrásně voňavé tělové mléko, které se jednoduše roztíralo a rychle vsáklo. Hydratovalo středně, ale na mě dostatečným způsobem.


15. NATURLLINE ZINEK (39,90 Kč)
Třicetidenní kůru se zinkem jsem si dala na podporu růstu vlasů, nehtů a dobrého stavu pleti. Za měsíc jsem nějaké extra účinky nezpozorovala, ale připadalo mi, že mám trochu hezčí pleť.

16. DAS GESUNDE PLUS VITAMIN C S POSTUPNÝM UVOLŇOVÁNÍM (58 Kč)
Vitamín C beru vždy v zimě a na podzim. Užívám ho proto, abych nebyla nemocná v tomto chladnějším období. Osvědčil se mi tento z prodejny DM a ráda si ho kupuji.


17. SALLY HANSEN ODLAKOVAČ (sada Sally Hansen na gel-lak 3000 Kč - odlakovač za 149 Kč)
Odlakovač byl v sadě na gel lak. Nepřišel mi nějak převratný svou funkcí.

18. BALEA DEODORANT MIDNIGHT MOON (39, 90 Kč)
Překrásně vonící deosprej, který mě překvapil svou funkčností. Rozhodně si pořídím nějaký další. Toto se značce Balea opravdu povedlo. 


19. NIVEA KRÉM NA RUCE (24,90 Kč)
V zimě je to skvělý pomocník před tím, než jdu spát. Nanesu si silnou vrstvu na ruce a ráno jsou ruce krásně vyživené.

20. GARNIER DVOUFÁZOVÝ ODLIČOVAČ OČÍ (89,90 Kč)
Je to nejlepší odličovač očí, který jsem kdy vyzkoušela. Nenechává v očích žádnou "mlhu". Bezvadně a rychle rozpustí líčení očí a odlíčí.


21. MAYBELLINE ANTI-AGE KOREKTOR (229 Kč)
Korektor jsem si koupila v Německu, protože o něm všichni básnili. Musím říct, že pod oči mi nějak zvlášť nevyhovoval, ale používala jsem ho ráda na celou pleť jako lehký makeup.

22. DERMACOL 24H CONTROL MAKEUP (289 Kč)
Středně krycí makeup, který vydrží na mé mastné pleti poměrně dlouhou dobu. Je potřeba ho však přepudrovávat. Na mé pleti netvoří fleky, neoxiduje.


23. DERMACOL HYALUROR THERAPY POLŠTÁŘKY POD OČI  (199 Kč)
Pokud jsem si chtěla užít chvíli příjemného relaxu, dala jsem si pod oči tyto pásky od Dermacolu. Příjemně ochladí oční okolí, mírně vyživují. Není to nic, co nutně musíte mít, ale je opravdu příjemné si někdy jen lehnout a nechat masku na očním okolí.

24. KAUFLAND CARE ODLIČOVACÍ UBROUSKY (24,90 Kč)
Odličovaly poměrně rychle a dobře, ale na můj vkus by mohly být více navlhčené.


25. BALEA MASKA NA NOHY Z ADVENTNÍHO KALENDÁŘE (adventní kalendář Balea 399 Kč)
Bylo příjemné, dát si masku před spaním na chodidla a poté navléct tlusté froté ponožky a jít spát. Ráno byly nohy vyživené a příjemné na dotek.

26. ZIAJA KRÉM NA RUCE (59,90 Kč)
Krém mi svou vůní připomínal značku Dove. Voněl čistou a svěží vůní. Jeho konzistence byla jemnější, rychle se vsákla. Moc nehydratoval a tím mě taky velice zklamal.



27. ALVERDE PUDR (159 Kč)
Musím říct, že pudr od přírodní značky Alverde z DM mě překvapil. Byl jemně namletý, dobře zmatnil pleť a zafixoval makeup.



Spotřebováváte rádi kosmetiku? Kolik kousků byla Vaše nejvyšší měsíční spotřeba? Znáte něco z toho, co tu zmiňuji?

NEZAPOMEŇTE SLEDOVAT MŮJ INSTAGRAM, KDE SE DOZVÍTE VŠE JAKO PRVNÍ!


@monicc_ca




Mějte krásný den!


12 komentářů:

  1. Kokosák mám taky ráda, my ho používáme většinou na masáže a ho také použiju na odlíčení očí, a souhlasím, že ten odlakovač od Sally nic moc...

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem už asi 3x dvoufázový odličovač Garnier, ale ten modrý a super za mě :). Mně zase ty nálepky na nos nedělaly nic :D

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal ma ten saloos kokosový olej :)

    OdpovědětVymazat
  4. Saloos kokosák miluju. mám doma :) Chtěla bych konečně zkusit pásky na nos, furt se nemůžu dostat do drogérky,což je u mně docela nezvyklé, musím napravit :D

    OdpovědětVymazat
  5. To je pěkná hromada :-) já si stále dokola kupuji klasickou modrou Niveu v plechovce. Používám ji hlavně teď v zimě na ruce.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. ten garnier odličovač ma zaujal keďže zatiaľ som s takým, ktorý by ozaj nezanechal dáku šmuhu po ličení ešte asi nestretla :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)