sobota 4. února 2017

BRANDNOOZ BOX ZA MĚSÍC LEDEN 2017



Krásnou první únorovou sobotu Vám všem!

Po delší době jsem obnovila svou spolupráci s firmou Brandnooz box. Dříve jsem s nimi již spolupracovala v rámci jiného blogu, ale poté jsem spolupráci zrušila, protože se mi nelíbil obsah boxů, který chodil. Po cca půl roce jsem se rozhodla, že bych mohla nějaký ten boxík zase vyzkoušet, abych zjistila, zda se obsah změnil k lepšímu a nebo ne. A jak to dopadlo?


Brandnooz box za měsíc LEDEN 2016 obsahoval tyto produkty:

1. MAGGI KRÉMOVÁ POLÉVKA – RAJČATOVÁ (24,90 Kč)
Polévky v pytlíku! To byl přesně ten důvod, proč jsem před časem zrušila odběr boxu. Nemám je ráda, nechutnají mi. Jedla jsem je v dětství, kdy mi i poměrně chutnaly. Asi jako každému v té době – čínské polévky a nudle, to byl hit! Ale po tom, kdy jsem začala zkoumat složení potravin, se mi znechutily. Možná ji v nějaké krizové situaci sním, ale nadšená z toho nebudu a nejsem.

2. VITANA PAPRIKA SLADKÁ (13,90 Kč)
Nevím, jestli to co chci, je najít v boxu koření, ale na druhou stranu – proč ne. Využiju ho při vaření. Líbí se mi, že má zavírací sáček a že byla zvolená D testem, který mám v oblibě.

3. RACIO MINI ROLKY (14,90 Kč)
Produkt, který mě zaujal a jsem ráda, že ho boxík obsahoval. Jedná se o zdravější potravinu za rozumnou cenu a to si přesně myslím, že by mělo být to, co by box mohl obsahovat. Za mě určitě ano!

4. MATTONI GRANÁTOVÉ JABLKO (16,90 Kč)
Co se týče mě a pití, tak ve většině případů piju čistou vodu z vodovodu. Občas si do ní přidám šťávu. Občas si koupím nějaký džus a to je vše. Perlivé nápoje mi moc nechutnají. Mattoni bohužel sycená je, takže jsem s láhví kvrdlala a otevírala jí, aby bublinky alespoň trochu vyprchaly. Chuťově je poměrně dobrá a příjemná. Nepřijde mi přeslazená. Sama bych si ji asi nepořídila kvůli perlivosti.

5. PENAM LOW CARB KRAKRY (59,90 Kč)
U tohoto produktu jsem byla upřímně zděšená cenou. Kvůli ceně bych si krekry nejspíš nepořídila, raději bych si něco na tento způsob doma sama upekla. Pořídila bych si je jedině v nějaké velké slevě. A tuším, že to tak bude mít více lidí. Jedná se o malé krekry, které mají v sobě spoustu zrníček a jsou poměrně zdravé. Budou skvělé k nějaké pomazánce a nebo jen tak do kabelky, když budete mít pocit hladu. Za mě super výrobek, jsem za něj ráda. Bohužel za jeho cenu už méně, ale chápu, že kvalitnější potravina stojí o něco více.



6. EMCO DIGESTIVE (24,90 Kč)
Klasika v podobě nějakých zdravějších sušenek. To si myslím, že neurazí, ale ani nenadchne. Přikláním se k tomu, že jsem ráda, že v boxu jsou. Nikde jsem je zatím neviděla.

7. ALPRO MANDLOVÝ NÁPOJ UNSWEETENED (69 Kč)
Z toho jsem vždycky nadšená! Jakmile najdu něco od značky Alpro, tak skáču dva metry vysoko. Za mě určitě třikrát ano! Jsem velmi mile překvapená, že jsem něco od této značky našla. Sama si od nich něco kupuju, takže za mě velký palec nahoru!

8. SPAK GOURMET KETCHUP BEZ CUKRU (44,90 Kč)
Tyhle výrobky jsou něco, co člověk užije, ale není z toho nadšený. Bohužel mi mohl přijít buď kečup (který i přišel) a nebo sušené maso. Raději bych byla za maso, ale co se dá dělat!


9. MENTOS CHOCO – ČOKOLÁDA, KARAMEL, MÁTA (19,90 Kč)
Jestli něco nemusím, jsou to čokolády s mentolovou příchutí. K mému překvapení jsem po vyzkoušení neodolala a dala si další mentosku a pak další. Normálně tyto věci vůbec nejím, takže i pro mě to bylo překvapení. A hlavně to, že mi chutná mátová příchuť v kombinaci s čokoládou a karamelem. Ale jsou vážně vynikající!


Za sebe bych box LEDNOVÝ brandnooz box DOPORUČILA. Jediné, co mě nenadchlo byla polévka v pytlíku, kečup, mattoni perlivá a koření. Ale kečup a koření využiju a Mattoni po vyprchání bublin vypiju, takže super!

*Brandnooz box mi byl poskytnut v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu.

www.brandnooz.cz

10 komentářů:

  1. tento box sa teda vydaril, samé skvelé veci ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Důvodem proč bych si Brandnooz neobjednala je to že většinou se mi líbí tak polovina věcí a polovina mi přijde pro mě nevyužita nebo mě nezaujala. Zrovna polévku z pytlíku nebo matonku bych v boxe nepotřebovala mít. Koření je fajn ale proč paprika, proč nedají něco co není až tolik známé nebo ne tak obyčejné jako paprika, kmín a pepř. Kečup, mentosky, rollky, digestive jsou fajn, Alpro se mi také moc líbí. Ty krekry od Penam už bych mít nemusela, většina tady těch věcí stejně končí u králíků :-) Minulý box byl o dost lepší.

    OdpovědětVymazat
  3. Celkem pěkný obsah. Něco by mě zaujalo, něco ne, ale vše se dá využít. Nejvíce by mě potěšil mandlový nápoj od Alpra, který bych někdy ráda vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl super, akorát já bych si koupila tu sladkou variantu :)

      Vymazat
  4. Asi bych nebyla nadšená ze všeho, ale baví mě objevovat nové věci, takže bych se ráda nechala překvapit, co mi pošlou :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)