pátek 10. března 2017

BRANDNOOZ BOX ZA MĚSÍC ÚNOR 2017

Tak a máme to tu zase! Otevírání boxu s jídlem, který mi chodí pravidelně každý měsíc, díky spolupráci s Brandnooz. Co myslíte, byla jsem s boxem tento měsíc spokojená? Nebo jsem naopak naštvaná z toho, co jsem v něm našla?

Jako první po otevření na mě vykoukl časopis Paní domu, který jsem nikdy předtím neviděla. Že by mě nějak extra zaujal, to ne. Určitě si ho sama cíleně nepořídím. Všimla jsem si, že ostatní měli v boxu jiné časopisy.. Tudíž jich rozesílali několik a já chytla zrovna tuhle variantu, která mě nějak nezaujala. Škoda. Po tom, co box otevřu, vždy potěším mého osmáka. Proč? Protože slámu, kterou mám vystlaný box, mu vždy dám a on se do ní zachumlá a spokojeně v ní podřimuje. Navíc si někdy nechávám i šikovnou krabici, ze které jen odstřihnu víko a dá se skvěle použít. Ale o tom zas někdy jindy. A co jsem v boxu našla dál? 



PEDRO - KOMPRIMÁTOVÝ MIX (17,90 Kč)
Mix Pedra mě nějak nenadchl. Nemůžu tvrdit, že mi to nějak zvlášť chutná, tudíž celý balíček putoval dál mojí kamarádce. 

BOHEMIA - KOTLÍKOVÉ BRAMBŮRKY (29,90 Kč)
Je to už dlouhá doba, co si nekupuju brambůrky. Nechutnají mi. Dřív jsem se jich mohla ujíst. Teď si občas zobnu na oslavě, ale že bych si je sama musela kupovat jako dřív, to ne. Co oceňuju je to, že je to vážně novinka a nikde jsem to neviděla. Až se otevřou, tak ochutnám.

BOHEMIA - KOTLÍKOVÉ ARAŠÍDY (49,90 Kč)
Věc, kterou si sama nekupuju, ale moc mi chutnala. Snědla jsem tak polovinu balíčku hned po otevření a další polovinu druhý den. Jsou vynikající. Křupavé, chuťově vyvážené, mírně pálivé. Mňam! Opět jsem to v obchodě zatím nezahlédla, takže super. Jediné co mi vadí je ta vysoká cena. Sama bych si je za ni upřímně nekoupila.

RAMA - S KOKOSOVÝM A MANDLOVÝM OLEJEM (43,90 Kč)
Tenhle kousek mě moc nenadchnul. Když už jsem ho doma měla, využila jsem ho do pečení. A pokud Vás zajímá jak, těšte se na moje další video - nebo spíše - videorecept!

DR. OETKER - MOUSSE AU CHOCOLAT (20,90 Kč)
Tohle mě vyloženě ne-ba-ví. Radši si udělám vlastní čokoládovou pěnu, než tuhle v prášku. Opět putovala kamarádce.


TOMA - NÁDECH CITRON A MÁTA (14,90 Kč)
Výrobek, který bych si sama nekoupila, ale musím uznat, že mi Toma chutnala. 

SEMTEX - KRVAVÝ POMERANČ (29,90 Kč)
Energetické nápoje nepiju. Vyzkoušel ho přítel, kterému chutnal.

AQUILA - VERITEA (23,90 Kč)
Zelený čaj jsem dala příteli, mě je po něm špatně. Černý jsem vyzkoušela a přesto, že tyto kupované čaje nepiju, moc mi chutnal. Byl akorát sladký, chuťově vyvážený a navíc se mi líbí i lahev, která se skvěle drží! Opět se mi nelíbí vyšší cena. Myslím, že by to mohlo stát o pár korun míň.

KAND - KETCHUP BEZ PŘIDANÉHO CUKRU (24 Kč)
No... zase kečup? Vždy když nevíte co, dáte tam kečup. Nebo mi to tak prostě připadá. Nevím, co s nima budu doma dělat. Asi si otevřu vlastní obchod s kečupy. Spotřebuju ho, ale v boxu mě nikdy nenadchne.


V únorovém boxu se mi nejvíc líbily Bohemia arašídy, které byly opravdu vynikající. Dále mi chutnala i Toma a černý čaj od Aquily. Z kečupu a ramy jsem nadšená nebyla. Brambůrky mě překvapily tím, že jsem je nikde neviděla a jednu dvě určitě ochutnám. Ostatní jsem podarovala dál. Za mě teda box půl na půl. Ale alespoň jsem potěšila okolí, když už né sebe. A to se taky počítá!

*Brandnooz box mi byl poskytnut v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu.

www.brandnooz.cz

17 komentářů:

  1. V tomhle boxu by se mi nelíbil akorát Semtex, jinak já brambůrky miluji. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tyhle mi teda moc nechutnaly nakonec popravdě..

      Vymazat
  2. Naozaj super úlovky :) Brandnooz sa opäť predviedlo v tom pravom slova zmysle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Chipsy by mi zabavil určitě manžel a já bych vyzkoušela tu Ramu :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to zajímavá novinka, ale já bych si ji sama určitě nekoupila

      Vymazat
  4. Já bych nutně potřebovala Pedro komprimátovou směs, tou jsem se vždycky přejedla až mě bolelo břicho :D Časopis by zaujal asi spíš babičku k televizi, ale proč ne, já ho taky neznám :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D babička mě pobavila :D :D ale taky to bylo první, na co jsem myslela, když jsem ho tam viděla

      Vymazat
  5. Já si na chipsy taky nepotrpím, ale když už jsou někde otevřené, tak bych je spořádala najednou :D Sama od sebe bych si je ale nekoupila :-) A za 50 kč? Už vůbec ne :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Zajímavé dobroty, ale asi to také není nic pro mě :) ikdyž na oříšky jsem kyselina a tyto bych určitě sežrala na posezení :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)