čtvrtek 23. března 2017

PŘÍRODNÍ KOSMETIKA: ALVERDE KRÉM S JABLKEM A LIMETKOU & MICELÁRNÍ VODA ALVERDE

Máte rádi kosmetickou značku Alverde? Já ji ráda mám. Je mi sympatická tím, že má přírodní produkty, které jsou ve valné většině funkční a příjemné na použití a ještě za super ceny. Myslím si, že milovníci přírodní kosmetiky si v DM drogérii přijdou na své a to hlavně v situaci, kdy chtějí přírodní kousky, ale nechtějí za to utrácet stovky či tisíce. Samozřejmě je jasné, že dražší přírodní kosmetika je mnohdy vyrobena z kvalitnějších surovin. Ale věřím, že stejně jako Alverde i ona má kousky, které nejsou dobré. A vyhodit za něco pár desítek korun s tím, že to nemusí fungovat a nebo vyhodit stovky či tisíce, je znatelný rozdíl. Hlavně pro začátečníky, kteří to chtějí třeba jen vyzkoušet. 

Já jsem si z DMka naposledy odnesla krém na pleť s jablkem a limetkou pro smíšenou pleť, který mě zaujal svým pěkným vzhledem a taky tím, že jsem si představovala z obrázku jeho "svěžest". Jojo, obaly umí hodně. Krém je řidší konzistence, která se dá skvěle rozetřít a nedělá neustále bílé fleky, které se většinou u přírodních krémů zvyknout tvořit právě při snaze krémy rozetřít. To je teda první plus, které krém má. Natírám si s ním celý obličej a i oblast očí. Ale jelikož mi přijde, že krém po aplikaci dost matuje, oči si s ním už nenatírám, protože mi to nebylo příjemné. Ale žádné začervenání nebo podráždění se nekonalo. Takže pokud Vám nebude vadit matný povlak na očních víčkách, krém můžu doporučit za sebe i na oči. Velice rychle se do pleti vsákne a vytvoří matnější vrstvu, která je však příjemná. Pod makeup mi sedí skvěle a neoxiduje ve spojení s makeupem. Navíc krásně příjemně a svěže voní. Hydratuje průměrně až méně, než průměrně. Myslím si, že na léto bude pro mastnou pleť ideální. Na zimu bych zvolila něco trochu hutnějšího. S krémíkem jsem však spokojená a jsem ráda, že ho doma mám. 










Co mě hodně v regálu DMka zaujalo, byla micelární voda ze stejné limitky, jako krém. Překvapila mě opět i její příznivá cena a tak jsem si řekla, že vyzkouším. Micelární voda mi stejně došla, tak proč nevyzkoušet nějakou novou a poprvé i přírodní variantu. Bohužel po první aplikaci jsem věděla, že je to průser. A to doslova. S micelární vodou si vždy sundávám oční makeup a následně makeup z celého obličeje. To je snad zcela normální a pochopitelný postup, který si myslím, že dělá většina z nás. No, ale tady je ten kámen úrazu. Kdykoliv se s micelárkou jen přiblížím očnímu okolí a nebo odličuju oči, hrozně mě pálí a štípou. Je to vážně strašně nepříjemný pocit. Stalo se to bohužel při každém jednom odličování. Takže jsem to vzdala a s micelárkou odličuju jen pleť a na oči musím používat samostatný odličovač. Což se mi logicky nechce, protože jsem zvyklá s micelárkou setřít vše. Takže pro citlivé oči a nebo vlastně jakékoliv oči micelárku vůbec nedoporučuju! To je něco otřesného. Pokud chcete micelárku jen na pleť, tak to je příjemná a svěží. Krásně dočistí pleť a nevysušuje. Ale ty oči, to je trága!


Cena za každý jeden výrobek je 79,90 Kč a seženete je v drogérii DM. Celkově jsem teda s jedním výrobkem spokojená a s jedním nespokojená. Krém můžu s čistým svědomím doporučit. Micelárku můžu doporučit pouze na pleť a vyhnout se ji obloukem v oblasti očí. Ale raději bych ji nekupovala. A já sama si ji znovu nepořídím.

Znáte nějaký z těchto dvou výrobků? Používáte Alverde rádi?


22 komentářů:

  1. Tieto výrobky konrétne nepoužívam, ale používam od tejto značky napr.zubnú pastu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se moc líbí jejich obaly. :) Měla jsem od nich jednou šampón a nebyl špatný. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mala som aj krém aj penu z tohto radu. Krém sa mi zdal na leto fajn, ale na zimu určite nie, veľmi pleť nehydratoval presne ako píšeš. Penu som používala na odličovanie, ale čo ja viem nepáčil sa mi ten spôsob nejako extra.

    OdpovědětVymazat
  4. Z této řady jsem ještě nic neměla. Škoda té micelárky, ale krém vypadá docela fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. tieto konkrétne nepoznám, ale Alverde mám veľmi rada :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Micelárka vypadá moc dobře, sama nic jiného na odličování nepoužívám. nevím jestli se ještě vyrábí, ale měla jsem z této jablečno-limetkové řady čistící pěnu na pleť a buď jsem narazila na špatnou sérii nebo nevím, ale asi po třetím použití se rozbila pumpička a produkt jsem tak musela vyhodit. Bez té pumpičky totiž pěna nešla vytvořit a bylo mi to k ničemu :-) ale jinak je značka moc fajn :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to byl asi vadný kus teda :) To by mě naštvalo, vyhodit takhle skoro celý produkt :)

      Vymazat
  7. Alverde mám veľmi rada, lebo výrobky nie sú testované na zvieratách

    OdpovědětVymazat
  8. škoda toho štípania očí, mala som od Alverde gél s riasami myslím, a bol skvelý. je to fajn značka

    OdpovědětVymazat
  9. Ja prave s prirodnou kozmetikou zacinam, vcera som si kupila klasicky sampon a inak mam od nic len suchy sampon. Ten krem by sa mi velmi zisiel, pretoze hladam podklad pod make up a znatnujici by bol ideal🙂

    OdpovědětVymazat
  10. Ten krém ma veľmi zaujal, najmä sko spomínala, že je skvelý aj na mastnej pleti:) Možno sa po ňom pozriem:)

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  11. Achjo a já zrovna na tu micelárku koukala :D I když je fakt, že já ji používám jenom na pleť, tak bych možná i spokojená byla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na pleť je fajn, ale ty oči jsou u mě teda katastrofa.. :(

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)