pátek 14. dubna 2017

BRANDNOOZ BOX ZA MĚSÍC BŘEZEN 2017

Konec měsíce března znamená jediné - a to balíček! Nový Brandnooz box je zde! Na úvod bych ráda poznamenala, že jsem od tohoto boxu čekala mnohem víc a byla jsem trochu zklamaná, protože obsahoval ve valné většině věci, co já osobně nevyužiju..


1. HAMÉ POD MASÍČKO - SOJANKA 39,90 Kč/340g
Tohle mě bohužel vůbec, ale vůbec nepotěšilo. Podobné výrobky nekupuju, nevyhledávám a ani nejím. Buď to předám někomu jinému a nebo to vyhodím, protože mě podobné výrobky přijdou chuťově i složením nechutné. Ale nejspíš poputuje dál k někomu, komu to nevadí a kdo to má rád. Vyhodit mi to je líto.

2. PEDRO - HAMBÁČE 14,90 Kč/80 g
Zkusila jsem, ale přijdou mi absolutně přeslazené. Od Pedra mám velmi ráda tutti-frutti pásky, které jsou taky hodně sladké a ještě i namáčené v cukru, ale tyto hambáče mi přišly sladké snad ještě víc. Sama bych si je sama určitě nepořídila.

3. FIDORKA - S CITRONOVOU PŘÍCHUTÍ 10,90 Kč/30 g
Bohužel nemám ráda kombinaci čokolády a citrónu, takže Fidorku pošlu dál.

4. VITANA - POTAHOVACÍ HMOTA S MANDLOVOU PŘÍCHUTÍ 39,90 Kč/210 g
Upřímně - sama bych si to nikdy nekoupila. Ale zase si říkám, že na vyzkoušení, když budu zdobit dort a nebo nějaké jiné zákusky - proč ne. 


5. PODĚBRADKA - POCTIVÁ LIMONÁDA 19,90 Kč/2 litry
Já osobně si sycené a slazené nápoje moc nekupuju. Velmi zřídka se stane, že nějaký mám doma. Nejvíce piju čistou vodu z vodovodu a nebo džus. Limonádu jsem zkusila a chuťově mi přišla dobrá. Sama bych si ji však znovu cíleně nepořídila.

6. SHATLER´S - KOKTEJL 79 Kč/200 ml
Ta cena mi přijde teda přemrštěná, ale nápad je to asi dobrý. Pokud někdo nechce míchat koktejly a nebo to neumí - proč ne. Ale upřímně za tu cenu, no nevím.

7. TRANQUINI - THE NEW WAY TO RELAX 35,90 Kč/250 ml
Plechovkové nápoje (kromě piva) si nekupuju. Jelikož obsahují oba výrobky složky, které by moc nekamarádily s mým tlakem, přenechám nápoj jako součást dárku, tak snad bude chutnat! Ale jsem v podstatě ráda, že v boxu jsou, jelikož jsem je doposud nikde neviděla, takže se jedná opravdu pro novinku.

8. KRUŠOVICE - LEŽÁK ZA STUDENA CHMELENÝ 16,90 Kč/0,5 litru
Čas od času si pivo dám. Upřímně mi chutnají snad jen Svijany a nebo černé pivo. Musím uznat, že tohle pivo mi chutnalo moc! Dokonce nám oběma s přítelem pomohlo, když jsme měli po velkém obědě tak trochu nafouknuté bříško! :D Ani nevím, jak mě napadlo dát si na to trochu piva, ale zabralo to rychle a skvěle. 

Součástí boxu byl také časopis.


Celkově jsem s boxem spíše nespokojená. Jediné co jsem ráda vyzkoušela je pivo. Poctivou limonádu jsem vyzkoušela, abych na ni mohla říct svůj názor. Stejně tak Pedro. Fidorku ani nápoje v plechovkách já osobně nevyužiju. Ale ty nápoje jsem vážně nikde neviděla a přišly mi alespoň zajímavé. Hamé směs už vůbec a potahovací hmotu bych si sama nepořídila, ale jsem na ní docela zvědavá, jaká bude. Časopis mi přišel o ničem a nezajímavý. Tak snad to bude příště zajímavější! 

Líbí se Vám obsah boxu?
_____________________________________

*Brandnooz box mi byl poskytnut v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu.

www.brandnooz.cz




18 komentářů:

  1. tak tohle není pro mě. sama se snažím kupovat jen nutnosti a pořád něco vyhazuju, takže pro mě by to byly ztracené peníze... za všechny takovéto boxy :)
    JANNIEBEL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ta symbolická cena, za kterou ho mám nevadí. Někdy se mi trefí do vkusu a někdy to hold rozdám. Ale tento box se mi nelíbil skoro vůbec..

      Vymazat
  2. Z obsahu boxu jsem ještě víc zklamaná než ty -.-"

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. Tak v tomhle případě se vůbec nedivím, že jsi zklamaná. Taky bych byla :/

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Zklamání naprosto chápu, já osobně bych z toho pomalu nic nevyužila. Potahovací hmota je sice pěkná na dortu ale k jídlu moc dobrá není.

    OdpovědětVymazat
  5. Mňa zaujala len tá limonáda, nič moc teda :(

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo, mně přijde, že se posílají čím dál větší blbosti, osobně bych z něj byla dost zklamaná. :/

    OdpovědětVymazat
  7. No nic moc teda.. taky někdy přemýšlím, že si ho objednám, ale zatím jsem se k tomu nedokopala. :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento box som ešte nemala, no vyzerá zaujímavo. Síce niektoré veci by som vôbec nevyužila, ale niektoré vyzerajú zaujímavo :D
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tento balíček ako sugar free ma neoslovil. No verím, že pre tých, ktorí si radi osladia život je perfektný.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)