úterý 4. dubna 2017

SPOTŘEBOVÁNO 4 - KUPA PRÁZDNÝCH OBALŮ LETÍ DO KOŠE!

A máme to tu zas a znovu. Nálož prázdných obalů od kosmetiky, kterou jsem za poslední dobu spotřebovala. Tento formát mám ráda hlavně proto, že Vám mohu přinést spoustu mini recenzí na produkty a to v jednom článku. A druhý důvod, proč mám spotřebováno v oblibě je ten, že se mi doma zbytečně nehromadí kosmetika, ale že ji spotřebovávám a mám z toho zároveň velkou radost a dobrý pocit. Máte to tak taky?



BALEA SPRCHOVÝ GEL MARSHMALLOW 250 ml/17 Kč
Sprcháč jsem měla z DMka z Německa. Bohužel mě jeho vůně ve sprše vůbec neoslovila a znovu bych si ho nepořídila.

BALEA SPRCHOVÝ GEL SWEET WONDERLAND 300 ml/25 Kč
Tento sprcháč od Balea byl narozdíl od prvního skvělý, jelikož měl nádhernou květinovou sladkou vůni. 

GLISSKUR BALZÁM PRO VELMI NAMÁHANÉ VLASY 200 ml/69 Kč
Kondicionéry moc nepoužívám, tento jsem dostala jako dárek. Krásně voněl a vlasy uhladil a hydratoval. Po smytí byly vlasy lesklé a zůstavaly v nich mini zlaté třpytky, což jsem se sama divila, ale je to tak. 

GLISSKUR ŠAMPON PRO VELMI NAMÁHANÉ VLASY 250 ml/69 Kč
Šampon krásně voněl, pěkně pěnil a vlasy dobře umyl.

BALEA SPRCHOVÝ GEL DUHA 300 ml/25 Kč
Bohužel si myslím, že tohle byl jeden velký marketingový tah, jelikož tak ošklivou vůni sprcháče jsem od Balea nikdy neměla. Myslím si, že výrobce chtěl vyzkoušet to, jestli si sprcháč s překrásným obalem jednorožce koupí velká masa lidí i přesto, že moc nevoní. Alespoň z mého pohledu. A povedlo se. Zájem o sprcháč byl neskutečný. Vůně byla ve sprše zkrátka nijaká, nevýrazná a nelíbila se mi. Nechala jsem se strhnout lavinou lidí, kteří ho chtěli jen kvůli krásnému obalu. Kdybyste viděli, kolik úsilí mi dalo ho sehnat.. a k čemu to celé bylo, když ta vůně byla naprosto k ničemu.


REGINA KRÉM NA RUCE S MANDLOVÝM OLEJEM 60 ml/39 Kč
Krém byl příjemný. Měl hutnější konzistenci a na zimu byl skvělý. Krásně voněl a průměrně hydratoval.

ALTERRA KRÉM NA RUCE KOKOS A MANDLOVÉ MLÉKO 75 ml/koupen v dárkové sadě
Přírodní krém s příjemně lehkou kokosovou vůní. Bohužel po vetření do rukou jsem měla ruce po pár minutách zase suché. Hydratace teda nula nula prd. Škoda.

DERMACOL LIFT AND MATT KRÉM 50 ml/259 Kč
Krém, který by měl zmatňovat. Bohužel jsem nějaké extra zmatnění neviděla. Krásně voněl a byl příjemný, ale funkci neplnil.

AVON FACE CREAM ROSEHIPS 100 ml/39 Kč
Příjemnný krém na obličej, který krásně voněl, dal se jednoduše rozetřít a průměrně hydratoval. Akorát mě odrazovalo to obří balení. Bylo snad nekonečné. Příště rozhodně menší krém, jelikož mě už ani nebavilo ho tak dlouho používat.

ALVERDE MYCÍ KRÉM 100 ml/89 Kč
Nejlepší výrobek na čištění mastné a smíšené pleti, který jsem kdy vyzkoušela. Pleť krásně zmatnil a nevysušuje. Navíc je přírodní.





DUSCHDAS DEO VE SPREJI TRAUMLAND 75 ml/20 Kč
Příjemný deo ve spreji s pěknou vůní. Vhodný na hození do kabelky, díky malé velikosti. Co se týče ochrany, používala jsem ho přes tuhý deo, tudíž nemohu objektivně posoudit.

DUSCHDAS DEO VE SPREJI MAGNOLIA 75 ml/20 Kč
Příjemný deo ve spreji s pěknou vůní. Vhodný na hození do kabelky, díky malé velikosti. Co se týče ochrany, používala jsem ho přes tuhý deo, tudíž nemohu objektivně posoudit.

BIONE COSMETICS MICELÁRNÍ PLEŤOVÁ VODA S KONOPÍM 255 ml/79 Kč
Micelárka, se kterou nedoporučuju odličovat oči, protože štípe. Jinak byla na pleť příjemná a pěkně dočistila. Díky štípání bych si ji asi znovu nepořídila.

BLANCHETTE B MICELÁRNÍ ČISTÍCÍ VODA 200 ml/39 Kč
Fajn micelárka za pár korun z Kauflandu, která pleť dobře dočistila a nevysušovala. Krásně voněla.

*SALOOS ROSALINA KVĚTINOVÁ PLEŤOVÁ VODA 50 ml/99 Kč
Skvělá na nanesení na pleť před aplikací oleje a nebo na občasné přestříkání pleti během dne.

EBELIN ČISTIČ ŠTĚTCŮ 100 ml/89 Kč
Velice dobrý čistič na štětce, který je ihned vyčistil a to opravdu kvalitně a navíc krásně voněl

CLEAN AND CLEAR BLACKHEAD CLEARING CLEANSER 200 ml/89 Kč
Agresivnější alkoholové tonikum, které bylo super na lokální použití na problémová místa na pleti. Na celou pleť bych ho nepoužívala, jelikož by Vám mohl pleť hodně vysušit.






GARNIER MOISTURE COMFORT MASKA PRO CITLIVOU PLEŤ 32 g/44 Kč
Dlouho jsem chtěla plátýnkovou masku vyzkoušet. Musím uznat, že byla na pleti velice příjemná, nepálila a nesjížděla z pleti. Byl to skvělý relax. Ale co se týče hydratace při jednorázovém použítí, žádná sláva to nebyla. Ale z hlediska relaxu a příjemnosti bych si ji asi znovu pořídila.

ISANA YOUNG ČISTÍCÍ PLEŤOVÉ UBROUSKY 10 ks/22 Kč
Ubrousky, které dobře odličovaly pleť i oči. Příjemně voněly a byly tak akorát vlhčené.

BELLA INTIMATE WET WIPES 10 ks/15 Kč
Vlhčené ubrousky pro intimní hygienu překrásně voněly, byly dostatečně vlhčené a navíc to balení je skvělé na hození do kabelky.

MONTAGNE JEUNESSE PORE  STRIPS WITH CHARCOAL 3 ks/79 Kč
Pásky na nos, které vytahaly opravdu hromadu nečistot.

L´ORÉAL PURE CLAY DETOX MASK 7 ml/vzorek
Maska byla příjemná a pleť dobře vyčistila. Nemůžu si pomoct, ale ta vůně mi připomínala nějaký "parfemovaný tabák".

OZAL KARLOVARSKÁ KOUPEL TYMIÁN, ROZMARÝN, EUKALIPTUS 25 g/13 Kč
Tyto koupele si ráda kupuji na nohy. Prášek jsem si nasypala do horké vody, do které jsem ponořila nohy a relaxovala jsem. Prášek vodu zabarvil do žluta a krásně voněl. Na relaxaci je to super věc.



*SALOOS NATUR AIR SPRAY VÁNOČNÍ SEN 50 ml/129 Kč
Krásně vonící natur air spray, který poměrně dlouho vydržel vonět v místnosti. Bohužel jsem při dýchání v místnosti, kde jsem ho nastříkala měla neustále hořkost v ústech a to i po uplynutí několika desítek minut. A to mi hodně vadilo.

DAS GESUNDE PLUS VITAMIN C 40 kapslí/39 Kč
Kapsle s vitamínem C, který se postupně uvolňuje. Určitě bych si je znovu pořídila. Byly skvělé na zimu, kdy jsem díky nim nebyla ani jeden den nemocná, což se mi normálně nestává, abych neměla alespoň malé nachlazení. Doporučuji brát od začátku podzimu cca do konce ledna.

DAS GESUNDE PLUS HAAR VITAL KOMPLEX 60 kapslí/59 Kč
Kapsle, které byly dobré na posílení kvality vlasů. Pomohly mi trochu i s nehty.

AVON CHERISCH 30 ml/149 Kč
Moje nejoblíbenější vůně za poslední dobu. Vydržela vonět poměrně hodně dlouho a to hlavně při nastříhání na oblečení.

ELMEX SENSITIVE PASTA NA ZUBY 75 ml/95 Kč
Klasika v podobě Elmex pasty, kterou používám neustále dokola. Nedráždila dásně, krásně vyčistila a měla příjemnou chuť.

C-THRU TENDER LOVE 30 ml/300 Kč
Příjemně vonící vůně, která ale bohužel moc nevydržela a znovu bych si ji proto nepořídila.



BATISTE DRY SHAMPOO VIBRANT AND ALLURING MARRAKECH  200 ml/89 Kč
Nejlepší suchý šampon, který jsem kdy vyzkoušela - Batiste. Je jedno jakou jsem měla variantu. Všechny byly skvělé.

ALVERDE GEBACKER DUO BRONZER 10 LIGHT BRONZE 7 g/129 Kč
Bronzer měl krásnou a přirozenou barvu, připomínající lehké opálení. Druhou část jsem moc nevyužívala. Nevěděla jsem na co, jelikož na rozjasňovač to nemělo skoro žádný shimmer a na nic jiného se mi to nehodilo.

TREND IT UP SKIN SUPREME COMPACT POWDER 9g/99 Kč
Jednoduše dobrý pudr, který na nějakou chvíli zmatnil, měl skvělou barvu a skvělé bytelné balení se zrcátkem, které se rozhodně hodilo.

BALEA STERNEN SCHWEIF 10 ml/vzorek z adventního kalendáře Balea 2016
Nejkrásnější vůně, kterou jsem za poslední dobu cítila. Dokonce i dlouho vydržela. Jen je mi líto. že jsem ji dopotřebovala a nedá se nikde samostatně pořídit.

DERMACOL COLOUR EYELINER COFFE BROWN 1g/129 Kč
Zezačátku mi tužka vyhovovala, měla krásnou barvu a dobře se s ní kreslilo. Bohužel poměrně rychle vyschla a hrot se začal ohýbat. Voděodolná určitě nebyla.

MAYBELLINE LASH SENSATIONAL 9,5 ml/159 Kč
A to nejlepší na konec. Nejlepší řasenka, kterou jsem z drogérie vyzkoušela. Řasy viditelně prodloužila, oddělila, zvýraznila. Pod oči neopadávala.


A co Vaše spotřeba za poslední dobu? Znáte něco z mých spotřebovanců?

_____________________________________________________________________


*Ceny zde uvedené jsou ty, za které jsem výrobky koupila já. Je možné, že stojí více - jelikož jsem je pořídila v akci a nebo slevě. Také je možné, že se dají sehnat i levněji - a to například na internetu. Ceny jsou tedy pouze orientační, abyste si udělali obrázek, kolik daná věc stojí.

*Výrobky, u kterých je hvězdička, jsem dostala zdarma k otestování.




6 komentářů:

  1. Z dnešního článku jsem spoustu produktů měla taky a mám na ně stejný názor jako ty jako např. čistič na štětce, šampon GlissKur, vitamíny z DM, vůně Cherish, řasenka Lash Sensational, i když Go Colossal Extreme mám radši, udělá mi řasy dramatičtější :). I já jsem sprcháč Duha chtěla, ale k sehnání nebyl, tak jsem ráda, jsem o nic nepřišla. Sprchový gelů Balea jsem měla spoustu a voněly

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle sprcháč byl pro mě obrovským zklamáním

      Vymazat
  2. Ten pudr od Trend It Up bych chtěla taky vyzkoušet :) Řasenka Lash Sensational je skvělá, myslím, že jedna z nejlepších vůbec :) Na ty pásky na nos jsem narazila dneska, ale nechala jsem je v regálu. No možná se pro ně v nejbližší době vrátím :) A šampony od Gliss Kur mi přijdou docela průměrné, ale špatné určitě ne :)


    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)