pondělí 1. května 2017

BRANDNOOZ BOX ZA MĚSÍC DUBEN 2017

Krásný vstup do nového týdne Vám všem! I mě začíná pracovní týden, jelikož jsem měla pátek, sobotu a neděli volno a teď mi začíná týden dlouhý. Uff! Pondělí bych Vám ráda zpříjemnila článkem a to konkrétně recenzí na dubnový brandnooz box. Ukážu Vám, co jsem v něm našla. Konkrétně mi tedy přišly boxy dva, jelikož jsem při jedné akci doporučila brandnooz přátelům a podle jejich počtu mi budou chodit ten samý počet měsíců dva totožné boxy. Jeden tedy zcela zdarma, což je skvělý krok a jsem za něj moc ráda! Boxíky mi došly konkrétně v pátek odpoledne. Takže takové zpříjemnění volného dne :) A co bylo obsahem boxu?


1. MILKA - PRO MAMKU 110-120 g / 74,90 Kč
Je to dobrý nápad v tom, že se blíží den matek. Naopak tato konkrétní bonboniéra není krom obalu nijak inovovaná, což mě mrzí.

2. VITANA STEAKOVÁ OMÁČKA BARBECUE 250 g / 39,90 Kč
Upřímně mě omáčka nenadchla. Mám k omáčkám ve sklenici poměrně "averzi", protože mi nikdy žádná nechutnala a skoro každá mi přišla umělá. Tuhle jsem nezkoušela, takže chuť neposoudím. Možná po těch X letech ji v létě (až ji otevřeme) vyzkouším, ale jen milimetrový kousek :D

3. SEMTEX - ENERGY DRINK 500 ml / 29,90 Kč
Energy drinky nepiju, nedělají mi dobře. Nicméně kolem sebe mám hodně lidí, kterým nápoj udělá radost.

4. KOFILA - DESIGN KOLEKCE 35 g / 12,90 Kč
Klasika, Kofilu mám ráda. Ale opět - krom obalu to žádná novinka na trhu potravin není, škoda.

5. MENTOS - SAY HELLO 37,5 g / 17,90 Kč
Mentosky jsou součástí spousty brandnooz boxů, ale alespoň se opravdu jedná o novinku, i když opět asi jen obalem, protože tuším, že tyto příchutě jsou k nalezení i v dalších mentoskách. Inovativní jsou i natištěné obrázky na každém bonbonu. Tyto jsou s příchutí pomeranče a maliny. Snědla jsem je, ale sama bych si je nepořídila. 

6. ENERGIT - DEXTRÓZA SPORT 14 tablet / 24,90 Kč
Tento kus mě potěšil, jedná se opravdu o novinku a ráda vyzkouším! 

7. MÁJKA - S UZENÝM MASEM 100 g / 24,90 Kč
Paštiky nejím už ze zásady, jaké se v nich nachází věci plus většinou minimální podíl masa. Ale upřímně uznávám, že jednou za cca 5 let udělám vyjímku a vyzkouším. Hned mě napadlo, že bych mohla udělat topinky a tuto paštiku natřít na ně, tak uvidíme, jestli se odhodlám. 

8. MAGGI - ŠPAGETY BOLOGNESE 57 g / 34,90 Kč
Tak tohle mě upřímně pěkně naštvalo. O žádnou novinku se nejedná a ještě si to dovolí, dát to do boxu dvakrát. Opravdu na trhu není zajímavější novinka, než tohle (což tedy ani novinka není)...?

9. DUPETKY - SOLENÉ/SEZAM 80 g / 17,90 Kč
Vynikající novinka! Snědla jsem je na posezení. Cena mi nepřijde přemrštěná. Jsou chuťově vyvážené a chutné! Mňam! Ano, ano, ano!



Součástí boxu byly i tyto čaje, které se mohou dělat za studena. Na první fotce je potom fotka dvou čajů, jejich zbytek jsem měla v druhém boxu. Čaje jsem si objednala za body, které jsem nasbírala. Ráda vyzkouším! Na léto si myslím, že je to super varianta! 

Celkově jsem s boxem více nespokojená, než spokojená. Jediné, co mi udělalo vážně radost a je to i novinkou jsou Dupetky. Dále mě potěšily ledové čajíky a Energit bonbony. Co mě nepotěšilo vůbec je Maggi. Vážně nerozumím tomu, proč se do boxu nedají lepší věci, než tyhle instantní nesmysly. Milka a Kofila pak novinkami kromě obalu nejsou, takže nuda. 

_____________________________________

*Brandnooz box mi byl poskytnut v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu.

www.brandnooz.cz

14 komentářů:

  1. Tá bombonieru pre mamu je skvelá :) Ideálny darček na deň matiek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Čím víc těchto boxů vidím, tím míň mě láká je vyzkoušet :( Ledové čajíky jsou super, z těch bych měla obrovskou radost. Také byl dobrý nápad dám tam tu bonboniéru, ale tím by to pro mě asi končilo. No možná ještě Kofila :)

    Pauline's Tiny World | První blogová giveaway!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, je to box od boxu. Dříve tam ale dávaly lepší kousky :)

      Vymazat
  3. Nějak mi tyhle boxy přijdou čím dál horší, už jsem pár obsahů viděla -.-"

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, je to podle vkusu, ale já jsem vždy spokojená tak půl na půl. Někdy i méně jak půl. Ale zase udělám radost lidem v okolí :D

      Vymazat
  4. Jéé dupetky miluju a ještě i ty druhé jemně solené :-) jen škoda, že jich je v pytlíčku tak málo :-(
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou super! Snědla jsem je hned! Mě jich přišlo právě hodně, že jich tam je! :D

      Vymazat
  5. Miluju omáčky téhle značky a BBQ je super no a milka..Ta tomu dodala korunu pro mě <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak možná malej kousíček ochutnám, navnadila jsi mě, i když tohle nemám ráda :D

      Vymazat
  6. Je těžké zavděčit se všem. Podle mě jim už dochází i nápady, co do boxů dávat. Mě by nejvíce potěšily asi jen ty čaje, které sis za body navíc přiobjednala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Dupetky jsem si taky oblíbila!! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)