středa 3. května 2017

SPOTŘEBOVÁNO vs NAKOUPENO za měsíc DUBEN 2017!

Krásnou středu Vám všem! Na začátku měsíce dubna jsem se rozhodla, že bych Vám ráda přinášela inovované články spotřebováno. Inovace bude spočívat v tom, že v nich nebudou pouze spotřebované produkty, ale i produkty, které jsem si sama za své penízky nakoupila. Žádné produkty ze spoluprací, darů a podobně. Pouze to, za co má peněženka vydala peníze. Bude to takové pěkné shrnutí a i já sama jsem zvědavá, kolik jsem toho nakoupila a kolik naopak vypotřebovala. Myslím si, že to bude zajímavé pokoukání! Musím ale uznat, že pamatovat si, že si mám každou nově koupenou věc fotit do telefonu do složky, dává zabrat! Ale zvládla jsem to a mám to pro Vás připravené.

SPOTŘEBOVÁNO ZA DUBEN 2017

KALOOS COSMETICS - KERATIN ŠAMPON 1000 ml / 59 Kč
Velké plus je to, že šampon vydržel opravdu hodně dlouho a to i na mé delší a husté vlasy. Krásně příjemně voněl, výborně pěnil a vlasy po něm byly lesklejší a rychleji se nemastily.

ALVERDE - KRÉM NA RUCE 25 ml / 19,90 Kč
Mini kabelková vezre krému na ruce, který přijemně přírodně voněl, ale ruce bohužel moc nehydratoval.

BALEA - KRÉM NA OČI 15 ml / 69 Kč
Příjemný krém na léto pro někoho, kdo s krémy začíná a nebo nepotřebuje velkou dávku hydratace. Já mám raději hutnější a výživnější krémy na oční okolí.

DOVE - GLOWING RITUAL ŠAMPON 250 ml / 59 Kč
Krásně vonící šampon, který skvěle pěnil a vlasy dobře umyl. Žádné extra výsledky jsem ale nepozorovala.

SEPHORA - DVOUFÁZOVÝ ODLIČOVAČ OČÍ 50 ml / 100 Kč
Super odličovač, který mě nedráždil v očích a pěkně a rychle odlíčil. Super!

YVES ROCHER - SMYSLNOST MILOSTNÉHO SETKÁNÍ  vzorek
Krásně sladce voňavý parfémek, do kabelky super. Bohužel moc dlouho vonět nevydržel.

BALEA - Q10 DENNÍ KRÉM NA OČI  vzorek
Jemný krém na oči, který se poměrně rychle vstřebal a oční okolí poměrně dobře hydratoval.

BALEA - Q10 NOČNÍ KRÉM NA OČI  vzorek
Hodně hutný a mastný oční krém, který se zle roztíral a oční okolí zanechával nepříjemně mastné a ani do rána se do očního okolí celý nevstřebal.

MIXA - MULTI-COMFORT TĚLOVÉ MLÉKO 400 ml / 199 Kč
Skvělé, skvělé a ještě jednou skvělé tělové mléko! Překrásně jemně voní, rychle se roztírá, rychle se vstřebává, zanechává pokožku krásně hydratovanou, nezanechává mastný povrch pokožky.

AVRIL - BIO PUDR 7 g / 239 Kč
Bohužel mi barevně moc nesedl, ale i tak jsem ho dopotřebovala. Moc nematoval.

MIXA - HYALUROGEL  vzorky
Jemný fluidík, který se dal jednoduše rozetřít, mírně chladil a byl příjemný na pleti. Uvažuji o koupi celého balení.

BALEA - HYDRATAČNÍ MASKA 16 ml / 19,90 Kč
Krémová maska, která mě snad jako jediná od Balea neštípala na obličeji. Bohužel nějak extrémně obličej nevyživila, ale malinko ano. Asi by bylo potřeba aplikovat častěji. Na osvěžení pleti a mírnou hydrataci je fajn.

BALEA - AQUA PLÁTÝNKOVÁ MASKA 1 ks / 29,90 Kč
Levnější alternativa plátýnkových masek, která je osvěžující, drží na obličeji, krásně prozáří a dodá svěží vzhled pleti. Závratnou hydrataci nečekejte, ale na relax je to super věc!

ISANA - NÁPLASTI NA AKNÉ 36 ks / 49 Kč
Náplasti mě nejprve překvapily tím, že opravdu dost dobře drží na pleti i přes noc a ráno je na pleti opravdu najdete. Nicméně nějaký extra výsledek jsem neviděla. U pár pupínků jsem docílila toho, že měly do rána bílou hlavičku a daly se vymáčknout, ale že by rychleji mizely, to ne.

ASTRID - BALZÁM NA RTY 3 g / 9,90 Kč
Klasický mini balzám na rty s průměrnou hydratací. Bohužel zanechával nepěkný bílý povrch na rtech.

SEPHORA - GENTLE EYE MAKEUP REMOVER GEL 125 ml / 150 Kč
Skvělý výrobek na odlíčení makeupu z celého obličeje. Bleskurychle odličuje a stačí ho trocha. Jediné mínus, které mi "vadilo" je to, že nepění. Jsem na to hodně zvyklá a proto jsem zezačátku patlala produktu hodně a pořád očekávala pěnu. Jinak moc dobrý výrobek!

ALTERRA - SPRCHOVÝ GEL BIO KOKOS A MANDLOVÉ MLÉKO 200 ml / v dárkové sadě
Sprcháč voní tak trochu "nakysle" což se mi moc nezamlouvalo. Plus má za to, že byl přírodní, ale jinak za mě ne-e.

ORIFLAME - GIORDANI GOLD BÁZE POD MAKEUP 30 ml / 199 Kč
Úžasně krémová báze pod makeup, která prodlouží životnost makeupu, ne tedy nijak výrazně - ale prodlouží. Skvěle hydratuje, je velice příjemná na pleti.


NAKOUPENO DUBEN 2017

V měsíci dubnu jsem si pokoupila opravdu jen pár věcí, které mi došly a nebo na které byla velká sleva. Jako první jsem si pořídila bělící pera na zuby, které byly v DM drogérii za body ve slevě a koupě se vyplatila. Poté mi došel odličovat, sáhla jsem po levném z výprodeje a musím uznat, že je fajn! Stejně tak mi došlo i tělové mléko a oční krémy, takže jsem sáhla po přírodní variantě. Na hydrataci pleti jsem si koupila přírodní masku a na větší hydrataci pleti Balea krém, který obsahuje většinu složek přírodních. A v poslední části jsou vidět laky, dva z nich jsou pískové, pak jeden klasický šedý od Essence, dále rychleschnoucí kapky na nehty opět od té samé značky a jako poslední klasický nude lak od Trend it Up z výprodeje.


Sem s počtem spotřebovaných a nakoupených produktů velice spokojena. Spotřebovala jsem celkem 17 kusů plus 2 pytlíčkové vzorky Mixa. Nakoupila jsem 11 kusů kosmetiky. Já myslím, že porovnání vyšlo super a tak, jak jsem očekávala! Jsem spokojená!

Děláte si rádi srovnání toho, co jste za daný měsíc spotřebovali a co nakoupili?





20 komentářů:

  1. Minula si toho teda dosť :) Ja som si v poslednej dobe kúpila len penu na holenie a sprchovací gél :)

    OdpovědětVymazat
  2. O náplastech na akné slyším poprvé. Škoda, že moc nefungují. Ty kapky na rychlejší schnutí laku mám taky, ale nejsem s nimi vůbec spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Hmm, ako tak pozerám, z týchto produktov som asi nevyskúšala ešte nič. Uvidíme :) Každopádne tie akné náplaste sú v zahraničí veľmi populárne. Ale záleží asi od značky, či sú aj účinné :/ ✿

    * Spring Rosegal Haul *
    * Giveaway *

    OdpovědětVymazat
  4. Já si podobná srovnání nedělám. Minulý měsíc jsem si z pečující kosmetiky nekoupila vůbec nic a až dnes po dlouhé době něco málo, zrovna tu Alverde masku s růžemi. Náplasti na akné jsou asi nejlepší z lékárny, co jsem měla z Dmka, tak teda nic moc. Kromě té růžové masky jsem si koupila sprcháč, dva šampony a SkinFood od Weledy.

    OdpovědětVymazat
  5. Osobné si myslím, že tej kozmetiky si minula naozaj dosť. Ale samozrejme aj dostala. Som však z tohto článku trocha sklamaná nakoľko by som privítala viacej fotiek.najma xo spotrebovaneho keďže rada hneď vidím o čom čítam :)


    Katkine kozmetické dobrodružstvá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, určitě příště bude fotek víc, děkuji za připomínku! :) :)

      Vymazat
  6. Zaujal mě ten šampon ten vypadá fakt super a za tu cenu ! :) Jinak taky pěkná kupička teda. :D :)
    Laky od Salvete mám moc ráda, jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten Dove vyzerá byť fajn, musím sa naň v drogérii pozrieť. :)Škoda len, že tie výsledky nie sú až tak viditeľné. Mne Dove šampóny veľmi sadli, tak uvidíme.

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  8. Aohj, kdysi jsem Ti na první blog psávala jako Žluvička. :) Jsem ráda, že jsi opět na netu, tvoje videa o mňaminách byla skvělá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj! Děkuju mockrát! Velice jsi mě potěšila! :) :) :)

      Vymazat
  9. Srovnání si nedělám, asi bych se zděsila že spotřebováno o dost víc prohrává :D Skvěle vypadá ta báze pod makeup od oriflame :O

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný odstín laku na nehty :) na platýnkovou masku Balea se chystám, jen při mém minulém nákupu v regálu nebyla, tak snad budu mít štěstí příště

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)