pondělí 12. června 2017

ČERNÁ SLUPOVACÍ MASKA NA PLEŤ OD ZNAČKY BALEA V AKCI!

Krásné pondělí Vám všem!

Dnes tu pro Vás mám recenzi na slupovací masku od značky Balea, kterou jsem si pořídila v Německu za 20 Kč. Co mě zaujalo na první pohled je to, že je maska černá. Ráda zkouším nové a zajímavé barvy masek. Asi je to nějaká úchylka, kdo ví. Na úvod bych však měla zmínit, že nemám moc ráda slupovací masky. Bohužel jsem si v rychlosti nevšimla, že je maska slupovací. Myslela jsem, že se klasicky smývá. 






Maska je rozdělená do dvou sáčků. Každý sáček by měl vystačit a také vystačí na jednu plnohodnotnou aplikaci. Je škoda, že sáčky nejsou rozdělené ještě na půl. Protože  jednom okénku je toho opravdu tak moc, že když jsem si to celé natřela na obličej, teklo mi to z něj dolů. Takže rada pro Vás - aplikujte jen polovinu - z poloviny sáčku. Úplně to stačí. Zbytek pečlivě zadělejte a uschovejte na další použití. 

Maska má takovou krémovito-gelovitou lepivou konzostenci. Dá se dobře nanést prsty. Po 20-25 minutách působení zaschne do mírné krusty, která se však dá díky lepivé konzistenci snadno sloupnout z obličeje. Během působení mě maska neštípala. Naopak pěkně chladila. Při slupování mě to poměrně dost bolelo. Maska strhávala i chloupky. Po sundání byla pleť mírně začervenalá, ale spíše po vytrhání chloupků, než po samotné masce. Vypadala projasněně, matně a vyčištěně. Černé tečky však nevytahala. Pleť bylo potřeba po sundání hodně hydratovat.



Znáte slupovací masky Balea? Máte je rádi?


12 komentářů:

  1. Teda, myslím, že stojí za zkoušku :) Jen je škoda, že netahá ty černé tečky ven :(

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto masku bych taky ráda vyzkoušela, uvidíme, jeslti se k ní dostanu :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. túto masku musím vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,
    zrovna jsem si ji taky koupila, tak jsem zvědavá, jaká bude:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Už dávno jsem byl zvědavý, jestli to funguje, tak jsem si objednal na internetu sice jinou značku, ale mě osobně to nějak neoslovilo :D

    http://neverforgetneverlookback.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Značku Baleu mám ráda. :) Každopádně podobnou masku znám od Avonu a ta je taky super. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)