pondělí 26. června 2017

CO JE AKTUÁLNĚ NA MÉM NOČNÍM STOLKU?

Dlouhou dobu jsem noční stolek neměla. Ale od doby co ho mám a můžu ho používat, tak ho využívám především na kosmetiku. Vždycky jsem se divila, proč mají holky kosmetiku na nočním stolku a ne v koupelně, ale teď už to chápu. Je to pohodlnější a praktičtější. Hlavně tím mám namysli kosmetiku, kterou všechny používáme večer. A z mého nadšení s nočním stolkem jsem se dnes rozhodla, že Vám ukážu, jakou kosmetiku na něm mám.


Jako první v noční péči o pleť používám detoxikáční sérum od Dermacolu, které jsem obdržela s kosmetickým boxem. Následně jsem ho dala mamce, ale ta ho ani jednou nepoužila, tak jsem si ho vzala, aby se nemuselo vyhodit. Musím uznat, že sérum má skvělou texturu, a skvěle se roztírá. Rychle se vsákne a je příjemné na pleti. Na sérum si nanáším krém od Loreálu, který jsem si hodně oblíbila, protože nádherně voní, dobře hydratuje a dá se jednoduše rozetřít a je příjemný na pleti. Následně si na oči nanesu oční sérum od Alverde, které má jemnou texturu a na očích je velice příjemné.


Poté si na rty nanesu balzám Blistex. A to hlavně proto, abych ho dopotřebovala. Ne proto, že by nebyl dobrý, je skvělý, ale mám otevřených hodně balzámů na rty a chci je spotřebovávat. Abych se starala i o své ruce, mám na nočním stolku miniaturku krému od Nivea, který překrásně voní a na rukou je lehký a poměrně rychle se do nich vsákne.


A jaká je Vaše noční péče o pleť? Máte na nočním stolku taky vyskládanou kosmetiku, kterou používáte?

14 komentářů:

  1. Tak ja som opačný typ človeka. Kozmetiku na nočnom stoliku nemám žiadnu, všetko v kupelni a teda pride mi to tak pohodlnejšie. Pretože predsa len večer sa idem umyť do kupelne, vyčistim tvár s čistiacim gélom a k tomu potrebujem vodu. A potom umyjem zuby - tiež treba vodu, nanesiem krém na tvár a na pery. A mám všetko po ruke. Na nočnom stoliku mám asi akurát tak krém na ruky.
    Ale inak chválim článok, výborný nápad na článok :)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, každá to má jinak, mě to začalo vyhovovat takhle. Děkuju moc! :)

      Vymazat
  2. Já si na noční stolek dávám jen a pouze mobil, ale dekorativku mám zase na stole v takových těch super bílých květináčích :D

    JANNIEBEL

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem tento styl začala ve velkém dělat. Je to dobrý, jak to máš po ruce, tím pádem nezapomeneš na namazání..:)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Je super mít to po ruce, člověk si na to pak zvykne a používá ty věci častěji, nez když jsou v koupelně (nebo alespoň já to tak mám). Od doby, co mám u postele krémy, tak je fakt, že si na ně vzpomenu každý den. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám vyskládanou kosmetiku . :) Používám krém na pleť od Lirene, krém na oči od Avonu, na nohy taky od Avonu a krém na ruce je taky od Avonu. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já taky patřím mezi lidi, který mají tohle všechno v koupelně :) Při čištění pleti potřebuji vodu, a obličej si dočišťuji a mažu až po čištění zubů, takže se mi nechce chodit sem a tam :D Každopádně ale krásný článek :) To sérum od Alverde mě docela zaujalo :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám na nočním stolku jen pár věcí: krém na ruce, balzám na rty a kapesníčky, noční péči mám normálně v koupelně u zrcadla... no a pak to nekosmetické: lampičku, knihu a meteostanici, abych hned po probuzení viděla, kolik je venku stupňů a jak se mám podle toho obléct :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já se vždy koukám na telefon, mám tam uvedeno kolik je stupňů a oblékám se podle toho :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)