pondělí 19. června 2017

LIRENE CC CREAM MAGIC MAKEUP - TOTÁLNÍ PROPADÁK!

Když značka Lirene vyhlásila další kolo testování jejich výrobků, tak jsem nezaváhala a hned jsem se zapojila. Již jednou jsem od nich testovala krém na obličej, který mi velice vyhovoval. Nyní byl v nabídce CC cream magic make-up (239,90 Kč). Řekla jsem si - přoč ne. Takový výrobek jsem nikdy neměla, tak zkusím štěstí a zadařilo se. Ovšem kdybych věděla o tom, jaký krém ve skutečnosti bude, nikdy bych ho nechtěla. Ale o tom až za chvíli.


OFICIÁLNÍ POPIS: Inovativní složení CC krému sjednocuje tón na pleti a poskytuje extra péči. Technologie toneADAPT využívá inovativní pigmentové kuličky, které umožňují dosažení perfektní shody mezi CC krémem a přirozeným tónem pleti. Pomáhá zakrýt všechny typy nedokonalostí a okamžitě pleti dodává zdravě vypadající vzhled, svěží a zářivý tón. 

MŮJ NÁZOR PO POUŽITÍ: Krém má pěknou malou tubičku a dobrý aplikátor, ze kterého nevychází zbytečně moc produktu. Krém je po nanesení bílé barvy s drobnými kuličkami, které jsou vidět jen velice z blízka. Při roztírání krém začíná působit a začíná se na pleti zabarvovat. Bohužel se zabarvuje do oranžového tónu. Na pleti se nedá rozetřít rovnoměrně. Pokud ho dám málo, tak nic nezakryje a z pleti se vytratí. Pokud ho dám více, tak vytvoří ošklivou oranžovou vrstvu, která vypadá velice nepřirozeně, leskne se, flekatí, dělá mapy, mírně žmolkuje a nezakryje absolutně nic. Jediné plus má za příjemnou vůni. Jinak je to totální katastrofa. 






Za mě tedy katastrofa a propadák. Vůbec krém nemohu doporučit. A to jsem se na něj opravdu těsila, že by bylo super, mít na léto něco jemnějšího než makeup. No, tak bohužel, tohle to nebude.

Zkoušeli jste tento CC krém od Lirene? Co na něj říkáte?

9 komentářů:

  1. Jé to mě mrzí, že jsem to prošvihla. Já jsem se tentokrát nezapojila. :/ Ale minule jsem vyhrála ten krém. :) CC krém jsem nezkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem se na něj těšila po fajn zkušenosti s krémem a taky hrůza. Za mě ještě výtka je složení, silikony bych ani na pleti celý den nesnesla bez ucpání pórů :(

    OdpovědětVymazat
  3. To mi připomíná jeden BB krém, který mi na pleti taky žmolkoval. Už delší dobu chci vyzkoušet nějaký CC krém. No, vím, že od Lirene určitě nebude. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba by ti sedl, každá pleť je jiná, ale u mě teda katastrofa!

      Vymazat
  4. Já jsem s ním poměrně spokojená, na pleti mi vydrží hezký snad celý den :D :) Já mám pleť se žlutým podtónem, takže nejsem až tak bledá, odstín mi tedy celkem vyhovuje, ale i tak je tam přechod viditelný.. přesto je na mě odstín stále přirozený, takže za mě jo :D:)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  5. Za mne nejlepší krémicek,pouzivala jsem ho léta,ale nyni se da koupit už jen přes net, ani bych netvrdila, že zalezi na pleti,puzivame ho se sestrou,kazda máme jiný typ pleti,ja suchou, ona mastnou,a nemůžeme tedy říct jediné mínus

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)