pátek 16. června 2017

ODHALENÍ OBSAHU NOVÉHO GLANC BOXU!

Od boxů s jídlem se směle přesuneme k boxu s kosmetikou. Jídlo a kosmetika, to jsou dvě mé největší "záliby" a vášně. Kdo by nemiloval dobré jídlo a dobrou kosmetiku? Konkrétně, která slečna nebo žena? Myslím si, že většina tyto dvě "záliby" sdílí spolu se mnou a nedivím se tomu. Já když nejsem najedená, tak jsem nepříjemná, naštvaná a dělá se mi špatně na odpadnutí. Jsem proto spokojená s plným břichem a když k tomu mám krásně nalíčený obličej, je to přesně ten pravý a dobrý stav, který si užívám a mám ráda. Když Brandnooz vyhlásil rozesílání nových Glanc boxů, hned jsem po něm sáhla, jelikož jsem chtěla mít malé překvapení z toho, co v boxu bude. A co jsem tak našla? Na to se teď podíváme!



 V boxu jsem objevila dva kousky na ústní hygienu od značky Signal. Konkrétně Signal White Now CC zubní pastu (149 Kč, 75 ml) a Signal Carbon plus Correct kartáček na zuby (81,90 Kč).  To jsou kousky, které neurazí, ale zároveň ani nenadchnou. Tedy alespoň za mě. Ale zase na druhou stranu, hodí a spotřebují se vždy.


Dále jsem v boxu našla dva praktické kousky a to Silan Supreme Romance aviváž (69,90 Kč, 600 ml) a Persil 360 Complete clean gel na praní (159 Kč, 1,46 litru). Opět to jsou kousky, které asi nenadchnou, ale využijí se. Zvlášť když bydlíte sami, jako třeba já. Navíc jsem na aviváž slyšela chválu, takže jsem na ní velice zvědavá!


Stále zůstávám v kategorii neurazí, nenadchne, ale využije se a konkrétně mám na mysli tyto dva bloky do wc s vůní levandule a magnólie. Domestos Power 5 bloky do wc (54,90 Kč).


A to nejlepší na konec. A to kousek z pečující a kousek z dekorativní kosmetiky. Dermacolí masku na pleť jsem chtěla už dlouho vyzkoušet, ale ta cena mi přijde strašně vysoká, takže jsem ráda, že v boxu je a můžu ji vyzkoušet. Dermacol Textilní 3D maska (69 Kč, 15 ml) . Za zástupce dekorativní kosmetiky tu je Catrice ICONails lak na nehty (79,90 Kč) v krásné červené barvě, kterou si myslím, že využije každá z nás. Za to dávám tvůrcům boxu velké plus. Konečně použitelná barva takřka pro všechny!


Celkové shrnutí mých pocitů z boxu je kladné. Je tu hodně věcí do domácnosti, ale využiju je. Hodně mě potěšila maska na pleť a lak na nehty. Aviváž taky ráda vyzkouším, protože ji hodně lidí chválí.

Líbí se Vám obsah boxu? Taky jste si ho objednali?
__________________________________________

* GLANC BOX mi byl poskytnut v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu.

Děkuji zastoupení www.brandnooz.cz

4 komentáře:

  1. Já si tyto boxy nekupuji. Z něčeho bych byla potěšená a z něčeho zase zklamaná. No, taky bych asi využila vše. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Obsah není nejhorší pro mě vše co bych upotřebila. Prostě žádná extra hitparáda ale rozhodně to nejsou špatné věci. Souhlasím s tvrzením neurazí ani nenadchne.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)