sobota 29. července 2017

BRANDNOOZ BOX ZA MĚSÍC ČERVENEC 2017

Krásnou sobotu vám všem!

Jako každý měsíc, tak i tento, je tu pro vás rozbalování brandnooz boxu! Tentokrát za měsíc červenec 2017. Na úvod chci zmínit, že mi to připadá jako týden zpátky, kdy jsem rozbalovala brandnooz box za červen. A přitom je to už měsíc. Ten čas strašnou rychlostí letí. Je to až neuvěřitelné. Před pár dny jsem se pozastavila nad tím, že za 5 měsíců tu máme Vánoce. Chápete to? Ještě ani nebylo pořádné léto a Vánoce jsou už skoro za dveřmi. Pro mě naprosto neuvěřitelné. 

V brandnooz boxu za červenec mě příjemně překvapilo hned několik položek. První věc, kterou jsem chtěla i já sama vyzkoušet, je Mattoni Spritz. Tudíž jsem velice ráda, že jsem ji v boxu našla a nemusím si ji už kupovat. Dále mě potěšila Rio Mare makrela. Výrobky této značky mi velmi chutnají. Jen škoda, že mi nepřišla varianta v olivovém oleji. Ale tak snad bude dobrá i tato v barbecue omáčce. Uvidíme. Co mě potěšilo dále, jsou Racio kukuřičné chlebíčky. Mám to na zobání a nebo i na svačinu moc ráda. 

Naopak mě moc nepotěšily Havlíkovi tyčinky se sýrem a solí. Je to takový nudný produkt. Myslím si, že na trhu je spousta zajímavých novinek, které by se v boxu mohly ukázat. Sušená rajčata mě potěšila tak napůl. Protože mi všeobecně i tak "napůl" chutnají/nechutnají. Steaková hořčice, no jo. Bývala zde éra kečupů, že by začala éra hořčic? Věřím, že ne. Šťávu, kterou jsem v boxu našla, využiju. Nicméně byla bych raději opět za jinou příchuť. Ale je to kousek, který se doma neztratí, to je zase pravda.

Celkově jsem s boxem spokojená, ale přijde mi, že tam toho bylo nějak málo. Navíc jsem v boxu našla časopis, který mimochodem absolutně nechápu, proč tam cpou. Dávají tam ty nejvíce nezajímavé časopisy - alespoň tedy pro mě - a přijde mi zbytečné, je do boxu cpát. Za body, které se na stránce brandnooz sbírají, jsem dostala dvě pitíčka, která jsem si v průběhu měsíce vybrala. Toť asi vše k mému hodnocení boxíku. V podstatě jsem ráda, že vyzkouším 3 kousky, které jsem v úvodu zmiňovala. Ostatní doma taky využiju, takže konečně box, který nemusím celý rozdat. I když mi je trochu líto, že tam toho nebylo o trochu víc. 


Jak se vám líbí obsah boxu za měsíc červenec 2017?


_____________________________________________________________

*Brandnooz box mi byl poskytnut v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu.

www.brandnooz.cz


22 komentářů:

  1. Moji favorite by byli asi ta Mattonka a ten sirup od Jupí :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  2. Já osobně bych ho asi rozdala :D Možná ty kukuřičné chlebíčky a rajčata bych si nechala :D
    Vždy mě lákalo si tento box objednat, ale bojím se, že by to dopadlo tak, že bych z toho nic (většinu) nejedla :D

    OdpovědětVymazat
  3. Obsah tohohle balíčku se mi líbí moc, byla bych spokojená snad se vším :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se červencový box líbí. Mattoni spritz bych taky ráda ochutnala, Rio Mare taktéž. Až na ten časopis je box plný dobrých věcí.

    OdpovědětVymazat
  5. z to všetkého by som asi využila len tie sušené paradajky, časopis to len zaklincoval :D

    OdpovědětVymazat
  6. Časopis úplně o ničem :D Každopádně Mattonka a sirup dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to nechápu, proč tam dávají časopis :D je super, že tam dali tu Mattoni, já jí ochutnala díky ségře, ale nic moc teda :D Za mě by byly super ty sušená rajčata, ráda si je dávám k těstovinám z pánve :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Mattonka a Jupí vyzerajú dobre :3 Celkovo sa mi páči obsah boxu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Obsah boxu je fajn, řekla bych že z těch lepších :-) asi bych využila všechno, jen ta sladká pitíčka pro děti asi ne :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  10. Vůbec netuším, co je to za box, ale podle obsahu bych si ho asi neobjednala. :)))

    Ela

    OdpovědětVymazat
  11. Ten čas letí to máš pravdu, vždyť zítra je už srpen :(. Obsah balíčku je super! Skoro všechno mám doma a pravidelně je kupuji. Třeba Matonni Spritz mě velice příjemně překvapila (měla jsem ji teda jen jednou, protože ji zaboha prostě nemužu nikde sehnat:D). Sušená rajčata miluju a ty kukuřičné chlebíčky taky :)

    OdpovědětVymazat
  12. Je to děs jak to letí. Zítra už srpen a co nevidět tu máme září. Věci v boxu jsou zajímavé. To co bych chtěla ochutnat je ta Mattonka, určitě musí být výborná. A ty rajčata musí být zajímavá :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  13. Matonka ma teda oslovila hneď na prvý pohľad, musí chutiť veľmi dobre. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mně zase naopak Havlíkovi tyčinky moc chutnají. :D

    OdpovědětVymazat
  15. Už jsem nějaký článek jinde na blogu s Brandnooz boxem komentovala a budu se opakovat, ale jinak to nejde. Bohužel už mi box nepřijde tak zajímavý jako kdysi. Čím dál více se v něm objevují produkty, které nejsou nové, ale delší dobu se dají normálně v obchodě zakoupit, např. ty tyčinky. Ale abych jen nekritizovala, tak mě zaujala ta grilovaná makrela :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)