úterý 18. července 2017

I HEART MAKEUP - I HEART CHOCOLATE - PALETKA OČNÍCH STÍNŮ

Krásné úterý vám všem! 

V dnešním článku se budu věnovat paletce očních stínů. Konkrétně paletce od značky I heart makeup s názvem I Heart Chocolate. Paletka obsahuje 16 očních stínů a její celková gramáž je 22 gramů. V paletce se dají najít stíny matné, ale i třpytivé. Ze zástupců matných stínů je zde 6 kousků a třpytivých je zde pochopitelně zbývajících 10 políček. Paletka je z klasického pevnějšího plastu, který ze přední strany vypadá jako tekoucí čokoláda. Uvnitř má obrovské zrcátko, které je po celém horním víčku. Nepatří určitě k nejtěžším paletkám, přesto že má velké zrcátko, ale není ani lehká jako pírko. Zkrátka klasická hmotnost větší paletky, řekla bych. Co se týče otevírání, jde zezačátku otevírat těžce, ale po nějaké době to už je hračka. Kdybyste čekali, že bude vonět po čokoládě, budete zklamaní. Nevoní.


Co vás určitě u paletky zajímá je její pigmentace. Když jsem do očních stínů poprvé namočila prst, byla jsem mile překvapená. Pigmentace je střední vyšší. Stíny při nabírání prstem prášily, ale ne nějak extrémně. Více pigmentované se zprvu zdály stíny třpytivé. Zástupce matných stínů byly spíše jemnější a méně viditelné. 

Zklamání nadešlo, když jsem paletku použila na oční víčka. Přišla jsem na to, že i při aplikaci na bázi pod oční stíny, je pigmentace nic moc. Při nabírání stínů štětcem se začal vytvářet mnohem větší odpad ve formě prachu, než při nabírání prstem. Při líčení jsem tedy musela štětec pořádně vymáchat v barvě, poté pořádně oprášit a potom teprve nanést na oční víčko. Postupem času jsem si na to zvykla, jelikož se mi odstíny v paletce velice líbí a chci ji používat. Ale pokud bych toto věděla předtím, paletku bych si i přes překrásnou škálu odstínů - neobjednala. Stíny se na oko dostávají opravdu těžko, myslím tedy štětcem. Pokud se rozhodnete udělat si stíny prsty a zbytek doblendit štětcem, je to lepší. Nicméně jsem z paletky upřímně zklamaná. Čekala jsem při nabírání štětcem větší pigmentaci a menší prášivost. Co se týče odstínů v paletce, jsou překrásné. I když vám musím narovinu sdělit, že jsou si některé hodně podobné. 


Pro bližší představu ještě přidávám fotky z větší blízkosti. Pokud byste si paletku chtěli i přes mou recenzi pořídit a vyzkoušet, přidávám pár odkazů, kde se dá sehnat. Já ji dostala k svátku od mamky, která ji také objednávala přes eshop.

Koupit online se dá paletka například zde: PinkPanda, Krása.cz a nebo Notino.



Závěr je tedy jasný. Pokud bych věděla, že bude paletka takto hodně prášit při aplikaci štětcem a taky nebude tak moc pigmentovaná, nekoupila bych si ji. Nalákaly mě na ní swatche na internetu, které i u mě na fotkách vypadají velice slibně. Ale to bohužel jen při aplikaci prstem. Určitě by mě zajímalo, jestli máte i vy nějakou zkušenost s touto kosmetickou značkou a zda se vám líbí paletky ve tvaru tekoucí čokolády. Budu ráda za vaše názory a případné zkušenosti. Ráda si je pročtu!

Máte nějakou "čokopaletku"?



21 komentářů:

  1. Boží paletka, nádherné a pigmentované stíny. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já tyhle paletky miluju, Makeup Revolution, Freedom a I Heart Makeup jsou pro mě top značky na levné paletky. Mám jich doma už asi pět, ale tuhle čokoládovou ještě bohužel žádnou, vždycky jsem si vybrala nějakou z té levnější kategorie :) Jinak ale u žádných stínů problém s nanášením a pigmentací nemám, maximálně trochu práší, ale to se dá snést.. :/ A zkoušela jsi i přírodní štětce? Ty většinou nabírají stíny líp než ty syntetické ;)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. To jsem tedy zklamaná. Barvičky jsou to krásný, ale ta pigmentace, jak píšeš. Škoda. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám s MUR paletkou (Iconic 3) podobnú skúsenosť. Ale za to milujem ich matnú rúže na pery :)

    OdpovědětVymazat
  5. za svoj život som nemala veľa takýchto paletiek :) nezvyknem sa veľmi výrazne líčiť ale tieto odtiene sú nádherné ... škoda teda že sú málo pigmentované :/ tiež mám radšej keď nemusím nanášať milión vrstiev farby len aby to bolo vidno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to otravné, nanášet padesát vrstev pro docílení výsledku, jakého chceš..

      Vymazat
  6. Paletka je krásná, ale má opravdu některé odstíny dost podobné. Škoda té pigmentace, no...
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Já měla tu bílou čokoládu, kde převažovaly hnědé a béžové odstíny. A ta prášivost mě také zklamala, jediné co bylo fajn, že voněla po čokoládě :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  8. Great product and beautiful photos, Dear ❤
    I'd be happy friendship blogs ♥ Subscribe to your Blogger
    Julia Shkvo

    OdpovědětVymazat
  9. Ná první pohled vypadá fakt skvěle, ale jestli není pigmentovaná, tak teda asi nic moc no… chtěla jsem koupit, ale rozmyslela jsem si to:)
    Díky za upřímnou recenzi:)

    www.windypinkstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)