pondělí 24. července 2017

JEMNÝ DĚTSKÝ KOUPELOVÝ OLEJ - SALOOS

Krásný start do nového týdne vám všem!

Na úvod nemůžu nezmínit svoje pocity z "léta". Taky máte pocit, že tohle "léto" je takové léto-ne-léto? Já teda určitě ano. Pamatuju si dobu, kdy bylo krásně od června až do začátku září. Byly vysoké teploty, každý den slunečno a horké noci, kdy jsem se mohla venku v noci procházet jen v šatech a bylo mi teplo. No někdy dokonce i vedro! Teď na sebe musím nabalit ještě bundu a nebo svetřík, abych se cítila dobře. V žádném letním období se mi taky například nikdy nestalo, že bych byla nemocná. Tento rok jsem nastydla v červenci. Sama to nechápu. Nebyla to žádná extrémní nemoc nebo nachlazení. Ale bolelo mě v krku a měla jsem rýmu, která byla dost intenzivní. Nechápu. Opravdu ne. Je mi jasné, čím to celé je a proč se to děje, ale připadá mi to dost zvláštní a i docela smutné. Vzpomínka na dětské prázdniny plné sluníčka a tepla, to bylo něco! 

Vrátím se ale zase k pointě dnešního článku. Představím vám jemný dětský koupelový olej od značky Saloos (110 Kč, 125 ml). Upřímně se musím přiznat k tomu, že jsem si původně chtěla objednat sprchový olej, protože vanu nemám, abych si do ní nalila olej koupelový. Ale překlik se stal a tak mi domů přišel na vyzkoušení olej koupelový. Moje chyba. Nicméně i tak jsem ho chtěla vyzkoušet. Dětský olej jsem si objednala hlavně kvůli flekům na rukou, o kterých jsem vám psala v jednom z minulých článků. Myslela jsem si, že by mi to mohlo pomoct, jelikož se jedná o výrobek pro děti a ty bývají na pokožku šetrnější.


Olejíček tedy klasicky nanesu do dlaně, umyju si celé tělo a opláchnu. Pokožka je po umytí vláčná, hydratovaná a příjemně voní. Vůně je jemná, cítím v ní hodně levandule. Jelikož je to koupelový olej,  tak nepění. Nicméně na sprchování je to i přesto fajn věc! Nepoužívám ho ještě tak dlouho, abych  mohla vyhodnotit výsledky s fleky na rukou, ale až ho spotřebuju, dám vám třeba vědět, jak to dopadlo. Až někdy dopotřebuju zásobu sprcháčů, ráda bych zkusila sprchový olej třeba od Biodermy. Pokud s ním máte někdo zkušenost, budu ráda za vaše komentáře k tomu, jaký je.

Používáte olejíčky do koupele a nebo sprchové oleje?

_________________________________________________________________________________

*Produkt mi byl poskytnut zdarma k testování
www.Saloos.cz

24 komentářů:

  1. Máš pravdu, letošní léto je takové všelijaké. Minulý rok bylo teplo pořád, ale teď skoro furt prší, ale mě to nevadí, alespoň bude voda a né to extrémní sucho :) Ale taky jsem byla trochu nachlazená .. jinak olejíčky jsem vůbec nezkoušela, ale podle toho co píšeš, vypadá fakt skvěle, moje babča si tuto kosmetiku moc chválí, tak určitě brzo vyzkouším :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Saloos je super značka, jejich produkty mám moc ráda :) A co se týká olejíčků na sprchování, tak ty mám také moc ráda, pro mě osobně jsou lepší než sprcháče už jen tím, jak skvělou hydrataci vždy pokožce dodají a člověk má rovnou 2 produkty v jednom :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna dnes jsem mamce říkala, že toto léto není moc léto, jelikož jsem ještě nebyla nešťastná, že už chci podzim. Spíš postrádám takové ty horké dny, kdy nemůžeš horkem usnout. Takže s tvým tvrzením naprosto souhlasím :)
    Já takovéto olejíčky nepoužívám, takže ti nemohu poradit -.-"

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Já olejíčky nepoužívám. :) ale tento vypadá super. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám převážně sprchové gely, ale už jsem měla i sprchové oleje a byly super. Jen mi rychle ubývaly. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Love your post dear 💕
    If you want check out my blog . I write about fashion,beauty and lifestyle . Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdpovědětVymazat
  7. Detský veci majú svoje miesto podľa mňa aj v ženskej kozmetike, pretože ozaj je väčšina veľmi šetrných. Som zvedavá, či postupom času nejaký rozdiel spozoruješ :)
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Léto je letos opravdu divné, nosím normálně mikiny. Nezvyklé. Přijde mi, že se to celé posouvá :/ Olejíček do koupele místo sprcháče by mě nikdy nenapadl, ale vypadá to dobře, snad ti pomůže na fleky :) Děkuji ti také za tvůj milý komentář na blogu.

    https://thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Já mam hodně ráda koupelnový dětský olej od Mixy, ale tento vypadá taky moc hezky :) A k tomu létu. Mam to úplně stejně. Přijde mi, že tady v Čechách máme celoroční "londýnské počasí" :D A zacla jsem té sledovat, mas moc hezky blog :)


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  10. popravde nepoužívam. jediný olej, ktorý používam, je Argánový olej na vlasy, bez ktorého si svoj život už neviem predstaviť! :D. inak, tento vyzerá super! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  11. hele koupelový olej jsem ještě nikdy nezkusila, ale strašně mě to teď láká!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)