pátek 7. července 2017

SALOOS - TĚLOVÝ A MASÁŽNÍ OLEJ ATOPIKDERM

Krásný pátek Vám všem! Dnes jsem tu s recenzí na tělový a masážní olej Atopikderm od značky Saloos. Olejíček má 50ml a stojí kolem 130 Kč. Jak už z názvu napovídá, je vhodný na problematickou až atopickou pokožku. Já jsem si ho vybrala hlavně kvůli tomu, že se mi po sprchování dělají červené fleky na rukou v horní oblasti ruky a to od ramena až k loktu. Vždy když vylezu ze sprchy, mám tam hodně začervenalé fleky. Pokud někdo z Vás tuší co by to mohlo být, budu ráda za informaci. Nějak zvlášť nesvědí, ale místa jsou vysušená. Po sprchování zůstává místo ještě několik desítek minut s fleky na obou rukou a potom to zmizí. Během dne fleky nejsou nikdy vůbec viditelné, ani mě tato část rukou nijak nesvědí. Je to zajímavé. Nicméně možná je to i teplotou a nebo kvalitou vody, kterou se sprchuju. Nebo taky sprchovým gelem. Nicméně jsem se rozhodla, že bych se ráda  zase jednou natírala něčím přírodním a podpořila jakési "hojení" těchto oblastí a tak jsem si právě našla cestu k tomuto olejíčku od Saloosu.

Jak už název napovídá, jedná se o tělový olej. Natírám ho na vlhkou pokožku a natírání je velice příjemné. I přesto, že je to olej, není nějaký až extrémně mastný a nepříjemný. Právě naopak. Navíc příjemně a jemně voní. Je v něm cítit jemná vůně levandule a dalších bylinek. Moc příjemná vůně, která Vám nevyrve nosní dírky. Olejíček je skvělý nejen na celé tělo po sprše či koupeli, ale i na oholená místa, která pěkně uklidní a zhydratuje. 

A co se týče mnou zmiňovaného problému na rukou, olejíček mi i s tím trochu pomohl. Nemůžu říct, že bych jeho používání dodržovala pravidelně. Ale když jsem ho používala, místa jsem po sprše měla dříve zklidněná a nebyla vysušená a ošklivá. Domnívám se, že kdybych ho používala pravidelně každý den, možná bych se fleků i zbavila. Ale kdo ví, to je má domněnka. Každopádně je vhodný i na takto citlivou pokožku, takže si myslím, že název "Atopikderm" odpovídá, přesto že já atopický ekzém nemám.

Za sebe bych tělový olejíček doporučila a hodnotím kladně. Děkuji značce Saloos za zaslání a za to, že jsem mohla i tento další kousek vyzkoušet a zhodnotit. A Vy se těšte na recenze dalších dvou kousků, které mám doma a poctivě je pro Vás testuji!

_________________________________________________________________________________

*Produkt mi byl poskytnut zdarma k testování
www.Saloos.cz

8 komentářů:

  1. Takový problém nemám, takže vůbec netuším, co to můžeš mít. Jinak Saloos mám velmi ráda a zatím mě žádný jejich výrobek nezklamal. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě od nich nesedl zatím jen odličovač, jinak mi taky vše sedlo :)

      Vymazat
  2. Podobné fleky se mi objevily na krku a trochu na rukách někdy v březnu. Vždycky mi přišlo jakoby mi to podráždila teplá voda společně se sprchovým gelem. Co mi na to pomohlo? Nebýt dlouho ve sprše a vyhnout se styku se sprchovýmgelem, na těch místech kde jsou fleky. Doktor mi řekl že by to mohla být klidně špatně uchovaná kosmetika a mě přijde jakoby mi to rozjela maska na vlasy od Elsevu. Poté i sprcháč od Manufaktury mi ty fleky rozdráždil. Od té doby se snažím používat přírodní kosmetiku a patlat toho na sebe méně. Určitě nesmím zapomenout na kokosový olej, kdy jsem každý večer kůži potírala. Bambucké máslo bude taky určitě super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju mockrát za skvělý tip! :) Jsi zlatá! :) moc mě to potěšilo!

      Vymazat
  3. Já mám problém se suchými místy, ty mám ale pořád a sprcha je nijak neovlivňuje -.-" takže to určitě není to samé jako u tebe, ale tento olej by se mi na ta suchý místa nejspíš i hodil :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tento olej na svou pokožku rozhodně potřebuju!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)