úterý 29. srpna 2017

PO DLOUHÉ DOBĚ JSEM VYTÁHLA KLASICKÝ LAK NA NEHTY - GABRIELLA SALVETE V AKCI!


Krásné úterý vám všem! Už jsem vám určitě několikrát psala, že jsem si přestala lakovat nehty klasickými laky a dělám si pouze gel-lak. Ten mi totiž dokáže na nehtech vydržet několik dní, někdy i  týdnů a to bez ošoupání. Klasický lak mi nikdy nevydrží déle, než do večera. A to už mám odřené konce. Jelikož se mé nehty neustále třepí a to i když se stravuju hodně pestře a navíc jím vitamíny, hodně piju a nehty vyživuju olejíčkem, hodněkrát přemýšlím, že půjdu zas na gelové nehty. Které jsem opět několikrát proklínala, ale vždycky když je mám, tak se nemusím o nic starat a mé nehty vypadají krásně. Proklínala jsem je z toho důvodu, že jsou po sundání mé nehty jak papír. Tohle se se mnou táhne vždy. Mé nehty se třepí - vydržím třeba rok, pak mě dojde trpělivost, dám si gelovky. Pak si gelovky sundám opět s nadějí, že to slabé a špatné odroste, počkám na poslední špatný milimetr, který odroste a pak se o nehty velice dlouhou dobu starám, ale zase se třeba rok a půl třepí. Takže to vzdám a jdu zas na gelovky. Už opravdu kolikrát nevím, co dělat..


Aby dnešní článek nebyl jen negativním povídáním o mých nesnázích s nehty, ukážu vám můj oblíbený pískový lak. Pískové laky jsou snad jediné obyčejné nezapékací laky, které mi na nehtech několik dní vydrží bez větších odřenin. Nalakovala jsem zrovna krásnou letní barvičku, která vypadá parádně venku na sluníčku. Je to taková středě růžovo-červená se stříbrnými třpytkami. Parádní barva! (odstín LILA, 01)


Laky se daly koupit v drogériích, ale nějakou dobu jsem je tam už neviděla. Já si ho pořizovala přes internet. Laky stojí kolem 70 Kč, ale myslím si, že za tu výdrž ta cena stojí. Navíc i krásně vypadají a příjemně se lakují a mají pěkný výběr odstínů.


Taky máte a nebo jste měly trable s nehty? Dejte mi určitě vědět, já jsem už zoufalá..

21 komentářů:

  1. Já osobně mám ráda laky od S.H.E nebo od Trend it up :) výdrž sice není nějak závratná, ale najdou se i větší katastrofy :D každopádně tenhle lak je fakt moc pěknej :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  2. Určite si tento lak pôjdem nájsť niekde do drogérky! Máš veľmi krásne nechty. :)

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný odstín, pískové laky mám ráda právě kvůli výdrži, ale jejich odlakovávání mě už teda zrovna nebaví :D Trvá to hrozně dlouho :D

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle kolekci miluji - mám jich hodně doma a jsou to moje nejoblíbenější laky! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tyto laky už jsou taková klasika, skoro každá z nás minimálně jeden doma má, a i když se na ně v poslední době zapomíná, pořád jsou to laky, které vypadají na nehtech hodně dobře. (Jen kdyby to odlakovávání nebylo takový horor.)
    Na slabé a roztřepené nehty můžu doporučit Sililevo "lak", stojí cca 300,- a při pravidelném používání se moje nehty hodně spravily, jen to chce poctivě lakovat každý večer, aby byly výsledky vidět co nejdříve.

    Beautylife by Sasha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus alobalovou metodu, je to hračka :) jé, super, podívám se na to. Moc děkuji :)

      Vymazat
  6. Z edice Stars Enamel mám také jeden lak a to konkrétně modrý :) Nehty se mi šíleně lámou a třepí a hlavně, lak mi na nich nikdy nevydrží déle, než den. Začínám nad gelovými nehty také uvažovat :)

    https://elisminarova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Lak doma mám, akorát v jiném odstínu. Už jsem ho teda dlouhou dobu nepoužívala, ale snad na něj budu mít zase někdy náladu a chuť si ho dát.
    Gelovky jsem snad nikdy neměla a ani po nich nějak extra netoužím.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkná barvička, takové laky mám moc ráda.... :)
    No já už mám teď půl roku gelové nehty a jsem s nimi spokojená, jak píšeš, nemusíš se o to moc starat a máš je pořád pěkné a upravené :) ja když se nalakuju, tak mi stačí umt nadobí a můžu si to jít odlakovat, klasické laky mi taky moc nevydrží a navíc mi přijde, že se mi právě po těch lacích třepí nehty... příští měsíc už jdu gelovky sundávat a zase si nechám svoje nehty...
    No zkus si koupit vytamíny v DMku, ty mi docela pomohly nebo ještě v lékárně mají zpevňující lak, tak vyzkoušej a uvidíš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem už vyzkoušela asi všechno a nic nezabralo :D

      Vymazat
  9. Gabriela Salvete je asi moje nejoblíbenější drogérková značka laků, tenhle mám taky doma a je super, přijde mi, že nehty celkem zpevňuje a docela dlouho vydrží :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vydrží rozhodně déle než klasické laky na nehty :)

      Vymazat
  10. Vypadá krásně, jako můj oblíbený lak od Avonu Mineral crush :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)