čtvrtek 3. srpna 2017

SALOOS - ARGAN REVITAL BIO olejíček na obličej!


Krásný čtvrtek vám všem!

Dnes pro vás mám rychlo-recenzi výrobku od Saloosu, který jsem si vybrala na testování. Arganový olej se stal v posledních letech velkým trendem a tak jsem ho i já sama chtěla vyzkoušet a poznat jeho účinky. Vybrala jsem si Saloos regenerační obličejový olej - Argan revital BIO (20 ml, 140 Kč). Balení je klasické, tak jak jsme zvyklí. Skleněné a uvnitř má skleněné kapátko. Na horní části kapátka je plastová část s gumovým prvkem, který se zmáčkne a tím se olej do kapátka nasaje.


Arganový olej je pro pleť velice prospěšný. Obsahuje mnoho antioxidantů, vitamín E a esenciální mastné kyseliny. Obličej přirozeně omlazuje, dodává pleti zdravý a vitální vzhled a samozřejmě také zvláčňuje a hydratuje. Je vhodný i na pleť suchou, nebo zarudlou. 

Mě arganový olejíček seděl. Měla jsem už i jiné obličejové olejíčky této značky. Všechny mi připadají podobné svými účinky. Udělají pleť vláčnou, pěknou na pohled a pokud jste majitelkou mastné pleti a olejíček si nanesete večer, budete překvapené. Po ránu budete mít pleť matnou - ne mastnou - čtěte dobře, matnou. A to je opravdu překvapující! Ale mastná pleť hydrataci potřebuje a olejíčky od Saloosu umí dodat přesně takovou hydrataci a zvláčnění, jaká má pleť potřebuje. Zbytek olejíčku jsem následně dala mamce, jelikož já mám doma ještě zbytek jiného od Saloos. Stačí ho pár kapiček, takže balení vydrží věčnost. Snad bude vyhovovat i mamce a její pleti!


Máte rádi olejíčky na obličej? Nebo je nesnesete?

_________________________________________________________________________________

*Produkt mi byl poskytnut zdarma k testování
www.Saloos.cz


8 komentářů:

  1. Arganový olejíček už chci dlouho vyzkoušet, tak uvidíme, kdy si ho pořídím :) Kapátko je velmi praktické!

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, na tyhle olejíčky slyším jen samou chválu, někdy chci zkusit. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja pleťové oleje milujem :) Momentálne používam práve od Saloosu hroznový olej :)

    OdpovědětVymazat
  4. Arganovy olej mam velmi rada, len pouzivam inu znacku :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)