čtvrtek 10. srpna 2017

SPOTŘEBOVÁNO ZA ČERVENEC 2017


Krásný čtvrtek vám všem!

Spotřebováno za měsíc červenec 2017 nebude velké. Jelikož jsem v předchozích článcích a hlavně v předchozích měsících spotřebovala velké množství produktů, teď už dodělávám jen pár kousků a už se velmi těším na moment, až si budu moct nakoupit kousky nové. Budu mít totiž skvělý pocit z toho, že se mi doma nic nekupí. Naopak si koupím nové produkty a hned je budu moct začít používat. Plánuju i nákup kosmetiky v Německu a na to se teda opravdu velmi těším. 


BALEA - SPRCHOVÝ GEL ČOKOLÁDA (350 ml / 39,90 Kč) DOPORUČUJI
Pokud jste měli tělové máslo s vůní čokolády, tak určitě víte jak krásně vonělo. Přesně tu samou vůni má tento sprchový gel. Krásná čokoládová a sladká vůně. I když musím uznat, že voní trochu chemicky. Co se týče pěnivosti, pění velice dobře. Spíš než tělo, však provoní koupelnu po koupeli.

ALVERDE - DEO BALZÁM ALOE VERA A PERLY (50 ml / 75 Kč) NEDOPORUČUJI
Ráda bych začala používat deo spíše přírodnější a nebo čistě přírodní. Proto jsem si taky před časem pořídila tento kousek od Alverde. První věc, co mi na něm vadila byla ta, že při roztírání zůstávala velká vrstva produktu v podpaždí a nedala se rozmazat. Musela jsem vždy použít ruku a "krém" do podpaždí rozmasírovat. Což určitě chápete, že se mi nechce. Zkrátka chci použít deodorant a o víc se nestarat. Nicméně kdyby fungoval, možná bych byla ochotná "krém" do podpaždí vždy vetřít. Ale on nefunguje. V zimních měsících je tento deodorant trochu účinný pokud se nepotíte. V létě je bohužel pro mě absolutně nepoužitelný a jednoduše nefunkční.

AVÉNE - TOLERANCE CREAM (50 ml / 390 Kč) DOPORUČUJI 
Krém jsem vyhrála v soutěži a tuším, že tohle byl můj první výrobek této značky vůbec. Krém měl lehkou konzistenci, nevoněl, dal se dobře rozetřít. Byla to má záchrana ve dnech, kdy jsem neměla pleť v dobré kondici. Krém pleť nezatěžoval, pěkně hydratoval a určitě si myslím, že bude skvělý i na pleť problematickou nebo ekzematickou, jelikož je krém bez parfemace. Za sebe bych krém určitě mohla doporučit. Je to pro mě osobně takový ten typ krému, že když bych nevěděla co, tento je dobrý a účinný. I když možná trochu nudný obalem a neparfemací.



LIRENE - KRÉM NA MASTNOU PLEŤ (50 ml / 110 Kč) DOPORUČUJI
Krém jsem vyhrála v soutěži na testování. Měl lehkou texturu, příjemně voněl, jednoduše se roztíral, neštípal a pleť dobře hydratoval. Na mastnou pleť je velmi dobrý a to hlavně na léto.

SALOOS - BIO KARITÉ BALZÁM NA RTY (19 ml /  80 Kč) DOPORUČUJI 
Balzám má výhodu v tom, že je přírodní. Nelíbí se mi moc balení, do kterého se musí sahat prstem. Ale sama jsem si ho vybrala, takže nebudu soudit. Balzám příjemně voněl, měl dobrou texturu. Na rtech byl velmi příjemný a rty hydratoval středně dobře.

BEE NATURAL - COCO NILLA LIP BALM (4,2 g / 50 Kč) SPÍŠE DOPORUČUJI
Tyčinka na rty s přírodním složením, kterou jsem kupovala Německu. Vůni má příjemně jemnou a kokosovou. Konzistenci má spíše olejovější, ale příjemnou. Bohužel si myslím, že bude dobrý spíše na rty, které se moc nevysušují. Je to takový klasický balzám. Ale přidávám body za přírodní složení a nízkou cenu.



Jaká je vaše spotřeba za měsíc v průměru?

16 komentářů:

  1. Sprchový gel od Baley jsem také měla, voněl úžasně :-) jinak to máme podobně, nějaký ten sprcháč, šampon, krém na pleť a balzám na rty. Jo a ještě nějaká pasta na zuby! To je asi klasická spotřebovaná skupinka každé z nás :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě teda ale trvá hooodně dlouho spotřebovat nějaký balzám na rty! :D :)

      Vymazat
  2. Ten krém mám taky, ale ještě ho nemám spotřebovaný :D každopádně je skvělý :) moje spotřeba je nějaká mizerná :D snad v srpnu bude větší :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Momentálně mám rozpoužívaný ten přírodní deodorant od Alverde a jako nic moc zázrak, maximálně tak použitelný na doma, kdy se člověk tolik nepotí.

    OdpovědětVymazat
  4. Sprchový gel od Baley je super, takže se ani nedivím ze doporučujes :) ostatní jsem nezkousela, používám jiné značky a zas tolik novou kosmetiku ne zkouším. Používám to, co se mi osvědčí :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  5. Včera jsem se zrovna mazala krémem Lirena a už tam mám jen tak na 2-3 použití, vyhovoval mi :) Průměrnou spotřebu si netipnu, protože vždy záleží, kolik toho mám zrovna rozděláno. Že třeba mi dojde v jeden měsíc 15 kousků, ale používala jsem je hodně dlouho předtím, takže to vyloženě není spotřeba za 1 měsíc. Protože co za měsíc spotřebuju je určitě produkt na pleť, to jo a potom sprchový gel, ostatní produkty spotřebovávám déle. Někdy taky tělové mléko spotřebuju do 1 měsíce, když se mažu poctivě fakt každý den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu jak to myslíš, Veru :) To jsi dobrá s tím tělovým mlékem! :D

      Vymazat
  6. Balea značku miluju, takže sprchové gely nejsou výjimkou. Koupila jsem si i tu sprchovou pěnu, tak uvidíme. Alverde deo jsem chtěla vyzkoušet, ale jak na to tak koukám, asi ne :D Mně vyhovoval krémový deodorant od mannamydlo - je to čistě přírodní, netestováno na zvířatech a vegan, takže super kup. Jediná nevýhoda je to, že to musíš vtírat do podpaží rukou no, ale aspoň funguje dobře. Já používala ty ovoněné, teď mám ten čistě přírodní, bez parfemace a teda moc nepomáhá, též se hodí max na doma.

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Já osobně sladké sprchové gely obzvlášť s vůní čokolády ráda nemám, takže to je asi jediná věc, kterou bych si nepořídila :D Jinak ten Lirene krém na mastnou pleť vypadá fakt dobře a protože já mám mastnou pleť, tak ho možná i zkusím (jen tu značku vůbec neznám a normálně v obchodě ji asi taky neseženu) :)
    Moje měsíční spotřeba není zas taková - myslím, že tak jeden produkt maximálně. Je to z důvodu, že mám kosmetiky hodně a proto používám skoro každý den něco jiného :)

    OdpovědětVymazat
  8. Spotřebu snad ani nepíšu, to je prostě bída a děs... :D Škoda, že s tím deodorantem nejsi spokojená, ráda bych nějaký přírodní vyzkoušela, ale potím se opravdu hodně, takže na mě nefunguje snad nic :(

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  9. Baleu mám ráda a ten sprcháč vypadá moc dobře! :) a Avene má super kosmetiku :)

    OdpovědětVymazat
  10. Také bych byla ráda, aby se mi kosmetika doma nekupila, nicméně poslední rok to vypadá spíš naopak a i když jsem pár kousků za měsíc spotřebovala, tak mnohem víc jsem si jí nakoupila. Teď už nákupy trohu omezuji, tak snad brzo ubudou i zásoby.

    Beautylife by Sasha

    OdpovědětVymazat
  11. Najviac ma zaujal krém Lirene :) v poslednom čase si dosť dávam na krémoch záležať...tento si pridám do zoznamu budúcich :)
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)