sobota 2. září 2017

BRANDNOOZ BOX ZA MĚSÍC SRPEN 2017

Krásnou sobotu vám všem... A opět máme další měsíc za námi! Zase to uteklo neuvěřitelnou rychlostí, no ne? A konec měsíce znamenal jako každý měsíc zelenou krabičku s nápisem brandnooz box. Musím hned v úvodu zmínit, že jsem s brandnooz boxem za srpen vcelku spokojená. Vše co v boxu je, využiju já sama a nebo v domácnosti u přítele. Což se mi dlouho nestalo. Za mě tedy pro brandnooz pochvala! A jelikož jste už určitě zvědaví, co jsem v boxu našla, jdeme se na to podívat.


HEVEN - NÁPOJ ALOE VERA
Nápoje s Aloe Vera mám poměrně ráda, i když si je více méně nekupuju. Vždy jsem je pila u někoho jiného a já sama jsem si tento nápoj pořídila snad jen jednou. Ale musím uznat, že všechny tyto nápoje mi přijdou stejné, nevidím v nich žádný větší rozdíl. Ani tento nápoj nebyl vyjímkou. Chutnal mi a dobré byly i kousky, které v nápoji plavaly.

POM-BAR - ZOO FRIENDS
Vypadá to, že tohle budou klasické pom-bars, které všichni dobře známe, jen v jiných tvarech. I když si takové "křupky" sama moc nekupuju, mám je celkem ráda a určitě se na nějakou oslavu a nebo k filmu budou hodit a využiju je.

CHIO - CORNADOS CREAMY PAPRIKA
Tyto "křupky" jsem otevřela hned, jelikož jsem byla zrovna na návštěvě, když mi box dorazil. Byly moc dobré. I když byly kukuřičné, chutnaly velice dobře. Nebyly vůbec mastné, byly křupavé, nebyly překořeněné. Moc dobré!

MAGGI - SNACKITO TOMATOVÝ KUSKUS
Já osobně kuskus nějak nevyhledávám. Jednu dobu jsem ho jedla. I teď ho sním, ale moc mi nechutná. Přítel i mamka ho však milují. Takže i tento produkt bude fajn, protože ho příteli připravím, když třeba nebudeme stíhat udělat oběd do práce. 

CORNY BIG - MILK NUTS
Konkrétně tuto Corny jsem ještě nikde neviděla a ani jsem ji nejedla. Jednu dobu jsem si Corny kupovala do práce. Nejvíce asi s příchutí brownie, ta byla moc dobrá. Jsem zvědavá na tuhle!

SPAK - BYLINKOVÝ DRESSING
Dressing si dělám nejraději sama. Doma se ale určitě neztratí, protože přítel má tento dressing moc rád. Já ho ráda vyzkouším, tak uvidíme, třeba mi bude chutnat.

EMCO - BISKITI
Myslím, že jsem nějaké podobné sušenky měla, ale nejsem si jistá. Na svačinku a nebo na chuť budou určitě dobrou variantou.

HAŠLERKY - ČERNÝ RYBÍZ
Hašlerky si moc často nekupuju. Do kabelky se mi budou ale určitě hodit. A konkrétně variantu s černým rybízem jsem nikdy neměla, takže jsem taky zvědavá, jak bude chutnat.

OVOCÉ - NÁPOJ V PRÁŠKU
Opět tento produkt využiju a to pro přítele, který má tyto prášky vcelku rád. Nejspíše mu toto pití připravím do práce, ale i sama zkusím :)

HAMÉ - EASYFRUIT EXOTIC PARTY
Takové svačinky mám moc ráda. Přesnídávky a nebo pyré z ovoce jsou mojí oblíbenou svačinkou. Na tuhle konkrétní se moc těším a tuším, že mi bude chutnat!


Navíc jsem v boxu měla časopis a za body, které jsem si nastřádala jsem si do boxu přihodila šťávu na maso, kterou už jsem měla a byla moc fajn.



Jak se vám líbí brandnooz box za měsíc srpen 2017? Zaujalo vás něco?


_____________________________________________________________

*Brandnooz box mi byl poskytnut v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu.

www.brandnooz.cz

9 komentářů:

  1. Úplně jsem dostala chuť na pombear :D! Chipsy mého dětství. Btw. ty aloe pití mi vůbec nejedou, právě kvůli těm kouskům.

    thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Pom-Bear mám veľmi rada! Krásny článok! ;)

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že tentokrát je obsah boxu docela fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Aloe nápoj a Pom-bear mám velice ráda :) Super balíček - každý si v něm najde určitě něco.

    OdpovědětVymazat
  5. Mňam. Vypadá to dobře. Bohužel, já bych pro tento box nenašla momentálně užití. Ale až budu žít sama, tak nad tímto budu uvažovat :)

    http://elisminarova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)