středa 6. září 2017

ESHOP ZAFUL.COM - ZHODNOCENÍ PRVNÍ OBJEDNÁVKY

Krásnou středu vám všem! Dnes jsem se rozhodla vám konečně ukázat kousky, které mi dorazily z eshopu www.Zaful.com, se kterým jsem začala spolupracovat. Docela jsem se divila, že mi kousky přišly poměrně brzy. Během dvou týdnů tu byly. Čekala jsem, že budu kousky vyhlížet déle, ale byla jsem příjemně překvapená, že se ke mě dostaly takhle brzo! Což je pro nedočkavce jako jsem já skvělé. Na eshopu jsem si mohla vybrat kousky do určitého budgetu a ty jsem pak obdržela zdarma k recenzi. V mém článku vám napíšu i ceny, za které se dají jednotlivé kousky pořídit. Rozhodla jsem se pro kousky na sportování, jedny volnější kraťasy a bižu naušnice. A jaká je realita? Splnila se má očekávání?

První kousek, který vám ukážu, jsou legíny. Nevybrala jsem si ale žádné obyč! Chtěla jsem nějaké, které budou zajímavé a upoutají pozornost. A myslím si, že jsem se s výběrem trefila do černého a to doslova! Legíny jsou krásně zpracované a mají příjemný materiál. Síťovina vypadá taky kvalitně a myslím si, že se jen tak neroztrhá. Legíny jsou obzvláštněné tím, že mají průstřihy, kde je právě již zmiňovaná síťovina. A to mě na nich hned na první pohled na eshopu zaujalo. Oblečené mi sedí dobře. Snesla bych klidně i velikost M, ale Sko je mi tak akorát a na tělo. Za sebe bych hodnotila velice pozitivně a kladně. S legínami jsem velice spokojená a už se moc těším, až v nich budu cvičit. Jediný problém, který jsem s nimi měla je ten, že jsem si před pár dny pohmoždila kotník a zrovna na té nohavici, kde jsem kotník musela provléct je síťovina, která není tak moc elastická jako zbytek materiálu na legínách. Tudíž to šlo obtížněji, nicméně se zadařilo. A až se mi kotník uzdraví, bude to tak akorát.

VELIKOST: S
CENA: 11,99 $



Jako druhý kousek jsem si pořídila sportovní podprsenku. Chtěla jsem ji právě k legínám jako set na cvičení. Podprsenka je ze skvělého a příjemného materiálu. Je pevnější, skvěle drží tvar. Vypadá tak, jako by to byly podprsenky dvě a dělá to krásný efekt. V podprsence jsou dvě vycpávky, které se dají vyndat. Přesto, že je podprsenka skvělá materiálem, je mi malá. Vybrala jsem si velikost, kterou klasicky nosím, ale je mi zkrátka malá. I přesto, že jsem si vyndala vycpávky, prsa mi zplácla a nevypadá to dobře. Určitě bych snesla velikost M a příště bych si Sko určitě neobjednala. Docela dost mě to mrzí, protože zpracováním i materiálem je podprsenka skvělá. Věřím, že by byla dobrá i na cvičení a dobře by držela prsa. Nicméně se obávám, že se "nevytahá" natolik, aby mi byla dobře. A co mi na ní opravdu vadí je právě již zmiňované zplácnutí prsou. Jinak bych byla naprosto spokojena.

VELIKOST: S
CENA: 10,99 $
ODKAZ: http://www.zaful.com/double-layered-marlled-sports-bra-p_253714.html?lkid=112475






Další kousek jsou kraťasy. Toto léto jsem zjistila, že mi nejsou příjemné jeanové kraťasy, které jsou na tělo. Místo toho jsem si oblíbila kraťasy volné, ale bohužel jsem doma měla na léto jen jedny a nikde jsem nesehnala žádné další, které by se mi líbily, takže jsem tahala pořád jedny a ty samé dokola. Proto jsem si chtěla objednat nějaké i ze Zafulu a tak jsem si vybrala jednoduché, tmavě modré s bílými kytičkami a kolečkami ve spodní části. Kraťásky jsou z příjemného a lehkého materiálu, který bude skvělý na léto. Bohužel je materiál hodně moc průhledný, takže nevím, zda najdu odvahu na to, je nosit. Ale snad ano. Když si pod ně dam tmavé spodní prádlo, tak to snad nebude tak viditelné a nějak pohoršující. Uvidíme. Jinak se mi opět velice líbí a i velikostně mi sedí. Jinak ráda nosím kraťásky takto výše nad pasem, tak i proto jsem je tak nafotila.

VELIKOST: S
CENA: 6,49 $



A úplně poslední jsou bižu naušnice, které imitují zlato a mají na sobě mint kamínky. Řekla bych, že naušnice se mohou porovnávat z naušnicemi z Ebay. Jsou úplně totožné, jako tam. Jsou krásné, žádný kamínek mi z nich nevypadl. Odpovídají obrázku a jsem s nimi spokojená. Jediné malé mínus je to, že je jeden kamínek nakřivo nalepený. Ale to si všimnete opravdu až ve chvíli, kdy naušnici zblízka zkoumáte. A to asi nikdo dělat nebude. Takže mi to ani až tak moc nevadí.

VELIKOST: 9,5 cm / 3,5 cm
CENA: 2,54 $


Jak se vám líbí mé kousky ze Zafulu? Brali byste nějaký z nich?


*Vše, co je ukázáno v dnešním článku jsem obdržela zdarma díky spolupráci se stránkou www.Zaful.com, které chci tímto poděkovat za možnost otestování kousků oblečení a bižuterie.




15 komentářů:

  1. mne sa páčia tie kraťasky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné kousky, také se občas mrknu co mají. Líbí se mi mikiny a svetříky, které v obchodem většinou neuvidím :-) nestane se pak, že někde zahlédnu osobu, co má na sobě to stejné jako já :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc se mi líbí ty kraťasy :) ale ani ty legíny nevypadají špatně, rozhodně jsou originální :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Kraťasky jsou roztomilý, začala jsem tě sledovat na yt, taky už jsem teď "kolegyně" před nedávnem jsem začala, tak snad mě to bude držet i dál :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se velice líbí ty naušnice a ty kraťásky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty legíny jsou božský a strašně sexy :) Určitě na tobě lidé oči nechají.

    thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)