pátek 8. září 2017

ROSEGAL.COM - vybrala jsem si kousky v dalším čísnském eshopu na otestování?

Krásný den vám všem! Dnes jsem velice nadšená a to proto, že jsem dostala další nabídku spolupráce s čínským eshopem! Mám velkou radost hlavně proto, že budu moci srovnat kvalitu s předchozím eshopem, od kterého jsem testovala pár kousků oblečení a bižu. Na eshopu mě zaujaly  v první řadě botky, tzv. "black flat sandals", které najdete v odkazu zde: http://www.rosegal.com/black-flat-sandals/shop/?lkid=11304347 . Je zde na výběr z mnoha různých černých sandálků. Já jsem sandálky už velice dlouho nesehnala, protože mám problém s tím, že mi vepředu proklouzává noha. Chodidlo mám úzké a u většiny sandálů je bohužel přední "otvor" moc velký a noha mi prokluzuje ven a prsty mi čouhají vlastně až skoro na zemi. Asi víte co mám na mysli. Díky tomu jsem si právě klasické sandálky dlouho nepořídila. Protože mi žádné nesedly. Na eshopu se mi několik typů velmi líbilo, ale byl by to pro mě velký risk, jelikož bych se opět bála toho, že mi budou volné v přední části. Pokud máte někdo zkušenost s botami z tohoto eshopu www.Rosegal.com, určitě mi dejte vědět, zajímalo by mě to, jak to zde je s velikostmi, protože některé kousky jsou opravdu krásné!

Nicméně bych vám ráda ukázala kousky, které jsem si na eshopu vyhlédla a které bych si ráda nechala zaslat právě na otestování. Přesto, že jsem se v úvodu bavila o letní obuvi, na eshopu jsem se nakonec rozhodla zabrousit do barev tmavších a podzimních. Chtěla jsem si objednat něco, co opravdu využiju. A tak jsem zvolila před kvantitou snad kvalitu a vyhlédla si pouze tři kousky, ale zato kousky, které bych měla vynosit. Co mi v šatníku chybí, je takový krásný a jednoduchý cardigan, který mě na eshopu hned zaujal. Jednoduchý střih a barvy mě hodně nalákaly, takže si ho nejspíš vyberu a objednám. Dalším kouskem je podprsenka, která je krásná a opět jednoduchá. Zkrátka podprsenka černé barvy s krajkou. Parádní kousek, který doma nemám, jelikož mám samé klasické vystužené podprsenky, ale takovýhle typ zatím ne. A věc po které koukám už hodně dlouho, je kabelka. Kabelka, která nebude do stylu ani sportovního, ale ani elegantního. Zkrátka kabelka, kterou můžu nosit všude. Jen tak do města, do práce, na úřad i na procházku. Proto jsem si vybrala v mých očích ležérnější záležitost a moc se těším na to, jaká bude, co se kvality týče.

zdroj fotek: www.Rosegal.com (photos from this website)






Máte zkušenost s tímto eshopem? Těšíte se, jaké budou kousky, až mi přijdou a zda budou kvalitní?

10 komentářů:

  1. Ten cardigan vypadá moc pěkně, uvidíš, jak budou kousky vypadat v reálu. Bohužel s tímto e-shopem nemám zkušenosti.

    thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné kousky, ty jo :) s tímto eshopem nemám žádné zkušenosti :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Rosegal má pěkné věci, šedá kabelka se mi dost líbí a je to věc kterou v šatníku vůbec nemám, celkově šedých věcí mám málo. Já bych potřebovala nějaké trička a svetr či kadrigan, takže se na Rosegal taky určitě mrknu.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja uz z ciny nenakupuji. 2x z 5 pokusu jsem mela problemy. Tento eshop sice neznam, ale nejdu do toho po zkusenostech. Ale kabelka moc pekna. Ja si nedavno koupila tuto https://www.decodoma.cz/Elegantni-kabelka-dD.html a na 299 kc a velmi kvalitni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, to je zajímavé. Já neměla problém nikdy. Když mi nějaký kousek nepřišel, poslali peníze zpět a vše bez problému :)

      Vymazat
  5. Dobrý den, najdu někde nějaký postup jak věci na Rosegal.com vrátit , aby mi poslali peníze zpět? nějak se v tom ztrácím, děkuju moc ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, to bohužel netuším. Nikdy jsem věci zpět do žádného čínského eshopu neposílala. Asi bych se i bála jak by to bylo s poštovným a podobně. Zkus napsat na podporu Rosegalu, určitě ti poradí co a jak s tím :) Já osobní zkušenost nemám.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)