úterý 3. října 2017

BRANDNOOZ BOX ZA MĚSÍC ZÁŘÍ 2017

Krásné úterý vám všem!

Před pár dny mi domů dorazil další zelený box s jídlem. Tentokrát jsem se na něj docela těšila a těšení se vyplatilo! Obsah boxu je snad nejlepší za posledních několik měsíců. A to jsem si nadšení  všimla nejen u sebe, ale i u spousty dalších lidí na instagramu, blozích a nebo přímo na stránkách brandnoozu. Tohle se opravdu povedlo! Doufám, že to bude na takhle dobré vlně pokračovat i dál!


V boxu jsem našla dvě krabičky se žvýkačkami Mentos, které jsou sladké a svou chutí podobné dětským růžovým orbitkám. Balení je skvěle praktické a dá se použít i opakovaně, takže si do prázdného obalu můžete nasypat nové žvejky a nebo třeba bonbony. Sáček od Dr.Oetker s panna cottou mě také potěšil, protože jsem na něco podobného měla chuť! Co mě potěšilo hodně je lněné mleté semínko od Semixu. Chtěla jsem si ho pořídit do kaše a jogurtu a jelikož mi přišlo v boxu, tak už nic pořizovat nemusím. Proteinový kokteil od Semixu jsem před několika dny koupila na zkoušku příteli - v jahodové variantě. Jsem ráda, že mi přišla varianta druhá a že i já budu moct posoudit chuť. Polomáčené sušenky Lotus ve tvaru dinosaurů se hodí vždy a to hlavně díky praktickému balení, kde jsou sušenky rozdělené po dvou do mini balíčků. Jupí sirup hřejivý dotyk s aromatickým kořením je přesně něco, co bych od boxu očekávala. Skořici a další aromatické koření mám ve sladkých nápojích velmi ráda, přesto že jinak ve slaném jídle koření nevyhledávám. Tohle byla přesně podzimní trefa do černého! Magnesia s příchutí brusinky se doma využije a vypije. Dalším zajímavým kouskem je puding s originální příchutí hrušky a levandule, na který jsem extrémně zvědavá. A posledním kusem v boxu bylo balení paštik Májka pro děti. Paštiky skoro vůbec nejím, ale přítel je miluje, takže se doma určitě neztratí. Navíc tahle paštika je jedna z mála, která mi dřív chutnala.


Navíc jsem v boxu našla časopis 21. století JUNIOR, výhru v podobě kuskusu, kterou jsem vyhrála díky vyluštění křížovky, která byla v minulém boxu. A za sbírání noozies bodů jsem si vybrala křupky, které se hodí zkrátka vždycky. A to jak pro návštěvu a nebo třeba k telce.

Celkově jsem s obsahem boxu velice spokojená a pevně věřím, že bude box i nadále jen vzkvétat!


Líbí se vám obsah boxu? Využili byste ho?


_____________________________________________________________

*Brandnooz box mi byl poskytnut v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu.

www.brandnooz.cz

14 komentářů:

  1. S obsahem bych byla taky spokojená, všechno by se u nás využilo. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímaví produkty, určitě bychom využili všechno :-) zajímalo by mě, jaký je ten levandulový puding :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou tam super věci, určitě bych je využila a byla spokojená s obsahem :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Kromě Majky bych využila vše. Opravdu mi boxy přijdou lepší než bývali.

    OdpovědětVymazat
  5. U nás by se asi všechno taky spotřebovalo. Co by mě nepotěšilo je ta Panacota, měla jsem jí a moc mi nechutnala a ani doma moc nee. :(

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Obsah boxu bych asi využila, zvlášť jupí šťávu a mleté lněné semínko. Na dinosaury jsem dostala úplně chuť! :D

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Zaujaly mě ty pudinky :) jinak super obsah ! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)