pondělí 16. října 2017

SPOLUPRÁCE S ESHOPEM ROSEGAL - JAKÉ KOUSKY MI PŘIŠLY A JSOU KVALITNÍ?

Nedávno jsem vám na svém blogu postovala článek, ve kterém byl můj wishlist, který se týkal právě eshopu Rosegal.com. Jelikož mě eshop oslovil s nabídkou spolupráce a i já sama na takových eshopech ráda a hojně nakupuju, rozhodla jsem se, že spolupráci přijmu. Dalším důvodem, proč jsem se rozhodla spolupráci přijmout, byl i fakt, že konkrétně s tímto eshopem jsem neměla žádnou zkušenost a chtěla jsem vyzkoušet kvalitu kousků právě i odtud. Na balíček jsem čekala cca 5 týdnů, ale dočkala jsem se a musím uznat, že jsem z kousků nadšená! Ale to se dočtete už za chvilku. Věřím, že se na můj názor těšíte a i já sama budu moc ráda, když mi napíšete, jestli s tímto eshopem máte nějakou zkušenost a nebo jaký je váš celkový názor na tyto eshopy.

Prvním objednaným kouskem je cardigan, dle mého přítele "prostě svetr", který je pletený a má černo-béžovou barvu. Hodně dlouhou dobu jsem nějaký takový typ svetru chtěla, ale nikde jsem nenašla žádný pěkný. A když už pěkný byl, tak zase stál majlant. A dát tisícovku za svetr, to se mi vážně nechtělo a nechce. Proto jsem využila této spolupráce a objednala si na zkoušku právě cardigan, ale upřímně jsem se opravdu bála toho, zda mi velikost sedne. K mému překvapení mi velikost sedla naprosto přesně! Klasicky nosím oblečení velikosti XS a S. Svetr jsem objednala ve velikosti S a tato velikost odpovídá, takže skvělé! Co se týče materiálu, jedná se o klasickou a příjemnou pleteninu. Musím se vám upřímně přiznat k tomu, že od té doby, co mi přišel ho non-stop tahám a to nejen ven, ale i doma. Je moc příjemný, pohodlný a vypadá skvěle! Zkrátka je to ten kousek, který mi do šatníku chyběl a který jsem takovou dobu sháněla.




Druhým objednaným kouskem je podprsenka, která neobsahuje kostice, výstuž a nemá zapínání. Má nastavitelná ramínka a je vyrobená z klasické krajky, která je na těle dost průhledná. Nicméně s tím jsem počítala a tak trochu jsem to i chtěla. Podprsenku bez výstuže klasicky nenosím, ale nějaký ten kousek na doma a nebo pro potěšení přítele jsem do šatníku potřebovala. Podprsenku jsem si objednala ve velikosti S. Sedí mi perfektně. Nikde mě neškrábe a ani neškrtí. Ramínka si můžu nastavit dle toho, jak mi to vyhovuje, takže super. Jediné, co bych mohla podprsence vytknout je to, že z ní čouhá pár nití. Nechala jsem je záměrně i na fotku, ale pak jsem je odstřihla. Nevidím v tom žádný velký problém, ale jelikož jsem chtěla vypsat vše o zboží do detailu, nechala jsem je tam. Kdyby chtěl někdo z vás na tomto eshopu nakupovat zrovna tento kousek, tak s nitkami počítejte. Ale žádná roztržená krajka ani nic podobného se nekonalo.




Třetí objednaný kousek je kabelka, o které jsem docela váhala. Bála jsem se, že mi přijde pytel, jelikož se mi to už jednou stalo u kabelky z Ebay, která byla na obrázku krásná a ve skutečnosti příšerná. Kabelka má šedivou barvu a jeden krátký všitý popruh. Další prodlužující popruh lze nasadit a nebo odendat. Uvnitř se nachází klasicky dvě kapsičky a jedna na zip. Zezadu zvenčí je také jedna kapsa na zip. Co se týče toho, jak je kabelka zpracovaná, musím to jedině pochválit. Ušitá je perfektně. Nikde netrčí žádná nit, ani nic není ušité nakřivo. Obrázek naprosto odpovídá tomu, jak kabelka ve skutečnosti vypadá.




Se všemi kousky jsem spokojená. Cardigan neustále tahám, takže z toho můžete usoudit, že jsem s ním nadmíru spokojená. Podprsenka je taky skvělá a krásná a nosím ji ráda. Kabelka je úžasná a předčila má očekávání. Pokud bych si chtěla objednat kabelku z nějakého čínského eshopu, už vím, kam příště zavítat. 

Líbí se vám, jak kousky vypadají ve skutečnosti? Který byste využili nejvíce?


*Produkty mi byly poskytnuty zdarma díky spolupráci s eshopem Rosegal.com, kterému tímto děkuji za možnost vyzkoušení a ohodnocení kvality produktů.

16 komentářů:

  1. Super kousky. Jen u kardiganu bych se bála, že se někde zachytnu a vytáhnu si očko :-) podprda vypadá parádně. Sice bych bez výztuže asi do práce nevyrazila, ale jak píšeš, pro takové to domácí potěšení jistě splní účel :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne kúsky, mne sa najviac páči podprsenka a asi by som ju najviac vynosila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Z rosegalu jsem také měla věci, ale mně moc nesedly :(

    JANNIEBEL

    OdpovědětVymazat
  4. S tímto e-shopem nemám žádnou zkušenost, ale krásné kousky sis vybrala. Nejvíce mě zaujala podprsenka, i když taky běžně nenosím bez výztuže a kostic.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Cardigan a podprsenka jsou super kousky, ale kabelku bych asi neunosila :) Je skvělé, že jsi spokojená.

    http://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Nejdříve mě odradil nadpis a pak jsem ho dočetla a je super, že se někdo vůbec věnuji tomu, jaká je kvalita oblečení z "takových eshopů".
    Za mě?! PODPRSENKA top :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tu podprsenku bych asi neměla odvahu si vzít :D ale kabelka krásná!! Jinak tě sleduju na yt a teď jsem náhodou přišla i na tvůj blog :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  8. Všechny eshopy jako je Rosegal, Zaful včetně Aliexpresu mají v nabídce mnoho věcí které jsou na všech eshopech. Já jsem si na Rosegal objednávala letos plavky a jsem nadšená, na Ibize zazářily.
    Z tvých kousků bych rozhodně využila kardigan, fakt stylový a univerzální. Ani já bych tisícovku za něj někde v New Yorkeru nedala, ještě když člověk zhodnotí kvalitu oblečení v těchto obchodech, nevyplatí se tam nakupovat jindy než ve velkých slevách. Podprsenka se mi taky líbí, mám ráda takovéhle podprsenky třeba do šatů nebo k topu ve kterém podprsenka s kosticemi vypadá divně.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda. Já se zas bojím objednávat plavky, bojím se, že by mi neseděla velikost :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)