sobota 28. října 2017

SPOTŘEBOVÁNO ZA MĚSÍC ZÁŘÍ A ŘÍJEN

Krásnou sobotu vám všem! Ani nevíte, jak dlouhou dobu jsem chtěla tento článek napsat. Ale zkrátka nebyl čas. A když čas byl, nebyly světelné podmínky, protože byl většinou večer a tma. Nicméně dnes jsem se asi po dvaceti dnech, co jsem chtěla produkty nafotit, odhodlala a hned po ránu jsem je nafotila. Spotřebováno tentokrát nebude pouze za měsíc září, ale i za měsíc říjen, jelikož se mi zde nastřádaly produkty i za tento měsíc. A jelikož je říjen u konce, shrnu to pouze v jednom článku. Navíc tentokrát spotřebovaných produktů nemám ani tolik, protože jsem většinu produktů, které mi neseděly, vyházela a nebo někomu darovala. 


DOVE ORIGINAL ANTIPERSPIRANT je jeden z mých nejoblíbenějších pomocníků proti pocení a zápachu. Používám ho již několik let a jsem s ním spokojená. Má příjemnou a nedráždivou vůni čistoty a nebo aviváže, zkrátka nádhera, protože takové vůně miluju. Neochrání stoprocentně a na velká vedra a nebo celý den , to mi nefunguje nic. A právě ve velkých vedrech se musím stejně přetřít alespoň 2x denně. Ale tento je stejně jeden z nejlepších, které jsem kdy vyzkoušela a vyhovuje mi.

AVON SKIN SOFT SHAVE GEL je jemný modře zabarvený gel na holení, který má příjemnou vůni a dobře se s ním holí. Kupovala jsem ho jen díky tomu, že byl za nějakou skvělou akční cenu a řekla jsem si, proč ne, vyzkouším něco nového. A zadařilo se. Klidně bych si gel pořídila znovu. Byl příjemný.

AVON CHERISCH EDP je moje úplně nejoblíbenější vůně už několik let. Kupuju si ji pořád dokola. Vydrží poměrně dost dlouho vonět. Pokud ji nastříkáte na oblečení, vydrží i několik týdnů - například na bundě, kterou neperu každý týden, vydrží vonět vážně dlouho. A nebo na šátku. Pro mě klasika, kterou naprosto miluju.

TREND IT UP CONTOUR AND GLIDE LIPLINER 430 je nádherná konturka na rty, která je v podobném odstínu jako mé rty. Sice maličko tmavší, ale stejně hodně podobná a krásná. Na rty se nanáší dobře, zanechá zmatněný efekt a vypadá zkrátka parádně. Pigmentovaná je velice dobře.



VADEMECUM ULTRA FRESH je jedna z nejlepších past na zuby, které jsem kdy vyzkoušela. Po této pastě mám jako po jedné z mála pocit dobře vyčištěných zubů, který trvá i půl dne. Nedráždí mi dásně, což je pro mě důležité a chuťově je taky skvělá!

COLGATE MAX WHITE EXPERT WHITE je dražší zubní pasta, která slibuje vybělení zubů za pět dní. To opravdu nevybělí. Nebo alespoň mě ne. Zkoušela jsem ji na popud několika blogerek, které ukazovaly skvělé výsledky i ve fotkách na svém blogu (a u nich byly výsledky opravdu viditelné). Mě bohužel pasta nefungovala a i přesto, že byla příjemná, si ji příště nekoupím.

ALVERDE Q10 AUGEN SERUM BIO-GOJIBEERE je příjemné sérum na oční okolí a oční víčka od přírodní značky. Dá se jednoduše rozetřít, na očích nezanechá příjemný zvláčněný pocit. Hydratuje průměrně, ale na léto a teplejší měsíce, dostatečně. Určitě fajn výrobek, který můžu doporučit.

PURITY VISION BIO KOKOSOVÝ OLEJ je olej, který používám nejen na vaření, ale i jako masku na vlasy. Osvědčila se mi. A i přesto, že to někteří kadeřníci nedoporučují, mé vlasy jsou po masce neboli zábalu z kokosového oleje jak znovu zrozené. Jsou skvěle hydratované, lesklé a vypadají zdravěji.


FYTOS KAPKY PŘI NÍZKÉM TLAKU jsou opravdu dobré, pokud máte nízký tlak a trpíte často pocity na omdlení. Nejsou chuťově dobré, mě přijdou spíš odporné, ale díky účinku si je určitě koupím znovu. Jediné co je opravdu blbé je to, že kapky mají 50 ml a musí se do 30 dní spotřebovat, což nemáte šanci, takže přes třičtvrtě balení vyhodíte. Já i přes to, že jsem je používala místo 30 dní - 90 dní - tak jsem nespotřebovala více jak menší čtvrtinu. Teď už je raději vyhazuju.

MARKS AND SPENCER FRESH MINT BREATH SPRAY je skvělý a malý ústní sprej, který má výbornou chuť a má dobré kompaktní balení do každé kabelky.

ORIFLAME BLEMISH SOLVER TEA TREE je vodička, která se používá lokálně na pupínky a obsahuje Tea Tree olej. Já raději používám čistý 100% Tea Tree, ale ani tato tyčinka nebyla marná a urychlila hojení pupínků. Co mi u ní nevyhovovalo byl vršek balení, kde byla síťka, přes kterou vůbec netekl produkt ven, takže jsem do ní musela udělat díru, aby vůbec něco vylezlo.

RYOR MASKA NA ČERNÉ TEČKY byl vzoreček, který jsem dostala na vyzkoušení. Maska mi přišla, že absolutně nic neudělala. Pouze maličko štípala, ale to bylo vše. 

RYOR VÝŽIVNÝ KRÉM EXCLUSIVE NA SUCHOU A CITLIVOU PLEŤ byl další vzoreček, který jsem zkoušela, když jsem měla šupinkatou pleť. Z jedné aplikace vzorku toho nemohu moc posoudit, ale krém byl příjemný a na pleti mě nepálil. 


CIEN SENSITIVE FACIAL WIPES FOR DRY AND SENSITIVE SKIN používám ráda na dny, kdy se mi nechce klasicky odličovat a nebo je používám na čištění štětců či stírání "svočů". Dříve mi ale připadaly lepší. Nevím, zda pozměnili recepturu..

BALEA TAUCHMASKE BORN TO BE LAZY byla velice příjemná plátýnková maska, která ovocně a hezky voněla.

BALEA REINIGUNGS TUCHER MIT AKTIVKOHLE byly černo černé odličovací ubrousky, které jsem si kupovala v Německu. Zaujala mě právě černá barva. Ubrousky byly tvrdší, zezačátku velice málo vlhčené, skoro vůbec. Zhruba uprostřed balení začaly být vlhčené více a ke konci balení se to zlepšovalo. Odličovaly zezačátku hrozně, vůbec nic nešlo dolu a musel se hodně třít obličej. Ke konci balení šlo odličovat lépe, ale znovu bych si ubrousky zkrátka nekoupila. Byly na můj vkus opravdu hodně hrubé a tvrdé a půl balení bylo díky špatnému zvlhčení na prd.

BALEA SOFTE REINIGUNGS TUCHER MIT GRAPEFRUIT DUFT tyhle odličovací ubrousky mám už po několikáté, jsou fajn. Odličují dobře a vyhovuje mi i parfemace a malé balení, které si beru ráda hlavně na cesty. 


Znáte nějaký z těchto produktů? 


8 komentářů:

  1. Tak ty kapky na nízký tlak vyzkouším! Jinak grepové ubrousky taky používám a jsou super, kupuju si je furt dokola. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Kokosový olej je snad nejpraktičtější věc :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Ten samý kokosový olej si také kupuji. je skvělý jak na odličování, tak na vymazání plechu před upečením koláče :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Balea růžové ubrousky si beru na cesty i já, jsou super. Spotřebovala si toho za dva měsíce docela hodně, rozhodně víc než já :D Kokosový olej je perfektní na vaření :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)