pátek 10. listopadu 2017

BRANDNOOZ BOX ZA MĚSÍC ŘÍJEN 2017

Krásný pátek vám všem! A máme tu opět zelený box s jídlem. Jupí! A jak se mi obsah líbil tentokrát a jestli ho vyžiju, na to se pojďte teď podívat. 


Co se týče chipsů, jejich konzumaci jsem dost omezila. Tyto mi celkem chutnaly, nicméně jsou hodně olejovité. Mám raději chipsy, které jsou něco podobného jako Pringels, které nejsou tak moc mastné a jsou dělané z bramborové kaše. Nicméně jedná se opravdu o novinku, jelikož jsem je nikde neviděla. Drink pomeranč a grep byl chuťově dobrý, ale mohl by být více ovocný. Mám ráda ovocné nápoje s vysokým podílem ovoce. Čaj na žaludek a střeva se doma hodí. Chtěla jsem nějaký pořídit, ale už nemusím. Z toho mám opravdu radost! Hlavně bude fajn na ten přecpávací prosinec, že? Taky se už těšíte?


Ajvar jsem nikdy neměla a ani jsem nevěděla, o co se jedná. Nicméně je to kousek, který moc ráda zkusím a jsem na něj zvědavá! Tatarskou omáčku jím zřídka, ale přítel ji má rád. Dala jsem si ji dvakrát a chutnala mi. Zkrátka klasika v podobě Hellmanns! Nepostřehla jsem na chuti, že by byla light. Takže je chuťově dobrá a vyvážená. Co mě potěšilo hodně je špaldová mouka. Chci občas upéct něco zdravějšího a tak se mi tahle mouka bude opravdu hodit. Už se moc těším, až s ní něco vytvořím. Tyčinky od Corny známe asi všichni. Tuto novinku jsem však nikde neviděla. Jedná se o takové měkčí musli tyčinky (konzistencí mi to připomíná bebe naměkko), které jsou chuťově moc dobré. Za mě lepší, jak klasická Corny tyčinka. Sušené droždí se mi doma neztratí, jelikož často peču domácí pečivo. A když zrovna zapomenu čerstvé droždí koupit a nemám ho v ledničce, sáhnu po této variantě v prášku. 


V boxu byl ještě časopis, ale ten mě vůbec nezaujal, takže jsem ho vyhodila. Celkový obsah se mi líbil a určitě bych chtěla více zdravějších věcí, jako je třeba špaldová mouka a nebo nějaký bylinný čaj. 

Líbí se vám obsah? Co byste chtěli nejvíce? Co byste nevyužili vůbec?

____________________________________________________________________________________________________________________________

*Brandnooz box mi byl poskytnut v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu.

www.brandnooz.cz

10 komentářů:

  1. Já bych asi nevyužila ten čaj, jinak je obsah docela v pohodě. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Z toho všetkého by som asi využila tú vodu a múku! :D

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. V celém boxu mne nejvíc zaujala špaldová mouka :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych si dala ty chipsy, džus a čaj :) Droždí i mouka se určitě hodí. Též se snažím hodně péct.

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. obsah vypadá fajn, určitě bych to nějak využila :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)