úterý 7. listopadu 2017

DOPLŇKY DO BYTU - OBRAZY ze stránky PIXERS!

Krásné úterý vám všem! Jelikož mi před několika týdny přišla zajímavá nabídka spolupráce, která se týkala obrazů a já si byt stále zařizuji, rozhodla jsem se na spolupráci kývnout a tuto "službu" vyzkoušet. Stejně bych si nějaké obrazy časem sama pořídila, takže mi přišlo fajn, že vám budu moci i kromě ukázky obrazů sepsat své dojmy z nich a z celkového eshopu. Obrazy, které jsem si vybrala mi zaslala společnost PIXERS, kterou najdete na stránkách ZDE.

Co se týče eshopu, je krásně moderně zpracovaný a dobře se mi na něm vyhledávalo to, co jsem chtěla. Prohlédla jsem si kromě obrazů i tapety a nálepky. Některé mě zaujaly méně a některé více, jak to tak už bývá. Ale musím uznat, že kdybych si chtěla vytapetovat byt a nebo například někdy v budoucnu dětský pokoj (haha...), výběr tapet je zde rozmanitý a určitě bych si vybrala. Ale to ještě určitě neplánuju, takže nic..

Co se týče obrazů, chtěla jsem nějaké jednoduché v jemných barevných tónech. Především jsem vyhledávala bílou, černou, šedou a nebo kapku pastelové barvy. Mám ráda, když se obrazy hodí i po tom, co změním doplňky bytu a proto si taky pořizuju takové jednodušší a ne nějak výrazně barevné a křiklavé. Navíc mám ráda bílou barvu v interiéru, takže nebylo co řešit. Vybrala jsem záměrně troj-obraz, který chtěl přítel. Vždy básnil o tom, jak by si chtěl pořídit obraz na tři části a tak jsem si řekla, že mu určitě udělám radost, když objednám právě tento troj-obraz. Vybrala jsem obraz s bílou plochou, šedými vlnkami a mírně nafialovělým leknínem. Rozhodla jsem se ho umístit k němu do bytu, který si ale společně zařizujeme. Líbí se jak mě, tak i jemu. Je to vlastně foto obraz na plátně, který je přidělaný na dřevěné "konstrukci". Je opravdu barevně velice jemný a tlumený. Takže přesně to, co jsem očekávala. Určitě udělá parádu a jsem s ním velice spokojená. Pověsili jsme prostřední část níže a dvě krajní o malý kousek výše.



Druhým objednaným obrazem je slůně. Obraz je v černobílé barvě a vlastně ani nevím, čím mě zaujal. Ale zaujal mě a musela jsem ho mít. Opět je zpracování stejné, jako u předchozího. Vypadá velmi krásně a zajímavě, ale přitom jednoduše. Což jsem opět chtěla a hledala. 




Co se týče doručování, jsem spokojená. Vždy, když došlo ke změně, přišel mi oznamovací email. Při samotném doručování také nebyl žádný problém. Pán mi zavolal - nebyla jsem doma. Dohodli jsme se, že mi zásilku doručí nějaký z následujících dní, ale na jinou adresu, protože na té své jsem pár dní nebyla. Po zavěšení telefonu mi do několika minut volal, že mi to na tu jinou adresu stihne dovést ještě ten den, takže mi to dovezl. Vše proběhlo tedy v nejlepším pořádku a jsem s touto dovozní kurýrní službou spokojená. Snažil se mi vyjít vstříc, byl rychlý a příjemný.

Co mě zaujalo a pamatuju si to ihned ze začátku - po otevření balíčků jsem ucítila krásnou vůni dřeva, což miluju třeba i nového nábytku. Takže první dojem z otevírání byl skvělý! Zásilka byla zabalená kvalitně, takže si myslím, že by nebyla šance, aby se něco rozbilo. Vše bylo poctivě zadělané v bublinkové folii.

Pokud tedy sháníte nějaký ten obraz, určitě se na tuto stránku můžete podívat a myslím si, že z toho nepřeberného množství stylů a vzorů si určitě vyberete! Zajímavé jsou i obrazy, které jsou jenom se vzorem "mramoru". Myslím si, že pro dnešní dobu a slečny, které mají rády jednoduchý styl, to bude pecka!

Líbí se vám obrazy, které jsem si nechala zaslat? Nebo to není váš vkus?

8 komentářů:

  1. Krásné obrazy, líbí se mi oba dva :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se moc líbí ten první obraz, druhý je taky hezký, ale maličko na mě působí tak smutně :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když se na něj pořádně zadívám, tak možná trochu ano :)

      Vymazat
  3. Jéé tato nabídka mi přišla také. Ten obraz se slůnětem je krásný :) Trojobrazy se mi líbí také, ale spíše s nějakým zajímavějším vzorem O:)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Určitě od nich něco zkus, jsem vážně spokojená :)

      Vymazat
  4. Ten leknín je nádherný. Taky mám z tohoto e-shopu obraz a je moc krásný. Taky jsem byla spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)