pátek 3. listopadu 2017

ROSEGAL WISHLIST - co se mi na eshopu ještě líbí?

Krásný pátek vám všem! Jelikož jsem vám několik článků dozadu ukazovala produkty ze stránky Rosegal.com, se kterými jsem byla nadmíru spokojená, rozhodla jsem se vám ukázat ještě další kousky, které mě na stránce zaujaly a které bych si ráda pořídila. Bude se jednat o mix všeho možného, co jsem na stránkách objevila a co mě zkrátka zaujalo.

Už delší dobu jsem si chtěla pořídit nějaký batoh na léto na výlety. Bohužel klasické sportovní batohy se mi ani trochu nelíbí. Připadají mi spíš vhodné do školy a nebo pro kluky. A tak jsem se podívala sem, protože se zpracováním kabelky odtud jsem byla spokojená, tak jsem si řekla, že bych mohla být spokojená i se zpracováním batůžku. A zrovna jsem našla jeden jednoduchý, který se mi zalíbil. K batohu jsou navíc ještě nějaké dva kousky, které vypadají jako peněženka a pořadač na kartičky, takže super! V černé barvě a jednoduchosti se ještě chvíli budeme držet, protože dalším kouskem, který mě zaujal jsou ponožky s kočičkami. Ponožky doma mám samé černé a nebo bílé. S potiskem mám asi jen dvoje a nebo troje. A tak jsem si řekla, že jako oživení šatníku by byly fajn. Navíc teď prožívám hodně vážnou a pro mě důležitou chvíli, která se kočičky týká a i přesto, že tahle situace bohužel není úsměvná, chci mít něco s kočičkou i doma u sebe. Co mi v šatníku taky chybí jsou mikiny na doma. Mám pořádné snad jen tři, ale to opravdu jen na doma. Ven bych si je nevzala. Tahle mikča se mi líbila jak střihově, tak i barevně. 




V ponožkách jsem ještě našla tyto roztomilé kočičkovské, které jsou sice infantilní, ale jsou tak super, že jsem vám je musela ukázat! No nejsou roztomilé? Protože kabelka z Rosegal byla super, jak jsem psala již výše a i v minulé recenzi, chtěla bych si pořídit další. Tahle mini crossbody v šedé barvě mi přišla jako nejlepší varianta na běhání po městě. Jelikož už nějakou dobu nenosím obepnuté kraťasy, ale preferuju volnější, tyhle tygrované mi padly do oka. Tygrovaný kousek doma nemám ani jeden a i proto mě tenhle tak zaujal. Myslím, že k čistě černému tílku a balerínkám budou na léto perfektní! Poslední věc, která mě zaujala, jsou vycpávky do podprsenky, které bych si ráda dala do plavek, kde žádné nemám. Nic víc k tomu dodat asi netřeba. Zkrátka vycpávky.




Zaujaly vás kousky, které jsem tu ukázala?

9 komentářů:

  1. Mě se nejvíce líbí ponožky a kabelka. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna ten batoh mám :) i s těma dvouma dalšíma mini taštičkama, ale budu ho dávat ségře k narozeninám :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta jedna taštička je celkem na prd, jinak jsem spokojená :)

      Vymazat
  3. Líbí se mi ta mikina, začíná být už fakt aktuální, brr :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíce se mi líbí ta mikča! Je boží :) Stejně tak miluju ponožky s potiskem - dokáží skvěle oživit outfit.

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Mikina je parádní. Jinak, nějaký batůžek by se mi taky hodil.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)