sobota 16. prosince 2017

ROSEGAL - produkty ke spolupráci. Jsou opět dobré?

Krásnou sobotu vám všem! Dnešní článek se bude věnovat opět stránce Rosegal.com, jelikož jsem si mohla vybrat další produkty. Z toho jsem byla hodně nadšená, protože ráda zkouším nové kousky. Jelikož mi zatím vše z tohoto eshopu vyhovovalo a vše využívám, byla jsem moc ráda za novou nabídku spolupráce. Zdá se mi, že jsme s Rosegalem navázali jakousi dlouhodobější spolupráci a mám stále šanci si vybírat nové a nové kousky, což je skvělé. Dnes vám ukážu co jsem si vybrala naposled a v nějakém dalším článku bude jakýsi wishlist, protože mi čínské eshopy nabídly další nabídku, ovšem tentokrát si mohu vybrat ještě mezi jedním eshopem, takže zvažuji, který to bude. Ale určitě o nic nepřijdete. Kousky jsem záměrně neukazovala na sobě, jelikož jestli sledujete má videa, uvidíte je v nějakém z nich. Můžete se těšit!

CHRISTMAS DEALS
Mimochodem, na Rosegal.com probíhají Christmas deals 2017 neboli slevy jelikož jsou Vánoce. Pokud byste si něco hezkého chtěli pořídit, mrkněte na mé předchozí recenze a třeba něco v těchto Christmas 2017 Rosegal akcích ulovíte :)

Jako první jsem chtěla batůžek na letní výlety. Batoh nemám ani jeden a chtěla jsem nějaký ten elegantnější a "hezčí", zkrátka ne sportovní. Nakonec mi padl do oka jednoduchý černý koženkový batůžek s jemným orámováním na jeho víku a dvěma visacími střapečky. Vyhovuje mi jednoduchá černá barva, která se bude hodit ke všemu. Co se týče kvality, je upřímně slabší, než jsem si původně myslela. Je to taková igelitová koženka. Ale na druhou stranu mi to nevadí, protože batůžek se nejspíše stejně nošením na nějaké tůry poničí a na těch pár dní v roce bude dostačující a fajn. K batůžku byla naprosto divná peněženka, kterou teda určitě nevyužiju, je to jen placka. A pak pořadač na karty, který využitelný je.

6/10





Druhým kouskem jsou obyčejné tygrované kraťásky na gumu, které jsem chtěla hlavně kvůli tomu, že jsem ze šatníku vyřadila všechny obepnuté kraťasy. Už se mi nějak přestaly líbit a ráda nosím tyto volnější a pohodlnější. Tygrovaný vzor v šatníku nemám vůbec a když jsem si představila tyto kraťásky s klasickým černým tílkem a černýma balerínkama, bylo jasno. Je to takový umělejší materiál, ale jeden z těch lepších. Zpracované a ušité jsou pěkně. Líbí se mi střih i vzor a barvy. 

9/10



Vycpávky do plavek nebo do podprsenky, jak chcete. Mají takovou umělohmotnou blbost, díky které si do nich můžete napustit vzduch. Takže i přesto, že jsem je chtěla do plavek, spíš budou jen v případě, když nepolezu do vody a nebo do té podprdy. Přijdou mi fajn. A jsou z příjemného materiálu.


9/10


Dalšími kousky byly ponožky. Objednala jsem si jedny síťované s kočičkou a pak klasické opět se vzorem kočiček. Jelikož doma jednu kočičí rošťandu máme, kočky jsem si zamilovala. Oboje ponožky jsou kvalitně zpracované a jsou vyrobené z příjemného materiálu. Líbí se mi barvy i potisk a nosí se mi dobře. 



10/10



Předposledním objednaným kouskem je mikča se zimním potiskem. Ta mi sedí pěkně, zpracovaná je kvalitně. Když přišla, tak trochu smrděla "činou". Nicméně to za chvíli vyčichlo. Jediné, co mě zarazilo je to, že přišel barevný potisk. Na obrázku byl potisk bílý a došel červeno bílý. Na fotce to bohužel není vidět, ale v reálu je potisk opravdu hodně načervenalý. Z tohoto důvodu dám dolu nějaké ty body. Jinak se mi nosí fajn a je příjemná.

MIKČA: https://www.rosegal.com/sweatshirts-hoodies/christmas-snowflake-letter-print-hoodie-693163.html?lkid=11304347

6/10



Úplně posledním kouskem je mini kabelka, kterou jsem chtěla, protože mám mini jen černou, ale jinou barvu ne. Vybrala jsem si tedy šedivou s bambulkou, která se ale dá odepnout, takže kabelka může být na léto bez ní a v zimě s ní. Teď na zimu jí většinou nosím s bambulkou. Kabelka nebyla žádným překvapením. Je zpracovaná nádherně, jako jsem u tohoto eshopu zvyklá. Akorát mě mrzí, že zevnitř není ani jedna kapsička. Jinak je krásná jak tvarově, tak i materiálově.


9/10



Jak se vám kousky líbí? Co byste využili a co naopak ne?

10 komentářů:

  1. Úplně stejný baťůžek jsem tam objednala ségře :). Sice není extrémně kvalitní, ale na 1. sezónu bohatě stačí :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se hrozně líbí kabelka. Jen já bych potřebovala právě tu černou. Mám různé barvy kabelek a černou žádnou. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí ta poslední kabelka :) Je krásná a ta mikča je taky super :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)