pondělí 18. prosince 2017

WISHLIST - ROSEGAL - ANEB VYTOUŽENÉ PRODUKTY!

Krásný den vám všem!

Dnes jsem pro vás připravila článek, který jsem vám v tom minulém zmiňovala, aneb wishlist toho, co bych si z Rosegalu nechala ráda zaslat na otestování. Vybírala jsem ještě mezi jedním čínským eshopem, ale jelikož je mi Rosegal opravdu sympatický, zůstala jsem nakonec u něj a vybrala si kousky, které jsem si sama chtěla už delší dobu pořídit a které se mi líbily. Jsem zvědavá na váš názor, co na dané kousky řeknete a zda se vám budou líbit také :) 

Jako první jsem chtěla hrozně moc vyzkoušet "ocas mořské panny" aneb deku, do které se navlečete a je z vás kouzelná mořská panna. No jo, větší blbost nikdo vymyslet nemohl. Ale obdivovala jsem to od první chvíle, kdy jsem to viděla, tak to jsem prostě vážně musela mít. A když jsem měla tu možnost, no řekněte..



Jako druhé jsem si vybrala klasické šedo-černé šortky, které bych chtěla v létě nosit na doma, na cvičení a nebo jen tak ven na procházku. Není na nich asi nic zvláštního. Jsem zvědavá na materiál a na to, jak mi sednou!


Třetím kouskem je overal pro dospělé - pyžamo. S podobným potiskem mám i župan, akorát v sytější růžové. Nechtěla jsem infantilního jednorožce či pandu a tak jsem si vybrala tenhle jednoduchý bílo růžový overal, na který se moc těším a doufám, že bude měkoučký a pohodlný. Hodil by se mi zrovna na tyhle chladné noci, tak budu doufat, že dojde co nejdříve!



A jako poslední jsem si vzala jeggíny, které nosím v poslední době velice ráda. Nesnáším sice legíny a odkrytý zadek a proto se ho snažím mít vždy zakrytý tričkem, svetrem či cardiganem a nebo něčím zavázaným okolo pasu. Na tyhle konkrétně se moc těším a kdyby měly barvu jako na obrázku, byla bych velice potěšena! 



LÍBÍ SE VÁM, CO JSEM SI VYBRALA?

8 komentářů:

  1. Ten overal je krásný a ten ocas je sice ptákovina, až je to skvělý :D
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí ty jeggíny :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jegginy se mi líbí nejvíc a ty rybí ocasy mě naopak nezaujaly vůbec, viděla jsem je už u několika blogerek na wishlistu, ale mě to teda obchází (zatím) :D.

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)