úterý 30. ledna 2018

PRÁZDNÉ OBALY JSOU TADY! A TENTOKRÁT I SE SPOTŘEBOVANOU KOSMETIKOU DO DOMÁCNOSTI / LEDEN 2018

A je to tu! Nevěřím tomu, ale první měsíc roku 2018 je skoro celý za námi. Uff. Vážně to uběhlo tak rychle? Před chvílí jsem balila dárky, pekla cukroví a chystala vánoční výzdobu. Momentálně je jedna hodina ráno a já sedím u počítače a přemýšlím nad tím, jak je vlastně vůbec možné, že ten čas tak neuvěřitelně letí. Je vůbec možné, že za "chvíli" budu sedět venku na dece a slunit se? Budu vzpomínat na tento moment, kdy jsem seděla do rána u počítače, byla mi zima, takže jsem si vyštrachala jednu z posledních dek, jelikož jsem všechny ostatní vyprala a suší se.. a budu opět přemýšlet nad tím, jak to vlastně mohlo tak rychle uběhnout. Je v tom určitě nějaká magie, jinak to není možné. Připadá mi, že čím dál starší jsem, tím víc ten čas letí. Za oknem se tak trochu honí čerti, jelikož prší a do toho fouká. Tahle zima není nějak extrémně mrazivá a jsem za to vlastně i ráda. Protože minulý rok jsem v mínus dvaceti málem umrzla. A to doslova!

Vraťme se ale k tématu článku, kterým jsou spotřebované produkty. Za měsíc leden jsem spotřebovala pěknou várku produktů, tak bych vám o nich něco málo opět povyprávěla. Rozhodla jsem se článek tak trochu vylepšit a dát do něj i spotřebovance, které se týkají "kosmetiky" v domácnosti. Spousta z vás, kteří mě sledujete, máte vlastní domácnosti. Nebo se chystáte je mít. A myslím si, že to může být takový fajn tip právě pro vás, co se vyplatí a nebo naopak nevyplatí koupit. Já sama bych tento krok na blogu někoho jiného ocenila a co baví mě, to ráda prezentuji i já sama, takže uvidíme, jak se vám to bude líbit! A já věřím, že bude!


Prvním spotřebovancem se stal krém od značky Sephora, který jsem měla vyhlédnutý už delší dobu. Plná částka se mi za něj dávat nechtěla. Obzvlášť když jsem nevěděla, jak mojí pleti sedne. Tak jsem se podívala na bazar a našla ho tam za směšnou částku - a jen jednou použitý. Krém jsem si tedy zakoupila a vyzkoušela. Musím uznat, že jsem se vůbec nemusela bát. Tento krém je jeden z nejlepších - (když tak nad tím přemýšlím, tak asi úplně nejlepší) - jaké jsem kdy na svou pleť měla možnost vyzkoušet. Má neuvěřitelně výbornou a příjemnou texturu. Velice příjemně se nanáší na pleť. Dá se ihned rozetřít. Nezanechává žádný mastný a nepříjemný povlak. Přesto na pleti zanechá vyživenou stopu a neuvěřitelně příjemný pocit. Hydratuje velmi dobře, nicméně na extrémně vysušená místa je třeba použít něco trochu více výživnějšího. Makeup vypadá s krémem o 80% lépe, než s jakýmkoliv jiným krémem. To jsem zjistila hned druhý den, co jsem ho měla na sobě. Za mě krém nemá konkurenci. A to hlavně pro mou mastno-smíšenou pleť. 

Nivea dvoufázový odličovač mě lákal také velice dlouhou dobu. Vlastně ani nevím proč. Co se týče odličování, nebyl nic moc. Tamponek s produktem jsem musela na oku držet dlouho a stejně vše dolu nedostal bez drhnutí. Sundavala jsem s ním zejména oční makeup. Na můj vkus byl až moc olejovitý. Nedělal nic zázračného a nedělal pořádně ani to, co slibuje. Za mě ne. Další balení bych si nepořídila.

Krém od Neostrata jsem měla možnost vyzkoušet díky Glanc boxu. Krém měl zvláštní parfemaci-neparfemaci. Jak to jedna blogerka pojmenovala, voněl jako nemocnice a lékaři. Nic příjemného. Co se týče účinků, nic nedělal. Ani pořádně nehydratoval. Nechápu jeho přemrštěnou cenu. Za mě to je propadák.

Bepanthen je za mě velký objev. Do nějaké objednávky na internetu jsem přihodila vzorek. Jen tak, ze srandy. Že ho na něco využiju. A jelikož jsem v zimě měla na obličeji dost vysušená místa, zkusila jsem krém na ně. Opravdu jsem nevěřila svým očím, když jsem se druhý den ráno líčila a pleť byla o takových 75-85% lepší. Opravdu silně hydratuje a vyživuje, na pleti je příjemný a to i přesto, že zanechává mastnější film.Stačí ho málo a udělá divy. Zkuste a přesvědčte se sami.

Alverde růžová voda byla velmi příjemná voda ve spreji na osvěžení, ale i fixaci makeupu a nebo dočištění pleti. Multifunkční produkt, který bych určitě doporučila. Mám tyto vody ve spreji velice ráda.

Bílý jíl od Saloos je skvělá pleťová 100% přírodní maska, kterou jsem ráda používala. Je jemnější, než čistý zelený jíl od této značky. Jemněji pleť pročistí, detoxikuje a perfektně ji rozzáří. Jediné co mi vadilo, že když maska zasychala a já se hýbala a nebo mluvila, tak z obličeje opadával bílý prach a to v docela dost silné míře. To bylo celkem nepříjemné. Co se týče účinků, nemohu vytknout vůbec nic. Jsem spokojená!


Odlakovač od Isany mě nemile překvapil. Nehorázně moc vysušoval kůži na rukou. V místech, kde jsem tamponek s odlakovačem držela a odlakovávala, jsem měla hrozně vysušená místa. Nehty i kůže okolo nich byla taktéž vysušená a nepříjemně vrzala, což úplně nesnáším. Odlakovávací schopnosti nic moc. Za mě ne-e.

Taft lak na vlasy byl fajn. Kupovala jsem ho za nějakou směšnou cenu v Německé drogerii. Laky na vlasy mi vydrží hodně dlouho a i tento vydržel. Chtěla jsem po něm pouze fixaci vyžehlených vlasů, což zvládal. Byla jsem tedy spokojena.

Batiste suchý šampon je výrobek, ke kterému nemám moc co dodat. Fajn věc na dny, kdy nestíháte mýt vlasy a nebo je chcete jen nějak oživit, dodat jim objem a nebo chcete pohltit nějaký nevábný zápach ve vlasech a to třeba z hospody. Určitě se hodí, mít ho doma v záloze!


Alverde baby cold crem je velmi výživný a hutný krém na dětskou pokožku. Já ho využívala hlavně jako výživný krém na ruce. Trochu trvalo, než se rozetřel a vstřebal. Hodně dlouho trvalo, než se do rukou vsáknul. Pokud ho chcete používat na ruce, používejte ho určitě na noc a nebo v čase, kdy nemusíte na nic sahat. Jinak budete mít vše ulepené. To mi věřte. Hydratoval tak středně. Vůní jsem nebyla nijak ohromena, ale chápu, že je to přírodní produkt a hlavně, že je pro děti. 

Trend it up lesk na rty je produkt, který bych ráda pasovala za nejpříjemnější lesk na rty, jaký jsem kdy měla. Díky aplikátoru se štětečkem se dá skvěle nanášet. Navíc má přirozenou a krásnou barvu. Rty neslepuje. Má tak božskou texturu, že vůbec nelepí. Naopak jsem musela neustále třít rty o sebe, jelikož byly s leskem hebké a vláčné. Mám pocit, že dokonce i hydratoval. Skvělý produkt!

Balea peeling jsem si koupila v domnění, že si budu často peelingovat pokožku. Ale nebaví mě to. Takže to dopadlo tak, že jsem peeling chtěla přenechat někomu jinému. No pak jsem si řekla, že ne, že ho spotřebuju, když už jsem si ho koupila. Měl příjemnou vůni. Zajímavou brčálovou barvu a opravdu hrubá solná zrníčka. Pokud máte citlivou pleť, nic pro vás. Pokud vám nevadí opravdu hrubý peeling, bude to pro vás top produkt. Navíc zanechal pokožku jemnou a hydratovanou a to díky obsahu oleje. Je to super produkt, nicméně i tak mě nebavilo, ho používat. Účinkami však doporučuji na sto-pro!

Catrice HD makeup všemi opěvovaný makeup. Za mě je to makeup jednoduše - průměrný. Měl střední krytí. Ale zato příjemný a přirozený odstín.(pokud si ho ovšem na obličej nenalijete tunu, jako většina beauty blogerek) Díky kapátku se dal poměrně snadno aplikovat. Dal se zapracovat prsty, houbičkou i štětcem. Bohužel hodně zvýrazňoval suchá místa na pleti, což mi vadilo. 


No a tím bychom skončili s produkty co se týče takové té klasiky a teď tu mám navíc produkty do domácnosti, které jsem v úvodu článku zmiňovala.

Ubrousky z DM jsou můj opravdu velký objev! Překrásně vonící ubrousky, které jsou skvělé na úklid. Čistila jsem s nimi, utírala prach, utírala podlahu, utírala skleněné plochy. Zanechávaly opravdu parádní vůni a byly skvěle vlhčené a funkční. Půjdu určitě pro další balení.

Vademecum pasta byla taková průměrná. Mám oblíbenou trochu jinou od této značky. Tato se dala, ale znovu bych pro ni cíleně nešla. Ničím mě neohromila. Nicméně dásně mě po ní nebolely.

Pasta pro elektrické kartáčky byla taková klasická a trochu hutnější pasta. Opět průměr. Chuť pasty nic moc a svěžest skoro nic, než moc. Nic světoborného na ni nevidím a nemám potřebu kupovat znovu. 

Silan aviváž voněla nádherně. Oblečení po ní taky krásně vonělo - ale pouze po vyprání. Dále už nějak moc nevydržela. Z oblečení jsem ji ve skříni skoro vůbec necítila. Škoda.

Balea mýdlo na ruce to je už klasika. Levné mýdlo s pěkným obalem, příjemnou vůní, které nějak moc nevysušovalo, dobře pěnilo a mělo pěknou barvu. Z rukou bylo cítit i po umytí.

Vlhčený toaltní papír v cestovním balení má luxusní a překrásnou vůni. Ubrousky jsou vlhčené velice dobře a jejich povrch je příjemný. Za mě super výrobek! Opět kupuji neustále dokola a jsem spokojená.



Tak co vy na to? Líbí se vám mé spotřebováno za leden? Pochlubte se, co z produktů znáte a nebo co vás zaujalo! Líbí se vám dodatek ve formě kosmetiky do domácnosti?

Děkuji předem za vaše komentáře a ohlasy. Moc mě v poslední době těší vaše aktivita na blogu!! Jsem za to moc vděčná!



20 komentářů:

  1. Ahoj Moni, určitě je super že přidáváš i produkty do domácnosti :) ty ubrousky z DM si koupím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky, taky mě nalákaly ty ubrousky, takže je určitě vyzkouším:-) Já jsem ten peeling od Baley milovala, peelingy, to je moje:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle články mám snad ze všeho nejradši. Hodně jsi mě nalákala na ten krém od Sephory a lesk na rty Trend it up. Já si od Isany pravidelně kupuji jejich odlakovač s výtažkem z mandlí, který je v obřím balení, stojí pár korun a funguje výborně. Makeup od Catrice taky používám a moc mi vyhovuje. Jinak taky nejsem typ na peelingy, nebaví mě to a je to pro mě jen další relativně zbytečný krok v péči o tělo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super, že jsi přidala i věci do domácnosti. To Balea mýdlo mám akorát načnuté a krásně voní po medu. Celkově jsem si tyto mýdla velmi oblíbila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Batiste suché šampóny mám moc ráda, ale často ho nepoužívám jen, když to je opravdu nutnost :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Aj mne január ubehol neskutočne rýchlo. Možno preto, že som mala skúškové, takže polovicu mesiaca som si ani naplno neužila :D
    A čo sa týka spotrebovaných produktov, tak na ten Catrice makeup som si robila zálusk, lebo som naňho čítala len samé chvály, ale nikto nenapísal, že zvýrazňuje suché miesta, s ktorými mám momentálne veľké problémy :/
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý má jinou pleť. Třeba by ti to nedělal, ale mě to tedy dělá.. :)

      Vymazat
  7. Dvoufázový odličovač mi také nevyhovoval. Byla jsem po něm šíleně mastná. Mnohem lepší jsou micelárky, ty kupuji spolu s těmi od Astridu docela často :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  8. Batiste suché šampóny jsou jedny z nejlepších, tedy mi alespoň přijdou a ke Catrice jsem si teď našla cestu, po koupení rozjasňovače a pudru, jsou teď celkem srdcovka ! :D:)

    OdpovědětVymazat
  9. Alverde vodu chcem určite vyskúšať, super, že ti vyhovuje, uvidíme, aká bude recenzia u mňa. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)