pondělí 5. února 2018

BRANDNOOZ BOX - LEDEN 2018

Na začátek týdne tu pro vás mám recenzi brandnooz boxu za měsíc leden 2018. Na úvod musím zmínit, že tento box se mi poměrně líbil. Bylo v něm sice méně věcí, ale zato věci, které jsem využila. Bohužel mě taky pár věcí naštvalo.. a co, to se dozvíte za chvilku.

MCOZI PRAŽENÉ ŠKVARKY 49 Kč
Hodně tvrdé a křupavé vepřové škvarky. Chuťově jsou opravdu vynikající. Nicméně mi poměrně vadila jejich tvrdost. Přítelovi však nadmíru chutnaly.

AMYLON BIO RÝŽOVÝ PUDING SE SKOŘICÍ A JABLKEM 23,90 Kč
Ráda vyzkouším! Nikdy jsem snad rýžový puding neměla. Navíc se mi trefila do chutě i příchuť jablka a skořice, to já můžu.

LAYS OVEN BAKED 24,90 Kč
Chipsy skoro nejím, ale tyto mě, přiznám se, velice zaujaly. V době kdy jsem chipsy jedla hodně, mi velice chutnaly ty vroubkované a hlavně se smetanovo - sýrovou i bylinkovou příchutí. Možná proto mě ten obal tak nějak donutil, abych vyzkoušela. No dopadlo to tak, že jsme je snědli na posezení s přítelem u filmu. Opravdu dobré, křupavé, hodně dochucené a hodně slané brambůrky s výbornou bylinkovou příchutí. Určitě nebyly nejzdravější, i když výrobce udává o 50% méně tuku, tím kořením a různými glutacosivěcmi si myslím, že to bylo plně nahrazeno.. :D Nicméně byly opravdu chutné!


NESTLÉ FITNESS CEREALIE 89,90 Kč
Z tohoto produktu jsem docela zklamaná i nadšená zároveň. V boxu se již jednou nacházel a tak nevidím důvod, proč je tam znovu? Co mě těší je alespoň to, že mi cereálie velice chutnaly. Ale je opravdu škoda, že box nebyl obzvláštněný něčím novým a zajímavým..

ARAX BIO BŘEZOVÁ ŠŤÁVA 32 Kč
Voda s příchutí březové šťávy, která nebyla skoro vůbec sladká. Chuťově byla jemná a příjemná. Určitě super pro někoho, kdo má rád nesladké a osvěžující pití. 

ADRIANA CELOZRNNÉ TĚSTOVINY 36,90 Kč
Produkt, ze kterého mám radost! Celozrnné těstoviny si kupuju ráda, i když ne pravidelně. Celozrnné špagety mi velmi chutnají, tak jsem ráda, že budu moci vyzkoušet další!

MAGGI SNACKITO THAJSKÁ KARI ČOČKA 29,90 Kč
Výrobek mi přišel bohužel natržený a rozsypaný, ale něco v něm zbylo. Kari nemám ráda, takže tohle si udělá k jídlu přítel, který kari miluje a myslím si, že bude spokojen.

V boxu byly navíc časopisy. Za mě - o ničem. Co mě naštvalo docela hodně bylo to, že k dětskému časopisu byl jakýsi vitamínový bonbon. Snědla jsem ho ihned po otevření časopisu. Dva dny na to mi přišel na email vzkaz od brandnooz, že se omlouvají, ale že byl vzorek vitamínu prošlý. Ať ho nekonzumujeme. To vážně brzo. Koukla jsem se na sáček, který jsem ještě vyhrabala v koši a málem mě kleplo. Datum spotřeby 2015? To jako vážně? Časopisy jsou v boxu vážně k ničemu. A ještě tam nechají bonbon, který je dva roky prošlý. Tak to už je vážně moc. Myslím si, že by se měli tvůrci boxu zamyslet. Necpat tam nesmyslně časopisy a nesmyslně prošlé věci - v časopisech. Omluvu chápu - bylo to slušné a dá se to pochopit. Ale v poslední době mi přijde, že se stává čím dál více chyb ohledně Glanc boxu a i Brandnooz boxu.. tak nevím co si o tom myslet..


Jako produkt navíc za body jsem si vybrala pizzeti, které nám chutnaly. A za doporučení boxu kamarádce jsem já (i ona) dostala Avanti Royal. Což je fajn dárek. Buď si ho doma nechám na nějakou oslavu a nebo ho podaruji dále.

KLADNĚ HODNOTÍM 
+ více zdravějších věcí (březová šťáva, celozrnné špagety, rýžový puding)
+ pěkný dárek za doporučení boxu
+ celkově povedený obsah
+ omluva za prošlý vitamín

NEGATIVNĚ HODNOTÍM
- v boxu nebyla "sláma" a slyšela jsem, že více lidem přišlo něco poškozeného.. nechápu, proč tam nebyla..
- vysypaný produkt (maggi čočka)
- znovu stejné cereálie, nechápu logiku..
- dva roky prošlý vitamín jako příloha časopisu.. nechápu, jak to někdo zkrátka nemohl zkontrolovat..
- časopisy k ničemu, za mě nezábavné a jsou tam zbytečné



Líbí se vám obsah lednového boxu? Měli jste ho také?

* Brandbooz box mi byl poskytnutý v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu
www.brandnooz.cz


6 komentářů:

  1. Hmm ty škvarky by chlapovi asi taky chutnaly :-) já si nedávno koupila ty chipsy od Lays, ale ještě jsme je neotevřeli, tak jsem na ně zvědavá :-) celozrnné špagety kupuji už dlouho, ty obyčejné už vůbec. Ale většinou koupím co zrovna mají, od Adriany jsem tuším že neměla. Tento boxík by se mi zrovna líbil, až na ty časopisy teda :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Tento box je nejlepší, co jsem za hodně dlouhou dobu viděla, ale ani přes toto bych ho nechtěla.

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Jako je skoda ze tam byly ty cerealie dvakrát, ale to by mi zrovna nevadilo, mam je rada. To Avanti je super, aspoň něco. Ale to ze ti přišel ten sáček natrhly, tak to je skoda, ale docela mi prijde desny ten prošly vitamin, to si nemůžou dovolit tohle, aspoň ze ti po něm nic nebylo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, asi by bylo, kdybych to věděla :D tak bych si to určitě vsugerovala :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)