středa 14. února 2018

JAKÉ LETNÍ KOUSKY JSEM SI VYBRALA NA ZAFULU?

Krásnou středu vám všem! Delší dobu jsem se neozývala a to hlavně díky tomu, že jsem měla hodně práce. Včera večer jsem si konečně našla chvilku a rozhodla jsem se, že si sednu k článku. Jelikož už všichni víte, že mám spolupráci s čínskými eshopy a že jsem z ní nadšená, chtěla bych vám dnes představit další kousky, které by mi měly dojít. Vybírala jsem je včera večer. Rozhodovala jsem se docela dlouho, co vyzkoušet. Lákaly mě bundičky, ale nejsem si vůbec jistá velikostmi. Tak jsem nakonec vsadila na klasiku. Musím ale uznat, že i když nosím S, objednala jsem si vše ve velikosti M. Ty míry se mi tam zdály nějaké malé. Tak doufám, že to nebude nějaké plandavé a volné. Jinak jsem jednoduše v pytli!

Na Zafulu (Zaful fashion), kde jsem si kousky mohla vybrat, mají momentálně velké akce na spodní prádlo neboli - Valentine´s underwear - slevy. Já jsem si spodní prádlo ale nevybrala. A to z toho důvodu, že jsem si nakoupila nějaké pěkné na Aliexpress, což jste určitě viděli i v jednom z mých videí. Rozhodla jsem se proto využít nabídky na další spolupráci a koupit si nějaké ty letní kousky. No a jaké jsem nakonec vybrala?

Minulé léto jsem si velmi oblíbila bodýčka. A tak jsem si řekla, proč ne. Vybrala jsem si jedno s květinovým vzorem, které mi přišlo zajímavé a originální. Druhé body je v rudé barvě a pevně věřím, že to nebude klasická červená, ale opravdu rudá až vínová. Na fotce působí velmi pěkně a sexy.


Poté jsem si vybrala (pro změnu :D) další body. Tentokrát v bílé barvě. Původně jsem chtěla něco hezčího na léto na spaní a tohle jsem našla v kategorii spodní prádlo. Tak uvidíme. Ale vypadá super i na ven, takže podle materiálu usoudím, na co se bude hodit víc. Zda do postele a nebo ven. Poslední kousek, který jsem si vybrala jsou pohodlné a volné kraťasy. Přestala jsem úplně nosit jeanové kraťasy. Pamatuju si, že jsem nenosila jiné, než ty. Nicméně mi přestaly být pohodlné. Minulý rok jsem začala nosit právě kraťasy volnější a tak tento rok hodlám pokračovat. Tyto mají zajímavou barvu a myslím si, že s černým nebo bílým tílkem budou skvělé!



Tak co, líbí se vám kousky, které jsem si tentokrát vybrala? Určitě mě potěší, když  mi dáte vedět, co se vám líbí nejvíc a co naopak třeba nejmíň. Myslím si, že kraťasy zrovna nebudou pro každého, ale mě velice zaujaly hlavně barvou. Takovou v šatníku ještě nemám. Ale musím uznat, že nejvíc se z této objednávky těším na černo-květované body! Už aby tu bylo!

Jaký kousek se vám líbí nejvíc?


20 komentářů:

  1. Na Zaful majú fakt super kúsky, mne sa veľmi páčia tie body to čierne je krásme <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ty kraťasy jsou krásné. Taky je mám raději, když jsou volnější. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné věci sis vybrala, úplně dělané na letní večery :) Moc se mi líbí květinové vzory, takže se mi líbí všechny čtyři kousky :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké to je, ale nemám dobrou zkušenost s nakupování oblečení takhle na dálku :D raději vinted když už, tam nakupuju docela dost =)

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné věci sis vybrala :)

    OdpovědětVymazat
  6. To černé body je moc hezké :-) nikdy jsem vlastně ani žádné nezkusila...
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Změnila jsem blog, takže píšu znovu :) mám hrozně ráda tvoje videa na youtube :D jen mi chybí deníky jídla, už dlouho nebyl..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, není čas a když je, tak zas nějaký jiný problém :D ale bude, neboj!

      Vymazat
  8. No opravdu celkem pěkné kousky sis vybrala :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)