čtvrtek 1. března 2018

BRANDNOOZ BOX - ÚNOR 2018

Krásný den vám všem! Omlouvám se, že jsem se tu delší dobu neukázala, ale měla jsem celkem dost povinností na práci a na blog nějak nezbyl čas. V březnu to chci ale všechno napravit a začít přidávat nové články pravidelně, takže se máte na co těšit! Dnešní článek bude věnovaný brandnooz boxu za měsíc únor 2018 a opět bude o shrnutí mých dojmů a pocitů z boxu. Tak jdeme na to!

V boxu se nacházelo:
  • Korunní mango - velké + malé balení
  • Lipton čaj na trávení
  • Babiččina volba - celozrnná špaldová mouka
  • Dr.Oetker - rýžová CHIA kaše
  • Mentos žvýkačky 2x
  • Racio - silouette
  • Káva v plechovce
  • Margarín

Z tohoto obsahu jsem byla docela zklamaná. Nechápu, proč jsou v boxu dvě velikosti té samé věci - korunní MANGO..? To jsem upřímně vůbec nepochopila. Zbytečnost. I jemně perlivé malé balení bylo perlivé hodně, takže to mě zklamalo jako druhé.. i když jsem se těšila na jemně perlivou vodu, dočkala jsem se hodně perlivé vody. Bohužel. Nicméně to není chyba boxu, ale výrobce, to je jasné. Z boxu mě docela potěšila rýžová kaše, čaj, silouette a mouka. Nicméně mouku bych do boxu už nedávala, bylo toho až až.. Mentosky žvýkačky se hodí vždy. Kafe nepiju, tak jsem ho poslala dál příteli. Ten mi mimochodem zrovna v momentě, kdy jsem psala článek (on to nevěděl) - volal a řekl mi, že až budu psát recenzi ať napíšu, že to kafe bylo odporné. Takže cituji jeho slova. Margarín mi přijde už v boxu stejně mimo jako kečupy, hořčice, mouky a další opakující se věci. Ano, na jednu stranu - doma to využiju. Ale tohle opravdu nechce dostat někdo, kdo si za box zaplatí plnou částku. To si snad může koupit sám. 

Bohužel opět musím konstatovat to, že mi přijde, že boxy jsou zase do háje. V obsahu není nic zajímavé. Samé mouky, pití, ramy, margaríny, čaje, kečupy.. stále dokola. Opravdu a upřímně - kdybych si box objednala za plnou cenu a byl to třeba můj první - z tohoto obsahu bych byla velice naštvaná. Chtěla bych nějaké novinky a dobroty, co si sama v obchodě nekoupím. A místo toho bych našla tohle. Škoda.


Navíc byl v boxu časopis - za mě opět zbytečnost - nicméně alespoň je zajímavý a dá se číst. Za body jsem si pak objednala dvě sušenky CORNY Flapjack.


Prosím, zamyslete se trochu nad obsahem boxu. Kdybyste vy byli na druhé straně a objednali box poprvé za plnou cenu - a našli tohle - byli by jste spokojení? Já myslím, že ne. Mě to až tak moc nevadí, když z box plnou cenu neplatím a tak nějak počítám se vším a většinou věci rozdám dál a nebo spotřebuji v domácnosti. Ale myslím si, že box by měl být o takových věcech, které si běžně nekupujeme. O věcech zajímavých, nových a takových, které nás nalákají. A ne o tomhle. Zklamání. Velké zklamání. A to jsem se tak moc těšila.

Za mě tento box hodnotím bohužel pouze 1,5/5
(1 nejméně - 5 nejvíce)

A jak se líbí vám tento obsah? Nevadilo by vám dát za něj plnou cenu?

* Brandbooz box mi byl poskytnutý v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu
www.brandnooz.cz

8 komentářů:

  1. No, asi bych si to nekupovala. Ale teď mám docela chuť na tu rýžovou kaši, jednou jsem si to koupila a zachránilo mi to ráno život. :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Když se nad tím tak zamyslím, máš pravdu. Za plnou cenu je to slabota. Já tento box nekupuji, ale kdybych bydlela v ČR, šla bych do toho druhého, nového boxu. Nevím, jak se teď přesně jmenuje, super box?
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tento obsah je podle mě propadák. Osobně bych si ho nekoupila, máš pravdu je to pořád to samé ..
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím jaká je plná cena, ale jak píšeš - být člověk, který si toto koupí prvně, tak bych byla vážně hodně nešťastná. Podle mě tyto věci jsou od značek, které se chtějí zviditelnit a pro firmu, která boxy zprostředkovává je to dobře placená reklama. Ten časopis mě tedy rozesmál... :D

    Jen malé doporučení pro Tebe... Povolila bych přidávat komentáře i lidem, kteří nemají výše vypsané profilové účty, ale blog/web. :-)

    Vím, že reklamy nemá nikdo rád, ale moc ráda bych Tě pozvala ke mně na Instagramový profil @outcryblog , kde právě probíhá soutěž o sypané čaje a na konci měsíce bude probíhat další o brože bypolak. :-)

    www.outcryblog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já kdybych to koupila poprvé, taky nejsem nadšená. Ale za tu cenu, mi to ani nevadí. Nicméně dríve byly boxy lepší, za tím si stojím.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)