pondělí 19. března 2018

PIGGY PAINT - laky na nehty s dobrým složením?!

Krásný začátek týdne vám všem! Jelikož v poslední době ráda hledám nějaké přírodnější kousky kosmetiky (..ale ne, nestává se ze mě nadšenec pouze a jenom přírodních produktů, nebojte), chtěla jsem vyzkoušet také nějaké přírodnější laky na nehty. Přírodnější lak na nehty zní divně. Tak to napíšu jinak. Laky na nehty s lepším složením. Když jsem si na internetu četla o lacích na nehty a jejich škodlivosti, nestačila jsem se divit. No a tak jsem se dala do hledání nějaké značky, která by byla trochu lepší a neobsahovala tolik škodlivin.

Jednu takovou značku jsem vypátrala a jedná se o PIGGY PAINT laky na nehty. Jedná se o laky na vodní bázi bez chemických přísad. Jsou vyrobené v USA. Jsou vhodné jak pro děti, tak i pro těhotné. Což je tedy velká výhoda a jen tak se to nevidí! Jelikož mě laky velmi zaujaly, zkusila jsem zkrátka štěstí a napsala paní na eshop, zda bychom s laky nespáchali nějakou spolupráci. Jinak bych si laky na nehty zaplatila a koupila sama, ale tak když mám blog a mohu paní pomoci nějakým tím novým návštěvníkem, prostě jsem to zkusila. Domluvili jsme se a já si vybrala přesně ty dva laky, které jsem si chtěla i sama za své pořídit. Jedná se o basecoat+sealer a červený lak v odstínu Sometimes Sweet.



Co se týče složení laků dle mého se mi zdá o dost lepší, než u klasických laků. Velká výhoda je i ta, že laky po otevření vůbec nesmrdí. Když si k lakům čichnete s nosem úplně naraženým na hrdle, něco málo ucítíte. Jinak neucítíte nic. Takže i pro pány, kteří nemají rádi smrad z laků - tímto jim určitě uděláte radost a už nebudou nadávat na smrad při lakování nehtů :)

Oba laky mají 15 ml. Průhledný basecoat + sealer je za cenu 209 Kč a barevný za cenu 229 Kč. Štětečky mají klasicky střižené a dobře se mi s nimi pracovalo. Popravdě a upřímně - průhledný lak mi tak nějak nesedl. Jedná se o lak, který se nanáší jako základní vrstva před barevným lakem a poté jako horní vrstva na barevný lak. Bohužel s ním mi lak zasychal hodně dlouho a celkově mi tento lak nesedl. Mnohem více mi sedlo používání klasického barevného laku - a to samostatně.

Naopak barevný lak mě překvapil a nadchnul a to hodně! Již v první vrstvě vytvořil sytou rudou barvu. Taková ta klasická červená, která se hodí ke všemu. Opět opakuji, že plusem je to, že při aplikaci vůbec nesmrděl. Divila jsem se i tomu, že naopak od průhledného laku, tento červený uschnul takřka okamžitě. Úplně by stačila jedna vrstva laku, ale já jsem si udělala dvě, protože na to jsem zvyklá. Lakovala jsem si s nimi nehty na nohou, protože jsem si zrovna ten den dělala pedikůru. A nehtíky vypadají opět krásně a upraveně! Za červený teda dám ruku do ohně, jednoduše super!

ODKAZY: průhledný lak -klik zde- // červený lak -klik zde-
oba laky jsou ze stránky www.vonimprirodou.cz

Za mě tedy rozhodně dobrá investice do barevného laku! Krásně a sytě kryje již v jedné vrstvě. Můžete ho bez výčitek půjčit i svým malým parádnicím. Nesmrdí. Rychle schne a má fajn štěteček!


Jaké laky na nehty používáte vy? Znáte tuto značku?

7 komentářů:

  1. Značku nepoznám, ale mají pěkné logo. Taky bych doma ocenila lak na nehty, který nesmrdí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, tak to je vážně bomba, že nemrdí:D
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani trochu, když lakuješ tak necítíš ani trochu :D

      Vymazat
  3. Značku teda vôbec nepoznám, no takéto laky s dobrým zložením by som si rada kúpila. Od kamošky som počula, že zvyknú dlho schnúť tak som sa im nejako vyhla. Používam klasické laky avšak nie nejako často, max. raz mesačne. Ak to s lakmi preženiem a lakujem stále tak sa mi to podpíše na nechtoch a začnú sa štiepiť. Jednoznačne je to dosť silná chémia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já mám naopak, když nelakuju,mám je v hrozném stavu :)

      Vymazat
  4. Ešte k tomu má aj super design! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)