úterý 6. března 2018

SPOTŘEBOVÁNO za ÚNOR 2018

Krásné úterý vám všem! Dnes tu pro vás mám další spotřebováno. Tentokrát za měsíc únor. Ano, ano. Znovu bych se mohla rozvášňovat nad tím, jak ten měsíc utekl rychle - a že taky utekl! - ale tentokrát to nebudu nějak rozvádět. Mám tu pro vás pár kousků z kosmetiky a opět i kousky z domácnosti, které jsem vám slibovala, že v článcích naleznete také jako inspiraci.


NIVEA krém na ruce - klasika, akorát v jiném balení, než všichni známe. Hůř se vymačkávala, ale musím uznat, že když jsem si s krémem mazala ruce každý večer před spaním a to hrubou vrstvou - o hodně víc se mi zlepšily nehty, které byly jinak neustále suché. Ruce hydratoval krém dobře, ale to určitě víte i vy, jelikož tento krém zkoušel snad už každý.

BALEA odličovací ubrousky - odličovací ubrousky patří mezi mé nejoblíbenější způsoby odličování. Je to jednoduché, rychlé a efektivní. Tyto ubrousky byly dostatečně vlhčené, příjemně voněly a dobře odličovaly.

DERMACOL lak na zpevnění nehtů - tohle je jeden z mála laků na nehty, který opravdu bleskurychle usychal a to i po ročním používání. Nehty nijak výrazně nezpevnil, i když trochu pevnější pod vrstvou laku byly. Nicméně vytvořil příjemný vzhled nehtu a hned vypadaly ruce upraveněji.

VIVACO pleťová voda konopí -  naprosto božsky vonící pleťová voda. Nic krásnějšího, co se týče pleťových vod, jsem nikdy necítila. Byla příjemná a dobře pleť dočistila. Ale když jsem se podívala na to její složení, chtělo se mi brečet! To je děs, běs!

DR.MULLER balzám na rty s olejem z čajovníku - za mě nejlepší balzám na rty, jaký jsem měla. Opravdu a bez legrace. Na rtech krásně chladí, ihned rty vyhladí a řekla bych, že i trochu zvětší. Výborně hydratuje a navíc i zjemňuje. Jediné mínus by pro někoho mohlo být, že zanechává bílý povlak na rtech. Mě to ale nevadí, jelikož ho používám na noc. Za mě top! A už mám doma nové balení.

GOLDEN ROSE tekutý korektor - fajn a příjemný korektor s menší krycí schopností. Někdy jsem ho používala i na celý obličej místo makeupu. Ale počítejte s tím, že je opravdu lehoučký a pupínky nebo kruhy pod očima rozhodně nezakryje. 

ALVERDE mycí krém na obličej - moje třetí nebo čtvrté balení. Tenhle produkt se zkrátka povedl. Jemný mycí krém na obličej, který opravdu dobře odstraní nečistoty a zanechá pleť svěží, zmatněnou, čistou a na pohled zdravou. 

YVES ROCHER krém na ruce s vůní oliv - nádherně vonící krém na ruce s lehčí konzistencí a střední nižší hydratací. Na hození do kabelky super velikost. Krásné balení. Na letní přetření bude super. Na zimu a vysušené a popraskané ruce nic moc.

NIVEA tělové mléko - velmi hutné a mastné tělové mléko s klasickou Niveáckou vůní. Bylo mi docela příjemné ho roztírat i ta vůně, ale bylo na mě až moc mastné a vše se mi pak na tělo lepilo. Zejména chlupy třeba od kočky, když se mi otřela o nohy. To jsem se mohla jít znovu koupat. Hydratace průměrná.


ROBETA aviváž blue breeze - velice příjemně a svěže vonící aviváž, která pěkně provoněla prádlo. Avšak určitě ne na dlouhou dobu. Jedná se o velmi levnou aviváž a funkci hodnotím jako odpovídající ceně.

KUSCHEL WEICH seerose-orchidee - opět sladce a příjemně vonící aviváž, která (i jako ta předchozí) odpovídá kvalitativně své levné ceně. Kupovala jsem ji v Německu asi za Euro a pár centů. Krásně provoní prádlo a místnost, ale poté už moc z prádla cítit není.

LINTEO vlhčené ubrousky - když mi zrovna dojdou ubrousky na úklid, sáhnu vždy po těchto Linteáckých s příjemnou vůní. Otírám s nimi prach, podlahu, skříně, stůl - zkrátka vše. Za tu cenu - super kvalita.

DM vlhčený toaletní papír heřmánek - z DMka si kupuju vlhčené toaleťáky ráda. Ani tento není vyjímkou. Krásně voněl, měl jemnou texturu, byl dobře vlhčený. Určitě koupím znovu.



REBI DENTAL zubní pasta whitening - pastu jsem si pořídila za 10 Kč a musím uznat, že za tu cenu, super. Pasta nijak zvlášť nebělí, ale je příjemná, nepálí a nedráždí dásně.

HERBADENT zubní pasta - používala jsem jí ve chvílích, kdy mi přišlo, že mám podrážděné dásně. Používám od této značky i vodičku na dásně a jsem s oběma výrobky spokojená. Pasta má výraznou bylinnou chuť a asi nebude chutnat každému. Jinak je ale opravdu dobrá a řekla bych, že násobí účinek spolu s použitím vodičky na dásně.

PROMISE zubní pasta - příjemná zubní pasta na cesty v malém balení. Opět nedráždila dásně, takže za mě super.

NATURLLINE vitamín C - tento vitamín mám již po několikáté a jsem s ním spokojená. Jím ho v zimě a na podzim, abych nebyla nemocná. A vyplácí se to.

RENTEX vonný vosk do aromalampy LEVANDULE - příjemná vůně střední intenzity, která voní opravdu hezky a ne nějak chemicky. V malých prostorách (wc, koupelna) je hodně intenzivní. Ve větším prostoru jako je obývák - méně, ale stále je cítit příjemně.

CIEN antibakteriální gel - příjemný gel na "umytí" rukou, když není po ruce mýdlo a voda.

RIA intimní vložky - ne že bych vám chtěla ukazovat vložky ve spotřebovaných produktech. Ale tohle jsem vám zkrátka nemohla nezmínit! Vždy jsem si kupovala levné vložky za pár korun. Čapla jsem ty nejlevnější a šla. Byla jsem vždy spokojená. Jednoho dne jsem si ale řekla, že si zkusím koupit nějaké dražší (že si dopřeju něco ještě lepšího) a byla jsem hodně zklamaná. Jako první jsem si totiž koupila vložky klasické na menstruaci - a to bylo peklo. Něco tak nepříjemného jsem tedy nikdy neměla. Ten materiál byl katastrofa. Pak jsem dala značce ještě jednu šanci a koupila naopak tyto malé intimky. To je ještě horší. Vůbec - ale jako VŮBEC nelepí. Než jsem se zvedla z wc, mohla jsem vložku sbírat po zemi a "lepit'" znovu. Nicméně by to nepomohlo, protože než bych si nandala kalhotky, byla by zas na zemi. Materiálově opět hrůza. Takže jsem si řekla, že končím. Žádné vyhazování peněz za drahé vložky a tyto potřeby. Zůstanu věrná těm za pár korun - protože jsou tak 1000x příjemnější a za mě funkčnější. Uff. Tak to jen tak naokraj. Má velká naštvanost. :D

DAS GESUNDE PLUS vitamíny na vlasy - vitamíny jsem brala hlavně proto, abych dopřála něco navíc svým vlasům. Brala jsem je již několikrát. Měla jsem pocit, že mi vlasy rostly opravdu rychleji a byly také trochu méně mastné.


Co byste z mých spotřebovanců chtěli vyzkoušet? A co vás naopak nezaujalo vůbec? Znáte nějaký produkt a máte s ním zkušenost?

15 komentářů:

  1. Ten krém na ruce od Yves Rocher musí vonět vážně úžasně:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  2. Krém na ruce od YR mám kokosový a vanilkový a nosím je neustále v kabelce. teď mám ale po horách ruce hodně vysušené a na to je už slabý :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na hodně vysušené je fajn hrubá vrstva té nivei.. :D

      Vymazat
  3. Snad žádnou věc jsem nikdy nezkoušela, ale na YR krémy na ruce jsem slyšela dobré ohlasy :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, taky bych si měla zajít koupit tělové mléko, už mi dochází. :D

    Měj se krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám ty vitamíny na vlasy, ale musela jsem je přestat brát, protože mě hrozně bolela hlava. Asi jsme si nesedly, no.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Závidím ti ty nákupy v Německu :D mají tam kvalitnější a levnější produkty co se týče drogerie. Já mám zálibu v úklidu, takže mám doma většinou aspoň 5 aviváží třeba :D

    OdpovědětVymazat
  7. Je skvělé že nedávás jen kosmetiku, ale i produkty do domácnosti. Určitě zajímavější :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, mě samotnou to pak baví číst a dívat se na to zpětně, tak snad to baví i vás :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)