neděle 22. dubna 2018

ASTRID BEAUTY ELIXIR - NEJLEPŠÍ KRÉM NA SVĚTĚ?!

Krásnou neděli! 

Dnes vám povyprávím o svém velkém objevu, který jsem vám zmiňovala už i ve videu na youtube. Jedná se o obyčejný krém za pár kaček z drogérie. Já jsem ho našla v superboxu a protože se mi velice líbila krabička, zkusila jsem ho otevřít a použít. Hned po prvním použití jsem věděla, že je to naprostá pecka. A čím déle jsem ho používala, tím víc zamilovaná jsem do něj byla. A teď něco málo k informacím ohledně krému.

Jedná se o hydratační denní krém proti vráskám, který obsahuje tři vzácné oleje - a to makadamový, mandlový a arganový. Má zvláčňovat a ochraňovat pokožku. Zároveň hydratovat, vyhlazovat, rozjasňovat a pomáhat podpořit tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce. Zlepšovat pružnost a pevnost pokožky a udržovat optimální hladinu hydratace. Zároveň obsahuje také UV filtry, které chrání pokožku proti slunečnímu záření a vzniku vrásek.





Já měla doposud jako nejoblíbenější pleťový krém ten ze Sephory na aktivaci hydratace. Nicméně tohle je o hodně lepší. Krém má nádherné skleněné balení se zlatým plastovým víčkem a je prodávaný v krabičce. Celkově to působí jednoduše a luxusněji. 

Konzistence krému je hutná a máslovitá, ale přitom nejvíc příjemná! Nikdy jsem neměla příjemnější krém na pleť. Ta textura je zkrátka tak akorát hutná a tak akorát jemná - skvěle se roztírá. To roztírání je velice příjemné. Za konzistenci tohoto krému bych dala 1000% ze 100%, až tak skvělá pro mě je. Kdybych si někdy mohla vyvinout vlastní krém - tohle by byla přesně ta konzistence, které bych chtěla docílit. Když balení krému otočíte - nevyteče nic. Krém je opravdu hutné konzistence. A to je prostě naprostá pecka! Navíc po použití žádná mastnota! Jen vláčná a krásná pleť!



Krém jemně voní. Vůně nedráždí. Nanáším ho v hrubší vrstvě na celý obličej. V hrubší proto, že je mi tak mega moc příjemný. Jinak ho stačí i malé množství. Nanáším ho i na oční okolí. Na pleti zanechá úžasný a vláčný pocit. Nic mastného. Je výborný i pod makeup a dělá podobně krásný efekt s makeupem jako krém ze Sephory, který jsem vychvalovala. 

Na extrémně šupinatou a suchou pokožku asi nebude dostačující. Ale na mou smíšenou a občas dehydratovanou pleť je skvělý! Hydratuje hodně dobře. Nikdy jsem se tak moc netěšila na nanášení krému, jako teď. Plánuju pořídit i verzi na noc. A už se na ni velice těším!

Znáte tento krém? Používáte ho? Jak vám sedl?

4 komentáře:

  1. Mě bude letos 24 a ještě jsem na vrásky nic nepoužívala :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, já používám pravidelně hodně hydratační krémy a nyní tedy i tento proti vráskám :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)