pátek 27. dubna 2018

BRANDNOOZ BOX - DUBEN 2018

Krásný den vám všem. Opět mi dorazila zelená krabice a to znamená jediné. Nový brandnooz box je tu. Byla jsem zvědavá na jeho obsah, tak jako každý měsíc. Ale už se taky i tak trochu bojím, jelikož obsah už není to, co býval. Nicméně prozradím, že v boxu byl jeden produkt, který jsem chtěla moc vyzkoušet a to mě samozřejmě moc potěšilo! A co zelená krabice ukrývala tentokrát?


CO MĚ POTĚŠILO NEJVÍC 

  • DR OETKER - ZMRZLINA VANILKOVÁ PŘÍCHUŤ 20,90 Kč - to je produkt, o kterém se zmiňuju v úvodu. Chtěla jsem to velmi vyzkoušet a navíc tentokrát - uznávám - jsem se nechala unést obalem. Za mě je překrásný. Už se těším, až si doma zmrzku uděláme a na letní období to bude určitě skvělé osvěžení!
  • OREO CHOC´O BROWNIE 32,90 Kč - Oreo sušenky mám moc ráda. Ani ne tak moc tu náplň, jako ty samotné sušenky. Chutnají mi moc a to hlavně namočené v mléku. Oreo Brownie jsem už vyzkoušela, prakticky hned po tom, co mi box přišel a musím uznat, že jsou opravdu chutné a dobré. Nevidím tam nějaký extrémní rozdíl, ale byly asi o trochu více sladší a kakaovější díky té náplni.
  • LIŠÁCKÉ JABLKO HRUŠKA 21,90 Kč - v nějakém z minulých boxů byl cider jablko a byl poměrně fajn a chutný. Ráda zkusím i tuhle příchuť. Není to produkt, který bych vyhledávala, ale po ochutnání toho jablkového mě to celkem i potěšilo. 
  • BONDUELLE 2x MINI BALENÍ KUKUŘICE 36,90 Kč - Kukuřice od Bonduelle žádná novinka není, nicméně ji mám ráda. Novinkou je, že má 2x mini balení v jednom. Určitě spotřebuju a využiju.



CO MĚ POTĚŠILO MÉNĚ

  • HOŽBOVY STRÁŽNICKÉ BRAMBŮRKY 11,90 Kč - Je fajn, že je v boxu nějaká pochutina. Bohužel mě brambůrky, které jsou nacucané olejem, moc nechutnají. A tyto jsou takové ty klasické "olejové". Hodně olejové. Takže nadšená nejsem, ale doma nebo pro návštěvu se hodí. 
  • PODRAVKA AJVAR JEMNÝ 46,90 Kč - Z tohohle produktu jsem teda naštvaná i potěšená zároveň. Byl totiž v boxu za říjen 2017 a tak nechápu, proč je v boxu znovu. Nicméně mi chutnal, takže jsem ráda, že ho mám. Ale nerada, že se produkt opakuje. To je za mě mínus. 
  • SPAK BYLINKOVÝ DRESING S JOGURTEM 39,90 Kč - já si dělám dresingy nejraději sama a tyhle víceméně vůbec nekupuju. Když už, tak pro přítele. Tomu chutnají. Já občas zkusím, ale málokterý mi chutná. Uvidíme, jaký bude.
  • VITANA GURMÁNSKÁ ZELENINA - tu jsem v brožurce nenašla. Využiju, ale neskáču dva metry vysoko.
  • VZOREK ČAJE - ráda zkusím



CO MĚ NEPOTĚŠILO VŮBEC

  • PENAM TMAVÝ VÍCEZRNNÝ TOUSTOVÝ CHLEBA 16,90 Kč (cena je uvedena za poloviční balení) - tak tohle upřímně vůbec nechápu. Proč se mám celý měsíc těšit na box, když tam najdu chleba? Pečivo mi v boxu přijde úplně mimo. Spotřebujeme ho, ale není to nic, co bych v boxu chtěla najít.
  • MATTONI CEDRATA 16,90 Kč - to samé, nechápu, proč jsou v boxu pořád vody. Ano, je to novinka. Stejně tak, jako ten toustový chleba. Ale není to nic, co by člověk chtěl najít v boxu, na který se těší měsíc a kde by měly být věci, které jsou zajímavé. Alespoň podle mě.


Já tento brandnooz hodnotím tak 5,5/10. Je tam pár věcí, které mě mega potěšily. Ale zase jedna věc v podobě pečiva, kterou v boxu vážně nechápu. Takže mé hodnocení je tento měsíc takové.

Jak se líbí dubnový brandnooz vám?

_____________________________________

Box jsem dostala v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu!
www.Brandnooz.cz

12 komentářů:

  1. Za tu zvýhodněnou cenu je to fajn, ale kdybych si měla koupit box za plnou sumu, byla bych zklamaná a asi bych si ho víckrát nekoupila. Ta zmrzlina mě ale zaujala, ještě jsem ji nikde neviděla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam! Tak to oreo by som hneď zjedla. ;)

    Ann´s Life

    OdpovědětVymazat
  3. Tu zmzrlinu bych taky chtěla vyzkoušet, vypadá zajímavě :) Jinak souhlasím s tebou, taky nechápu proč tam dávají chleba a to pití taky nic moc ... :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Mě naopak tousťák i matonka potěšily :-). Vůbec jsem tentokrát spokojená v podstatě se vším, co v boxu bylo, byť souhlasím, že opakovat stejný výrobek po půl roce není úplně to pravé. A taky bylinková omáčka od Spaku není žádná novinka (ale manžel ji má rád, takže mi nevadí)
    Stáňa (http://werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, každý to má jinak a je to tak správně :)

      Vymazat
  5. Škoda že nenabízejí box za nějakou nižší cenu / nejsou k dispozici nějaké akční nabídky pro všechny. Za tu plnou cenu mi to příjde celkem hodně, na to, že ne vše člověk využije :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)