sobota 14. dubna 2018

ZAFUL.COM - tentokrát velké stěžování a nespokojenost!

Krásný den vám všem. Dnes tu pro vás mám ne úplně pozitivní recenzi. Vždy jsem si vychvalovala spolupráci s eshopy Rosegal a Zaful. Měla jsem s nimi několik spoluprací a všechny proběhly skvěle. Ať už se týče komunikace, doručení a nebo kvality výrobků. Bohužel zkušenost s poslední spoluprací byla hrozná. To jsem vůbec nečekala a kdybych to věděla, raději si nic neobjednávám. Ale po několika předchozích úžasných zkušenostech by tohle nečekal nikdo.

Začnu tím, že jsem si jako vždy vybrala kousky v zadané hodnotě. Následně jsem udělala článek wishlist toho, co jsem si pořídila a co bych chtěla dostat. Zásilku odeslali a prozatím bylo vše OK. První zádrhel nastal ve chvíli, kdy mi přišla jedna položka jiná. Řekla jsem si, v pořádku, asi to neměli a zaslali něco jiného. Ani mi to nevadilo, jelikož byla položka dle mého vkusu. Jako vždy jsem po obdržení zásilky napsala paní, která sem mnou spolupráce vedla. Že mám zásilku doma a ať mi napíše informace ke článku. Co musí obsahovat a tak dále. Týden odpověď nic. Dva týdny nic. Tři týdny nic. Tak jsem napsala znovu další email. Opět týden nic. Napsala jsem další - opět nic. Nakonec jsem počkala ještě několik dní a napsala jsem přímo na stránku, ze které jsem zboží měla, zda se něco nestalo, že se paní nemohu dopsat. Doufala jsem, že se někdo ozve. 

Druhý den (zákon schválnosti u mě v těchto chvílích funguje skvěle), mi paní konečně odepsala. A to ještě předtím než si na ofiko stránkách přečetli mou zprávu - tu jsem tedy nakonec odstranila. Ale paní mi odpověděla na to, že má nyní hodně nových lidí na spolupráci a že pro mě nyní žádná není. Takže odpověděla úplně na něco jiného, než jsem se ptala a ještě po tak dlouhé době. OK. Napsala jsem email, že mě nejde o další spolupráci, ale o splnění této a že chci vědět náležitosti do článku ke zboží, které mi došlo. Opět týden nic.. několik dalších dní nic. To už jsem byla velmi vytočená a napsala 3 emaily za sebou. Nakonec mi odpověděla asi dvěma slovy. Výborně. Takže jsem si řekla, že recenzi sepíšu a další spolupráci konkrétně s touto osobou nechci, přestože byla vždy rychlost odepsání špičková a vždy rozvětvená a bez jediného zádrhelu. Tohle nemám zapotřebí.

Zde jsou kousky, které jsem si na stránce ZAFUL.com vybrala. Bohužel ani z nich tentokrát nejsem moc nadšená. Jako první dva kousky tu mám body. Jedno jsem si vybrala a druhé mi bylo zaslané "omylem", jako jiné než jsem si objednala. Nicméně i tak je pěkné. První body má na sobě květinkovou výšivku a je celo-průhledné. Je menší velikosti, ale i tak vypadá kvalitně a hezky. 

Druhé body je velké velikosti, přesto, že je to M a některá Mka mi jsou i malá. Má na sobě pěknou výšivku růží. Je průhledné v horní části a jinak neprůhledné. Bohužel absolutně nesedí na postavě a vypadá tak trochu jako pytel. Asi by se dalo nosit jako oversize - ale kdo chce nosit bodýčko jako oversize? Škoda. Ani k jednomu tomuto výrobku jsem nedohledala odkaz. Asi už nejsou k prodeji.

 Dalším kouskem jsou kraťasy. Ty celkem odpovídají obrázku i popisu. Přesto, že je to Mko, jsou mini. Takže by se do nich někdo s klasickým Mkem s největší pravděpodobností vůbec nedostal. Jsou trochu sytější barvy než na obrázku, která jde spíše do oranžovo hněda, ale stále jsou pěkné. Odkaz je ZDE.

Posledním kouskem je zklamání v podobě krásného body - i skvělá a příjemná látka a barva, nicméně úplně nesedící velikost na hrudníku. Opět se to moc nosit nedá. Asi si to ven vezmu, ale spokojená s tím tedy úplně nebudu. Mám pocit, že nošením a praním se to ještě více vytahá a nakonec to bude nenositelné. Odkaz je ZDE.



S touto objednávkou spíše spokojená nejsem. Nebo jsem tak 50/50, abych byla přesná. S čím vůbec nejsem spokojená je pak komunikace. Tohle je vážně ostuda. Paní zašlu odkaz na recenzi a tím s tím končím. Uff!

Jak se vám líbí tyto kousky? Stalo se vám u spolupráce něco takového?

9 komentářů:

  1. Já mám teda zatím dobré zkušenosti, ale spolupráci s tímto e-shopem jsem naštěstí odmítla. Z oblečení se mi nejvíce líbí ty kraťasy. Na body já moc nejsem. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Páči sa mi ako si to napísala :) Veľa ľudí by držalo hubu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám důvod lhát, vždy jsem blog zakládala na reálné zkušenosti :)

      Vymazat
  3. Kousky jsou pěkné, líbí se mi květinové vzory a výšivky :) Je fajn, že jsi popsala i tuhle ne příliš hezkou stránku recenzí, já bych teda už s paní ztratila nervy :D
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Na fotkách vypadají dobře no :)

    OdpovědětVymazat
  5. Môžem sa opýtať ? Ja som si nieco objednala tiez z tej stranky a zobralo mi to aj peniaze ale neukazuje mi informácie o tom kde sa balík nachádza a či už je na ceste. Neviem čo mam robit či to je seriózna stranka alebo nie. Potrebujem radu

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)