pondělí 21. května 2018

SALOOS - MALINOVÝ a ŠÍPKOVÝ PLEŤOVÝ OLEJ

Krásné pondělí vám všem! V dnešním článku Vám ukážu dva olejíčky, které jsem v poslední době zkoušela a testovala. Šípkový olej jsem si vybrala sama na testování. Olej malinový mi byl nečekaně zaslán pro otestování, z čeho jsem měla tedy velkou radost a Saloosu moc děkuji! Bylo to na poště příjemné překvápko!


ŠÍPKOVÝ OLEJ
Co vás možná překvapí je to, že olejíček barví. Opravdu na pokožce zanechá lehce začervenalo-oranžový povlak. Když se hodně snažíte, dá se rozetřít do ztracena. Když vmasírujete pouze trochu, barva na pleti může zůstat. Olejíček voní tak, jako louka, bylinka a šípek. Stačí ho pár kapiček na navlhčenou pleť a vmasírovat. Já jsem ale zjistila, že po nanášení olejíčku se mi na pleti objevila jakási "krupička". Asi mi úplně nesedl. Na obličeji zůstane sedět a zanechá ho poměrně mastný. Aktuálně ho používám na nehty, ruce či dekolt, abych ho alespoň nějak využila a nestál mi doma a nezkazil se.



MALINOVÝ OLEJ
Malinový olejíček voní krásně a cítím v něm maliny. Ale žádné přeslazené a umělé, pouze čistě takovou lesní malinovou vůni. Paráda. Olejíčku opět stačí troška na navlhčenou pleť. Tento olejíček nijak nebarví, což je mi sympatické víc. Co se týče účinků - krásně hydratuje pleť a i mou mastnou pleť zanechá do rána krásně matnou a hebkou. Je to super! Nejsem si jistá, zda by zvládl i zimní vysušenou a dehydratovanou pleť, ale takto na jaře je na pleť super a za sebe ho můžu určitě doporučit. Do pleti se vsákne lépe než olej šípkový, ale i tak na pleti zůstane trochu olejový povrch.



ZNÁTE TYTO OLEJÍČKY A POUŽÍVÁTE VŠEOBECNĚ RÁDI OLEJE NA PLEŤ ČI TĚLO?

Produkty jsem obdržela v rámci spolupráce.
www.Saloos.cz


11 komentářů:

  1. Oleje používám moc ráda. Malinový mám také a bude se hodit hlavně na léto, protože obsahuje ochranný faktor :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám velmi ráda tyto olejíčky. Více mě zaujal ten malinový, hlavně z toho důvodu, že nebarví. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Také mám doma malinový olej a jsem s ním moc spokojená 😊

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám skôr mastnú pleť a momentálne ešte viac v tomto období, takže sa olejom vyhýbam, no voňať môžu naozaj skvele :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já olejíčky teda nepoužívám, ale ještě jsem žádný pořádně nezkusila, tak díky za tipy :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Keďže mám zmiešanú pleť, na oleje si musím dávať pozor, aj keď niektoré časti mojej pleti by ho raz za čas potrebovali :) Veľmi ma zaujal ten malinový olej, určite sa po ňom pozriem

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)